Shaluka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Dla tych co mieli wątpliwości co do płatności ( czy przyjmą zgłoszenie bez opłaconej wystawy i czy można płacić bezpośrednio na niej), jest komunikat na stronie, ze dla wystawców zagranicznych jest mozliwosc placenia na wystawie, ale cena jest już ja za drugi termin, nie zaleznie od terminu zgloszenia + 5 euro. http://www.nitracanis.sk/ można spr. to na ich stronie ;) Quote
Zuza i Noddy Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Shaluka']Dla tych co mieli wątpliwości co do płatności ( czy przyjmą zgłoszenie bez opłaconej wystawy i czy można płacić bezpośrednio na niej), jest komunikat na stronie, ze dla wystawców zagranicznych jest mozliwosc placenia na wystawie, ale cena jest już ja za drugi termin, nie zaleznie od terminu zgloszenia + 5 euro. http://www.nitracanis.sk/ można spr. to na ich stronie ;) Fajnie, szkoda tylko, że dopiero teraz dali takie info. Quote
Shaluka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Jade najprawdopodobniej sama, z jednym psem, seatem alhambra, wiec jest duuuzo miejsca, auto na gaz, mogę kogoś zabrac, zawsze wtedy milej jest z kosztami na pół ;) Z tym, że my wystawiamy trzy dni: piątek, sobota, niedziela! Quote
Shaluka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Ale oni tak juz dlugo robia, tak samo bylo z wystawa w Bratysławie. Jak coś to ja mam konto europejskie i mogę pomoc, bo mi np. bardziej oplaca sie placic wczesniej niz na wystawie. Choć to co mi ostatnio znajomi mowili o tych procentach, ktore inne banki lubią pobierac to sie nie dziwie niektorym, ze wybieraja platnosci na wystawach. Quote
canossa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja zgłaszałam psy po przez email nitracanis@nitracanis.sk odpowiedz o przyjęciu psów dostałam już tego samego dnia. Myśle że na dniach powinni udostępnić na swojej www, spis wystawców, oraz ilościowy wykaz psów zgł. w poszczególnych klasach. Pzdr, Quote
Shetanka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 a ja wysłałam tradycyjną pocztą i nie wiem czy doszło, bo nie ma spisu wystawców podanego ani nic... Quote
Zuza i Noddy Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Shetanka napisał(a):a ja wysłałam tradycyjną pocztą i nie wiem czy doszło, bo nie ma spisu wystawców podanego ani nic... Wysłałam ci ostatnio pw ;) Quote
irishsetters Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Spis wystawców sobota: http://www.nitracanis.sk/sobota.pdf Plan sędziowania sobota: http://www.nitracanis.sk/sobota_kruhy.pdf Spis wystawców niedziela: http://www.nitracanis.sk/nedela.pdf Plan sędziowania niedziela: http://www.nitracanis.sk/nedela_kruhy.pdf Quote
Dream Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dużo naszych czarnych - będzie z kim porozmawiać na wystawie ;) Quote
kinnia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No rzeczywiście w tym roku dużo naszych czarnych :P Quote
irishsetters Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No widzę, że polskie brytyjczyki będą górować :) Quote
Talagia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no u nas nie jest zbyt rozowo :D 5 psow w championach... niezle Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Nam zmienili sędziego drugiego dnia, ale może nie będzie tak źle...? Się zobaczy na miejscu:) Pzdr. Quote
Talagia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 O prosze... Nam tez zmienili sedziego :-o Słowacja pobiła rekord!!! Na 4 wystawach w tym roku zmienili nam sedziego (100%) Quote
Zuza i Noddy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Nam zmienili sędziego drugiego dnia, ale może nie będzie tak źle...? Się zobaczy na miejscu:) Pzdr. Właśnie to zobaczyłam, ale moja imienniczka, wiec mam nadzieje, ze na szczęście przyniesie ;) Quote
irishsetters Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Talagia napisał(a):O prosze... Nam tez zmienili sedziego :-o Słowacja pobiła rekord!!! Na 4 wystawach w tym roku zmienili nam sedziego (100%) właśnie teraz zauważyłam, szkoda :( ale dobrze, że nie zmienili nam na słowaka! jest nadzieja, że może uda nam się coś ugrać. z tego co czytałam zwraca uwagę na ruch, więc mamy szanse :) Quote
Agasia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Talagia napisał(a):no u nas nie jest zbyt rozowo :D 5 psow w championach... niezle no dokladnie, ja juz sie balam ze to u mnie w mlodziezy takie zatrzesienie :D ale mimo wszystko fajnie ze bedzie taka liczna seterkowa ekipa, doping bedziecie mieli najwiekszy w tej licznej stawce! :) A zmiany sedziego... yhh nie lubie tego. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Agasia, a dasz radę opędzić i baski i swoje setery? Pzdr. Quote
Shetanka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 uff, jesteśmy na liście. Skąd macie podział na stawki? U nas w rasie (średnich) 5 jest, ale ciekawe, w jakich klasach... Quote
Agasia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Agasia, a dasz radę opędzić i baski i swoje setery? Pzdr. pewnie, setery wchodza punkt 10, a baski po ok. 40 psach wiec luzik :) Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Agasia napisał(a):pewnie, setery wchodza punkt 10, a baski po ok. 40 psach wiec luzik :) OK. sylrwia napisał(a):Niezła ekipa się zebrala :) Ja bardzo żałuje, że nie mogę pojechac do Nitry, bo po prostulubię wystawy w Nitrze:). Pzdr. Quote
Talagia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Shetanka napisał(a):uff, jesteśmy na liście. Skąd macie podział na stawki? U nas w rasie (średnich) 5 jest, ale ciekawe, w jakich klasach... Ja mam psa w otwartej i w championach (wiec numery)+ po nazwiskach wiem jakie psy beda + wiem, ze nie moga byc w uzytkach i alfabetycznie wychodzi wlasnie tak ;) A co do zmiany sedziego, to nie zdziwiłabym sie jakby na miejscu jeszcze pozmieniali :D Bo to u nich normalka. Quote
Elitesse Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 czy ktos juz dostal potwierdzenie ? na stronie wystawy pojawila sie mapka ringow Quote
Recommended Posts