Elitesse Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Asiaczek'] Eliltesse - jakie są warunki do zaprezentowania psa w kl. honorowej...? Pzdr. takie same co do kl.championow w Czechach i na Slowacji w tej klasie nie dostaje sie tytulow - mozna isc od razu na BIS honorow z V1 w niemczech i Austrii psy w honorowej moga dostac CAC i wychodza do porownannia o BOB Quote
Asiaczek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Elitesse napisał(a):takie same co do kl.championow w Czechach i na Slowacji w tej klasie nie dostaje sie tytulow - mozna isc od razu na BIS honorow z V1 w niemczech i Austrii psy w honorowej moga dostac CAC i wychodza do porownannia o BOB Czyli nie ma tutaj jakichs wymogów co do wieku czy posiadania tytułów...? A jaka jest różnica między kl.weteranów a honorową? pzdr. Quote
Elitesse Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Czyli nie ma tutaj jakichs wymogów co do wieku czy posiadania tytułów...? A jaka jest różnica między kl.weteranów a honorową? pzdr. w klasie honorowej pies musi byc co najmniej CH i jest od 15 miesiaca klasa weteranow jest dla psow od 8 roku zycia Quote
Asiaczek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Elitesse napisał(a):w klasie honorowej pies musi byc co najmniej CH i jest od 15 miesiaca klasa weteranow jest dla psow od 8 roku zycia Dzięki:) Pzdr. Quote
Dream Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Ha, wydarzenie! DZISIAJ dostałam potwierdzenie na 2xCACIB w Nitrze:) Data na stemplu 8.11.2010 r. Czyli jednak nasza PP.... Pzdr. Ja dokładnie tak samo i z taką samą datą Quote
angineuuka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 GRATULUJE :loveu::loveu: PS - a ja poproszę o stawkę westie , może być na e mail (angelika_misia99@buziaczek.pl) Quote
Asiaczek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Dream']Ja dokładnie tak samo i z taką samą datą Kurczę, tyle dni wczesniej wysłane, a i tak nasza PP musiała nawalić... [quote name='Angi']GRATULUJE :loveu::loveu: PS - a ja poproszę o stawkę westie , może być na e mail (angelika_misia99@buziaczek.pl) Zaraz się wezmę za skanowanie:) Wysłałam. Pzdr. Quote
angineuuka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Wysłałam. Dziękuuje :*** . Quote
pati1033 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 to ja sie pochwale :) SHOW ME LOVE Red Pearl in Ginger: piatek wystawa klubowa - lok1, CAC, CC- rozpoczelysmy Ch.SK :) sobota - lok 2, res CAC niedziela - lok.1, CAC, CACIB Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='pati1033']to ja sie pochwale :) SHOW ME LOVE Red Pearl in Ginger: piatek wystawa klubowa - lok1, CAC, CC- rozpoczelysmy Ch.SK :) sobota - lok 2, res CAC niedziela - lok.1, CAC, CACIB Brawo! Pzdr. Quote
katik Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Gratulacje dla wszystkich polskich zwycięzców :) Quote
Irviers Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Gratulacje! My skromnie tym razem- CAC i r. CACIB. ale zaczęlismy Ch. Sk w tym sezonie więc plan wykonany ;) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Do Budapesztu...? Czy te wyniki to z wystawy w Budapeszcie czy z Nitry? Tak czy siak - gratuluję:) Pzdr. Quote
Irviers Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 haha tak tak ;) pomylilam watki :) Ale juz poprawione! Quote
Asiaczek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jasne:) Dla nas też Nitra była OK. Jeden Championat (dorosły) skończony, drugi (dorosły) zaczęty i młodzieżowy też zaczęty. Gratulacje! Pzdr. Quote
berdi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 To my też się chwalimy :) Nasza Pale CAC,Res CACIB i CACIB a mała Panda w pierwszy dzień wystawy BIS BABY2 i w drugi dzień..BIS BABY :loveu::loveu::loveu::loveu: Może ma ktoś fotki z finałów baby z pierwszego dnia? pozdrawiam i gratuluje całej polskiej ekipie i naszym znajomym. Wspaniale spędzony czas :loveu::loveu::loveu: i cudna atmosfera oby więcej takich imprez :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 berdi napisał(a):To my też się chwalimy :) Nasza Pale CAC,Res CACIB i CACIB a mała Panda w pierwszy dzień wystawy BIS BABY2 i w drugi dzień..BIS BABY :loveu::loveu::loveu::loveu: Może ma ktoś fotki z finałów baby z pierwszego dnia? pozdrawiam i gratuluje całej polskiej ekipie i naszym znajomym. Wspaniale spędzony czas :loveu::loveu::loveu: i cudna atmosfera oby więcej takich imprez :loveu: Śliczne wyniki, brawo!!! Pzdr. Quote
Agasia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 berdi napisał(a):To my też się chwalimy :) Nasza Pale CAC,Res CACIB i CACIB a mała Panda w pierwszy dzień wystawy BIS BABY2 i w drugi dzień..BIS BABY :loveu::loveu::loveu::loveu: Może ma ktoś fotki z finałów baby z pierwszego dnia? pozdrawiam i gratuluje całej polskiej ekipie i naszym znajomym. Wspaniale spędzony czas :loveu::loveu::loveu: i cudna atmosfera oby więcej takich imprez :loveu: To ta mala puszysta kuleczka, ktora podbila moja serce to byl polski psiak?! Nie wiedzialam! Kibicowalam z calych sil, sama slodycz! Quote
Recommended Posts