Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
(...) A w ogóle to bardzo lubi mnie lizać, jak wychodze spod prysznica i wtedy zlizuje ze mnie balsam. Aga&Co
tiaa.. ja mam podonie :D .... czasami się zastanawiam po co kupować kremy jak i tak Gaja je skonsumuje? :lol:
2. lizanie ! A jak by mógł sobie to darować. Głupio to powiedzieć, ale rozkładam nogi i jedną wylizuje Rotti a drugą Borys. Boję się żeby się nie pokłóciły
ha... pełna i profesjonalna obsługa :lol:
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

-zawsze kiedy rano tylko porusze glowa lub otowrze oczy on odrazu podchodzi do mnie, zaczyna lizac, "wywalac" z lozka, zaczyna piszczec i juz trzeba isc na spacer-_-

-albo zawsze kiedy juz odchodze w kraine snu to on zaczyna sie dokladnie wylizywac, robiac przy tym tyle halasu, ze czlowiek musi sie obudzic i poczekac az pies skonczy toalete....

Posted
(...) A w ogóle to bardzo lubi mnie lizać, jak wychodze spod prysznica i wtedy zlizuje ze mnie balsam. Aga&Co
tiaa.. ja mam podonie :D .... czasami się zastanawiam po co kupować kremy jak i tak Gaja je skonsumuje? :lol:
2. lizanie ! A jak by mógł sobie to darować. Głupio to powiedzieć, ale rozkładam nogi i jedną wylizuje Rotti a drugą Borys. Boję się żeby się nie pokłóciły
ha... pełna i profesjonalna obsługa :lol:

Dziewczyny! Ja was proszę... bez perwersji :wink:

dog.jpg

Posted

Nebu, jakie perwersje :evilbat: Czy każdy topik musimy zmieniać w perwersje :evilbat:

Poza tym Twój rysunek z tym lizaniem normalnie mnie zabił. Chociaż wiem , że TO tak właśnie się odbywa, to moje psy mnie, koorna, dalej liżą :-?

Aga&Co

Posted
... zaczyna ziewać na głos budząc domowników i sasiadów, bo na korytarzu to dopiero koncert :o Co dziwne- po południu też ziewa, ale bezgłośnie :D

Bo to jest ziewanie radosne. Takie jak Twoje, kiedy się budzisz w pogodny, ciepły, letni poranek (:

A po południu jest po prostu znudzony...

arthurdog6.jpg

Posted
Nebu, jakie perwersje :evilbat: Czy każdy topik musimy zmieniać w perwersje :evilbat:

Poza tym Twój rysunek z tym lizaniem normalnie mnie zabił. Chociaż wiem , że TO tak właśnie się odbywa, to moje psy mnie, koorna, dalej liżą :-?

Aga&Co

Przepraszam, nie chciałem Cię w żaden sposób urazić.

Mój pies też mnie liże.

Rysunek nie jest mój. Pokazałem tylko jak niektórzy (autor rysunku) to widzą, to wszystko.

Ja się tu jeszcze na dogomanii nie spotkałem z perwersją i w żaden sposób jej nie propaguję. Przykro mi, że tak to odebrałaś.

Posted

Nebu,Aga2 sobie żartowała.chyba, więc sie nie denerwuj.

A co do perwersji...nie mam pojęcia skąd jej to przyszło do głowy :hmmmm:

Aga2, gdzie Ty na Dogomanii widziałaj perwersję :o ???

Posted

Słyszałam opowiastkę o dogu uwielbiającym kąpiel z pianą. Wystarczyła chwila nieuwagi właścicielki i piesio siedział w wannie (solo). :lol:

Posted

Moja Luncia kiedy pije wode to potrafi prawie 100 m kwadratowychg zalać bo zaraz potem kiedy się napije a woda w misce jeszcze zostaje to wchodzi obiema łapami do miski i zaczyna kopać w niej jak w ziemi efekt wiadomy

Kiedy śpimy Luncia z rozpędu wskakuje do łużka i kładzie się nam na głowach i czeka aż ktoś jej zwolni poduszke bo ona musi cała tak spać

Następnym ulubionym jej zajęciem jest siedzeni w wannie w ziązku z tym kran w naszej wannie jest zawinięty ręcznikiem bo Lunia lubiła brać kąpiel . Jak idziemy do kogś to pierwsze leci zwiedzać wanne

Posted

A kąpiele z pianą też uwielbia. Kiedyś nalałam sobie do wanny wodę z dużą ilością piany i poszłam się kąpać zostawiłam otwarte drzwi aby na wszelki wypadek słyszeć co pies kombinuje a tu Luncia wpadła do łazienki i hop do mojej kąpielki

Propo ziemi tomoja uwielbia wynosić ją z kwiatkó a ja często nie mam siły tego już sprzątać jeśli ktoś zna sposób aby ją tego oduczyć to błgam o poradę

Posted

Propo ziemi tomoja uwielbia wynosić ją z kwiatkó a ja często nie mam siły tego już sprzątać jeśli ktoś zna sposób aby ją tego oduczyć to błgam o poradę

Susy wyrzuć kwiatki :wink:

Posted

Przepraszam, nie chciałem Cię w żaden sposób urazić.

Mój pies też mnie liże.

Rysunek nie jest mój. Pokazałem tylko jak niektórzy (autor rysunku) to widzą, to wszystko.

Ja się tu jeszcze na dogomanii nie spotkałem z perwersją i w żaden sposób jej nie propaguję. Przykro mi, że tak to odebrałaś.

Kurczę, Nebu, aż mi się głupio zrobiło, jak przeczytałam Twój post. Czy w każdej sytuacji życiowej jesteś taki poważny? Pati miała rację, ja przecież tylko ŻARTOWAŁAM :D

Pati, no tak, niiiiggggdzie perrrwerrrsji nie widziałam... :evilbat:

Aga&Co

Posted
Nebu, jakie perwersje Czy każdy topik musimy zmieniać w perwersje

Poza tym Twój rysunek z tym lizaniem normalnie mnie zabił. Chociaż wiem , że TO tak właśnie się odbywa, to moje psy mnie, koorna, dalej liżą

Aga&Co

Acha, a rysunek jest extra!!!! Taki prawdziwy :wink:

Nebu, rozluźnij się :-?

Aga&Co

Nie, no spoko - jestem rozluźniony. Nie zrozumiałem Twoich intencji.

Nie znam Cię po prostu, a Twój post brzmiał poważnie. Nie było w nim żadnego emota co by mrugał okiem, więc pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to to, że piszesz poważnie.

Tekst czytany jest bardzo ciężko zinterpretować jeśli się nie zna danej osoby. Zdarza się pomylić. Ale jeśli jesteś na OK, to w porządalu :)

A kiedy ja jeszcze byłem poważny?

dog-dreams.gif

Posted

U mnie lista tych 'durnoctw' jest spora bo kazdy z 3 psiakow posiada ich sporo :)

1.najmlodsze- arka- AST: jak sie cieszy ze przyszlismy to oprocz rytualnego tanca, przy ktorym tratuje okolice musi miec koniecznie cos w paszczy (i to jest najczesciej but jakis); jak widzi samochod z ktorego ktos wysiada lub do ktorego ktos wsiada pakuje sie do srodka.. bo mysli ze gdzies jedziemy (nieszkodzi ze samochod nalezy czesto do obcego czlowieka) obcym do aut tez sie laduje; ostatnio lubi spac 'na nas' doslownie... a wazy juz 20 kg wiec komfortowo sie wtedy nie czujemy, poza tym jak sie obudzi to sie zachowuje jakby przez noc zapomniala ze jestemy i 'wita' sie z nami skaczac po glowach oczywiscie; od kiedy skonczyla 7 tydzien zycia ma manie zlizywania za mnie wszystkiego.. szcegolnie balsamow wszelkich i olejkow po kapieli.... bardzo jej to smakuje;

2. mrowka- beagle: zachowuje sie czasem jak buldog badz buldozek bo chrapie, sapie i steka nonstop, poza tym potrafi namietnie siedziec przed lustrem i sie w nim przegladac, spi tylko w lozku i to pod koldra, jak sie kladziemy spac ona idzie do kuchni i sprawdza czy cos tam pozostawionego nie nada sie do zjedzenia, wiec spradza blaty i podloge a nastepnie siedzi pol godziny pod lodowka ( a moze sie nade mna wiecznie glodna zlituja) , jak sie jednak nie lituja to 'sprawdza' kolo 1-szej w nocy miske czy oby w niej cos nie zostalo halasujac przy tym okrutnie,

3. cezar- 10 letni kundel - najchetniej na spacer szedl by juz o 6 rano, wiec biega po mieszkaniu i taza sie na dywanach wszelkich pozostawiajac na nich miliony klakow, jak sie cieszy ze juz idzie to skacze i kicha z radosci.... i to jak!! kich za kichem :D jak zje tez sie wyciera w dywan oczywiscie

Mozna by jeszcze pisac i pisac :D ... jest tego cale mnostwo

Pozdrawiam

Asia&Arka&Mrowka&Cez

Posted

Mikuś też ma .. troche wkurzający bo godzina 23.. prawie już śpię a on wskakuje niczym bomba do mojego łóżka ze swoją zabawką i zaczyna nią rzucac na wszystkie strony .... czasem można sie wkurzyc .. bo naprawde fajnie sie człowiekowi zasypia a on potrafi tak obudzić... i strasznie mlacka jak coś je... fe.. ;)