Elitesse Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 dostalam dzis potwierdzenie na oba dni :) teraz jeszcze na to na piatkowa klubowke czekam, moze jutro przyjdzie Quote
Asiaczek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 U nas pusto...ale to dopiero wtorek. Spox. Na liście wystawców jestesmy:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Asiaczek napisał(a):U nas pusto...ale to dopiero wtorek. Spox. Na liście wystawców jestesmy:) Pzdr. kolezanka z Wawy ktora z nami jedzie tez jeszcze nic nie dostala Asiu bede na was polowac w weekend :) zobaczysz jak magda nam wyrosla bo ja zabieramy Quote
Asiaczek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Elitesse napisał(a):kolezanka z Wawy ktora z nami jedzie tez jeszcze nic nie dostala Asiu bede na was polowac w weekend :) zobaczysz jak magda nam wyrosla bo ja zabieramy Mnie nie będzie... będzie Agasia z Serkiem i Felką. Ja, niestety, nie mogłam w tym termainie pojechac. A poza tym - problemy z transportem... Pzdr. Quote
Kasia&Asti Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Witam, poszukuję transportu na wystawę (1 osoba + pies). Mam zarezerwowany hotel 7 km od wystawy, niedrogi, 2 pokoje dwuosobowe, z pt na sb. Oczywiście dokładam się do wszystkich kosztów. Pozdrawiam serdecznie! Quote
Agasia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Rozklad ringow jak najbardziej nam pasuje, transport dograny... jedziemy! :) Quote
PodajLape.pl Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Witam wszystkich Mam pytanie - może ktoś doradzi, pamieta z lat poprzednich....? W Polsce zawsze wchodziliśmy o 10 co wynikało z kolejności liter w alfabecie nazw ras , a tu mamy że na ringu przed nami jet 47 psów (sobota ring 18), czy to jak są te ringi rozpisane to jest oficjalna kolejność psów w jakiej będą wchodzić? Jeśłi tak to przypuszczam że sędziowanie nie zacznie sie wcześniej niż o 12 - czy w takim razie musimy być przed 10 na wystawie aby wejść? W Polsce można przychodzić później... - czy na Nitrze mają pod tym względem restrykcje? Ktoś wie coś na ten temat? Prosze o pomoc Quote
PodajLape.pl Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 zamiast tej emotikonki miał być ring 18 Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 PodajLape.pl napisał(a):Witam wszystkich Mam pytanie - może ktoś doradzi, pamieta z lat poprzednich....? W Polsce zawsze wchodziliśmy o 10 co wynikało z kolejności liter w alfabecie nazw ras , a tu mamy że na ringu przed nami jet 47 psów (sobota ring 18), czy to jak są te ringi rozpisane to jest oficjalna kolejność psów w jakiej będą wchodzić? Jeśłi tak to przypuszczam że sędziowanie nie zacznie sie wcześniej niż o 12 - czy w takim razie musimy być przed 10 na wystawie aby wejść? W Polsce można przychodzić później... - czy na Nitrze mają pod tym względem restrykcje? Ktoś wie coś na ten temat? Prosze o pomoc Teoretycznie taka rozpiska jest obowiązująca. Ale spotkałam się kilkakrotnie (a więc niedużo jak na te "x" lat w kynologii), że była zmiana kolejności sędziowania. Nie podam gotowej recepty na taka sytuację... Pzdr. Quote
osobek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Sedziowanie od 9.30 chyba? Skąd wzięliście godz. 10? http://www.nitracanis.sk/propozicie.pdf Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kurczaki, nadal nie mam potwierdzenia. Jeszcze jutro i pojutrze i w piątek wyjazd. Licze, że jednak potwierdzenie dojdzie... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Kurczaki, nadal nie mam potwierdzenia. Jeszcze jutro i pojutrze i w piątek wyjazd. Licze, że jednak potwierdzenie dojdzie... Pzdr. Moje doszło wczoraj. Quote
Agasia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Tez nie mam potwierdzenia, wiec spokojnie - najwyzej bede sie wyklucac x 2 :D Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Nie ma co się kłócić. Mamy potwierdzenie przelewu, jesteśmy w spisie wystawców - sprawa jasna:) Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Czy tam spokojnie można wejść z psem nie zgłoszonym?? Quote
kinnia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie więc już nie muszę się o to martwic :) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 sylrwia napisał(a):Czy tam spokojnie można wejść z psem nie zgłoszonym?? Pokazujesz paszport z wścieklizną i mówisz, że nie masz potwierdzenia i gdzie jest sekretariat... I po sprawie... Pzdr. Quote
TANANA Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 szukam transportu na obie wystawy 1 osoba + bardzo grzeczny chłopak kontakt : norton_@wp.pl lub tel 605 679 803 Quote
Shetanka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 do nas dalej nic nie przyszło, a wyjeżdżamy już jutro... Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Do nas dzisiaj tez nic nie doszło. A wyjazd jest tak ok. 20-tej. Więc,jeżeli coś przyjdzie, to będzie. Jak nie - bierzemy potw. opłaty, numerki z listy i i tak pojedziemy;) Pzdr. Quote
Recommended Posts