k_ofeina Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Witajcie, moja Koleżanka znalazła sunię, póki co sunia jest u Niej w domku, niestety Aga nie może suni zatrzymać gdyż już jedną ma, pomóżcie szukać domku. Sunia jest małą przylepą, najlepiej spędziłaby dzień u kogoś na kolanach, jest spragniona miłości. W życiu swoje przeszła, niestety, prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił, ma odgryziony kawałek wargi i noska Ma około 25 cm wzrostu i ciemną lśniącą sierść, podkolanówki beżowe i fajny długi, cienki ogonek, którym cały czas merda. Quote
xxxx52 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Och co to za obraz smutku i nieszczescia w tej malej istotce.Coz to malenstwo musialo przejsc.jak ona musial acierpiec.jacy ludzie sa beznadziejni. Quote
k_ofeina Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Czy nikt nie chce przyjąć takiego fajowego maleństwa?:) Quote
auraa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Śliczna, taka jak moja Nefri na tymczasie. W jakim jest wieku? Ma ogłoszenia? Quote
k_ofeina Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Weterynarz powiedział, że około 3,5 miesiąca, jest odrobaczona i odpchlona, jeśli chodzi o wargę i nosek to nie jest to świeża rana, ale z około miesiąca temu, weterynarz nie umiał powiedzieć co było przyczyną, mógł być to zarówno inny psiak, jak i przegryziony kabel co w rezultacie dało porażenie prądem, martwica tkanek i odpadnięcie ich:/ Ogłosiłam małą na facebooku , u siebie w pracy, u Mamy w pracy, znajomi porozsyłali do znajomych, będzie ogłoszona jeszcze na naszej klasie. Dziękuję za troskę:) Quote
k_ofeina Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 i siup na górę a niech Cię oglądają :) Quote
k_ofeina Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 do góry lalalalalala :) zauważcie nas:) Quote
k_ofeina Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 :-)))))))))))))) my wciąż czekamy i czekamy :) Quote
auraa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Może wykup pakiet ogłoszeń na bazarku. Przydało by się allegro i alegratka. Quote
nika28 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja mieszkam niedaleko Stawów Jana, pomyślałam że może komuś się zgubiła, ale w ogóle jej nie kojarzę... :( Czy niunia ma ogłoszenia na innych portalach ? Quote
k_ofeina Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Ma ogłoszenia tylko tu i na facebooku i kumpela która ją znalazła miała zrobić ogłoszenie na nk.. Quote
nika28 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 K_ofeina, podaj jakiś kontakt (tel.) w sprawie adopcji malutkiej, porobię jej ogłoszenia :) Quote
Recommended Posts