Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Zrobiłam sobie print screena z 'prihlaski' z pdf'a i wypełniłam w programie graficznym, przesłałam i p. Matyas przyjął. Daj maila, jeśli chcesz, to wyślę Ci pusty formularz, bo mam.
Możesz mi też wysłać ten formularz? martyna_23@vp.pl z góry dzięki

Posted

Talagia napisał(a):
No to ja nie wiem czy zle rozumiem, czy mam to im wyslac poleconym ? :P

Ja to rozumiem, żeby wysłać mailem :p
chyba, że "wysłać na adres organizatora przez zarejestrowany mail"?

Google tłumaczą to tak:Uwaga: Po wypełnianiu formularza, proszę go wydrukować, podpisać i przesłać na adres organizatora listem poleconym.

czyli jednak :p

Ale cóż, ja posłałam mailem 7 psów i wszystkie przyjęte ;)

Posted

No ja wyslalam wczoraj mailem bo nie bylam w stanie wyslac poczta i ciekawe czy mi przyjma ;/ Boje sie troche, bo rok temu zglaszalam przez e-mail, potwierdzili mi zgloszenie, a w katalogu nas nie bylo i obeszlam sie ze smakiem...

Posted

Talagia napisał(a):
No ja wyslalam wczoraj mailem bo nie bylam w stanie wyslac poczta i ciekawe czy mi przyjma ;/ Boje sie troche, bo rok temu zglaszalam przez e-mail, potwierdzili mi zgloszenie, a w katalogu nas nie bylo i obeszlam sie ze smakiem...

No to mnie nie strasz, bo zgłosiłam sporo psów w ten sposób :D

Posted

kinnia ja nie strasze tylko mowie jak mialam rok temu ;) Dostalam potwierdzenie od pana Matyasa, mialam zarezerwowany hotel itp, a dopiero jak pojawil sie plan sedziowania - okazalo sie, ze mnie nie ma :P

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja to rozumiem, żeby wysłać mailem :p
chyba, że "wysłać na adres organizatora przez zarejestrowany mail"?
Google tłumaczą to tak:Uwaga: Po wypełnianiu formularza, proszę go wydrukować, podpisać i przesłać na adres organizatora listem poleconym.
czyli jednak :p
Ale cóż, ja posłałam mailem 7 psów i wszystkie przyjęte ;)
...bo po znajomości...;)

pzdr.

Posted

Ja zgłosiłam poleconym, dostałam meila od organizatorów z prośbą o kopię rodowodu. W zgłoszeniu napisałam, że będę płaciła na wystawie, spytano mnie o to również w meilu. Ciekawi mnie tylko ile sobie zażyczą na wystawie za obie wystawy...

Posted

My (to znaczy My ludzie + clumber Lolek się też wybieramy) i w poszukiwaniu hotelu szukam miejsca wystawy... Troche sie zaczynam denerwować czytając w temacie że już wszędzie miejsc brak :(
Pytanie mam takie:
Czy ktoś mi może napisać gdzie dokładnie w Nitrze jest ta wystawa? Chciałam znaleźć hotel w miare blisko, zeby nie jeździć przez całe miasto, ale na stronie wystawy zupelnie nie moge znaleźć tej informacji...

Bardzo proszę o pomoc

Posted

gretel napisał(a):
mam rezerwacje jednego pokoju dla osoby które jednak nie pojedzie wiec jeśli chce to mogę go nie odmawiac i zmienisz rezerwacje na siebie

Dziękuję za propozycję, wyslałam maila na priv
Pozdrawiam,
Iwona

Posted

ja rowniez mam nocleg dla 2 osob w Nitrze, z ktorego bede rezygnowac, bo jade na 1 dzien. Jak ktos zainteresowany, to prosze o info. Moge rowniez zabrac 1 osobe z nieduzym psem na sobote