Talagia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ale to nie jest formularz internetowy... :( Quote
Dream Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Talagia napisał(a):ale to nie jest formularz internetowy... :( no to mi nie umknął ;) Quote
TyJa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ponawiam pytanie: Czy ktoś opłacał tę wystawę przekazem pocztowym? Jeśli tak to na jaki adres wysłał pieniądze? Quote
Marchewkowy Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='panienkabubu']Zrobiłam sobie print screena z 'prihlaski' z pdf'a i wypełniłam w programie graficznym, przesłałam i p. Matyas przyjął. Daj maila, jeśli chcesz, to wyślę Ci pusty formularz, bo mam. Możesz mi też wysłać ten formularz? martyna_23@vp.pl z góry dzięki Quote
panienkabubu Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Talagia napisał(a):No to ja nie wiem czy zle rozumiem, czy mam to im wyslac poleconym ? :P Ja to rozumiem, żeby wysłać mailem :p chyba, że "wysłać na adres organizatora przez zarejestrowany mail"? Google tłumaczą to tak:Uwaga: Po wypełnianiu formularza, proszę go wydrukować, podpisać i przesłać na adres organizatora listem poleconym. czyli jednak :p Ale cóż, ja posłałam mailem 7 psów i wszystkie przyjęte ;) Quote
Talagia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No ja wyslalam wczoraj mailem bo nie bylam w stanie wyslac poczta i ciekawe czy mi przyjma ;/ Boje sie troche, bo rok temu zglaszalam przez e-mail, potwierdzili mi zgloszenie, a w katalogu nas nie bylo i obeszlam sie ze smakiem... Quote
panienkabubu Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Talagia napisał(a):No ja wyslalam wczoraj mailem bo nie bylam w stanie wyslac poczta i ciekawe czy mi przyjma ;/ Boje sie troche, bo rok temu zglaszalam przez e-mail, potwierdzili mi zgloszenie, a w katalogu nas nie bylo i obeszlam sie ze smakiem... No to mnie nie strasz, bo zgłosiłam sporo psów w ten sposób :D Quote
kinnia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wydaje mi się, że jak potwierdzili to nie zrobią takiego numer. Ja zgłoszenie wysłałam pocztą normalna:P Quote
Zuza i Noddy Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 kinnia napisał(a):Wydaje mi się, że jak potwierdzili to nie zrobią takiego numer. Ja zgłoszenie wysłałam pocztą normalna:P Ja tak samo ;) Quote
Talagia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 kinnia ja nie strasze tylko mowie jak mialam rok temu ;) Dostalam potwierdzenie od pana Matyasa, mialam zarezerwowany hotel itp, a dopiero jak pojawil sie plan sedziowania - okazalo sie, ze mnie nie ma :P Quote
Moonika Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Powinno być dobrze ja w ten sposób zgłaszałam psa na czerwcową Nitrę i było wszystko ok.Teraz zresztą też tak zrobiłam;) Quote
AgnieszkaB Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Czy ktoś może podać namiary na jakieś noclegi? Quote
Elitesse Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ehh w jednym hotelu w ktorym zawsze nocowalam zostaly pokoje po 80 eur za noc a drugi przestal przyjmowac gosci z psami :( trzeba szukac dalej Quote
Konrado Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Przyzwoity hotel i w miarę blisko do wystawy : http://www.pkonitra.sk/penzion/ Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='panienkabubu']Ja to rozumiem, żeby wysłać mailem :p chyba, że "wysłać na adres organizatora przez zarejestrowany mail"? Google tłumaczą to tak:Uwaga: Po wypełnianiu formularza, proszę go wydrukować, podpisać i przesłać na adres organizatora listem poleconym. czyli jednak :p Ale cóż, ja posłałam mailem 7 psów i wszystkie przyjęte ;) ...bo po znajomości...;) pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Asiaczek']...bo po znajomości...;) pzdr.[/QUOTE] Dziś dosłałam jeszcze jednego i....przyjęty;) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='panienkabubu']Dziś dosłałam jeszcze jednego i....przyjęty;)[/QUOTE] No, przeciez mówiam, że po znajomości;) pzdr. Quote
irishsetters Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja zgłosiłam poleconym, dostałam meila od organizatorów z prośbą o kopię rodowodu. W zgłoszeniu napisałam, że będę płaciła na wystawie, spytano mnie o to również w meilu. Ciekawi mnie tylko ile sobie zażyczą na wystawie za obie wystawy... Quote
osobek Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Na jakiego maila zglaszaliście? Ja wyslalam już chyba ze 4 i zero odzewu ... Quote
PodajLape.pl Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 My (to znaczy My ludzie + clumber Lolek się też wybieramy) i w poszukiwaniu hotelu szukam miejsca wystawy... Troche sie zaczynam denerwować czytając w temacie że już wszędzie miejsc brak :( Pytanie mam takie: Czy ktoś mi może napisać gdzie dokładnie w Nitrze jest ta wystawa? Chciałam znaleźć hotel w miare blisko, zeby nie jeździć przez całe miasto, ale na stronie wystawy zupelnie nie moge znaleźć tej informacji... Bardzo proszę o pomoc Quote
gretel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 mam rezerwacje jednego pokoju dla osoby które jednak nie pojedzie wiec jeśli chce to mogę go nie odmawiac i zmienisz rezerwacje na siebie Quote
PodajLape.pl Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 gretel napisał(a):mam rezerwacje jednego pokoju dla osoby które jednak nie pojedzie wiec jeśli chce to mogę go nie odmawiac i zmienisz rezerwacje na siebie Dziękuję za propozycję, wyslałam maila na priv Pozdrawiam, Iwona Quote
Shaluka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 To jest, w praktycznie centrum, w okolicach sa bloki, ale nie wiem, czy sa hotele... Droga jest latwa i szybka do dotarcia na wystawe, wiec sie nie martwcie Quote
kivik Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja rowniez mam nocleg dla 2 osob w Nitrze, z ktorego bede rezygnowac, bo jade na 1 dzien. Jak ktos zainteresowany, to prosze o info. Moge rowniez zabrac 1 osobe z nieduzym psem na sobote Quote
panienkabubu Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wystawa jest na ul. VYSTAVNA Wolne miejsca są jeszcze w hotelu Olympia. Quote
Recommended Posts