Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla tych co mieli wątpliwości co do płatności ( czy przyjmą zgłoszenie bez opłaconej wystawy i czy można płacić bezpośrednio na niej), jest komunikat na stronie, ze dla wystawców zagranicznych jest mozliwosc placenia na wystawie, ale cena jest już ja za drugi termin, nie zaleznie od terminu zgloszenia + 5 euro.
http://www.nitracanis.sk/ można spr. to na ich stronie ;)

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shaluka']Dla tych co mieli wątpliwości co do płatności ( czy przyjmą zgłoszenie bez opłaconej wystawy i czy można płacić bezpośrednio na niej), jest komunikat na stronie, ze dla wystawców zagranicznych jest mozliwosc placenia na wystawie, ale cena jest już ja za drugi termin, nie zaleznie od terminu zgloszenia + 5 euro.
http://www.nitracanis.sk/ można spr. to na ich stronie ;)
Fajnie, szkoda tylko, że dopiero teraz dali takie info.

Posted

Jade najprawdopodobniej sama, z jednym psem, seatem alhambra, wiec jest duuuzo miejsca, auto na gaz, mogę kogoś zabrac, zawsze wtedy milej jest z kosztami na pół ;)

Z tym, że my wystawiamy trzy dni: piątek, sobota, niedziela!

Posted

Ale oni tak juz dlugo robia, tak samo bylo z wystawa w Bratysławie.
Jak coś to ja mam konto europejskie i mogę pomoc, bo mi np. bardziej oplaca sie placic wczesniej niz na wystawie. Choć to co mi ostatnio znajomi mowili o tych procentach, ktore inne banki lubią pobierac to sie nie dziwie niektorym, ze wybieraja platnosci na wystawach.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nam zmienili sędziego drugiego dnia, ale może nie będzie tak źle...?
Się zobaczy na miejscu:)

Pzdr.

Właśnie to zobaczyłam, ale moja imienniczka, wiec mam nadzieje, ze na szczęście przyniesie ;)

Posted

Talagia napisał(a):
O prosze... Nam tez zmienili sedziego :-o
Słowacja pobiła rekord!!! Na 4 wystawach w tym roku zmienili nam sedziego (100%)

właśnie teraz zauważyłam, szkoda :( ale dobrze, że nie zmienili nam na słowaka! jest nadzieja, że może uda nam się coś ugrać. z tego co czytałam zwraca uwagę na ruch, więc mamy szanse :)

Posted

Talagia napisał(a):
no u nas nie jest zbyt rozowo :D 5 psow w championach... niezle

no dokladnie, ja juz sie balam ze to u mnie w mlodziezy takie zatrzesienie :D
ale mimo wszystko fajnie ze bedzie taka liczna seterkowa ekipa, doping bedziecie mieli najwiekszy w tej licznej stawce! :)

A zmiany sedziego... yhh nie lubie tego.

Posted

Agasia napisał(a):
pewnie, setery wchodza punkt 10, a baski po ok. 40 psach wiec luzik :)

OK.

sylrwia napisał(a):
Niezła ekipa się zebrala :)

Ja bardzo żałuje, że nie mogę pojechac do Nitry, bo po prostulubię wystawy w Nitrze:).

Pzdr.

Posted

Shetanka napisał(a):
uff, jesteśmy na liście.
Skąd macie podział na stawki? U nas w rasie (średnich) 5 jest, ale ciekawe, w jakich klasach...

Ja mam psa w otwartej i w championach (wiec numery)+ po nazwiskach wiem jakie psy beda + wiem, ze nie moga byc w uzytkach i alfabetycznie wychodzi wlasnie tak ;)
A co do zmiany sedziego, to nie zdziwiłabym sie jakby na miejscu jeszcze pozmieniali :D Bo to u nich normalka.