Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
U nas pusto...ale to dopiero wtorek. Spox. Na liście wystawców jestesmy:)

Pzdr.

kolezanka z Wawy ktora z nami jedzie tez jeszcze nic nie dostala

Asiu bede na was polowac w weekend :) zobaczysz jak magda nam wyrosla bo ja zabieramy

Posted

Elitesse napisał(a):
kolezanka z Wawy ktora z nami jedzie tez jeszcze nic nie dostala
Asiu bede na was polowac w weekend :) zobaczysz jak magda nam wyrosla bo ja zabieramy

Mnie nie będzie... będzie Agasia z Serkiem i Felką. Ja, niestety, nie mogłam w tym termainie pojechac. A poza tym - problemy z transportem...

Pzdr.

Posted

Witam, poszukuję transportu na wystawę (1 osoba + pies). Mam zarezerwowany hotel 7 km od wystawy, niedrogi, 2 pokoje dwuosobowe, z pt na sb. Oczywiście dokładam się do wszystkich kosztów. Pozdrawiam serdecznie!

Posted

Witam wszystkich

Mam pytanie - może ktoś doradzi, pamieta z lat poprzednich....?
W Polsce zawsze wchodziliśmy o 10 co wynikało z kolejności liter w alfabecie nazw ras , a tu mamy że na ringu przed nami jet 47 psów (sobota ring 18), czy to jak są te ringi rozpisane to jest oficjalna kolejność psów w jakiej będą wchodzić? Jeśłi tak to przypuszczam że sędziowanie nie zacznie sie wcześniej niż o 12 - czy w takim razie musimy być przed 10 na wystawie aby wejść? W Polsce można przychodzić później... - czy na Nitrze mają pod tym względem restrykcje? Ktoś wie coś na ten temat? Prosze o pomoc

Posted

PodajLape.pl napisał(a):
Witam wszystkich
Mam pytanie - może ktoś doradzi, pamieta z lat poprzednich....?
W Polsce zawsze wchodziliśmy o 10 co wynikało z kolejności liter w alfabecie nazw ras , a tu mamy że na ringu przed nami jet 47 psów (sobota ring 18), czy to jak są te ringi rozpisane to jest oficjalna kolejność psów w jakiej będą wchodzić? Jeśłi tak to przypuszczam że sędziowanie nie zacznie sie wcześniej niż o 12 - czy w takim razie musimy być przed 10 na wystawie aby wejść? W Polsce można przychodzić później... - czy na Nitrze mają pod tym względem restrykcje? Ktoś wie coś na ten temat? Prosze o pomoc

Teoretycznie taka rozpiska jest obowiązująca.
Ale spotkałam się kilkakrotnie (a więc niedużo jak na te "x" lat w kynologii), że była zmiana kolejności sędziowania.
Nie podam gotowej recepty na taka sytuację...

Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Czy tam spokojnie można wejść z psem nie zgłoszonym??

Pokazujesz paszport z wścieklizną i mówisz, że nie masz potwierdzenia i gdzie jest sekretariat...
I po sprawie...

Pzdr.