panbazyl Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wybiera się ktoś??? http://www.dog-show.ro/r_inscriereonline.html bo mamy 2 wolne miejsca. Hotel zarezerwowany. jeśli ktoś chętny prosze o info na maila anramora@op.pl Quote
Canaveral-staff Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 my bezpiecznie wróciliśmy z Aradu dzieki doskonałym kierowcy naszego wesołego busa ,tym razem ekipa w składzie 2 pinczerki,basenji,sznaucer średni i olbrzym oraz staffik i amstaff wszyscy wrócili z sukcesami !!!!!!!!!!!!!!!! na wystawie były też z Polski dogi niemieckie charciki włoskie i chyba whipeet buldog angielski shih tzu kerrak briardy ja opiszę sukcesy tylko swoich psów a reszta niech pochwali się sukcesami swoich pociech Canaveral-Staff VIGOR 2 x CAC 2 x CACIB 2 x BOB CHAMPION RUMUNII GRAND CHAMPION RUMUNII ZWYCIĘZCA TRANSYLWANII a w niedzielę BOG - I Canaveral-Staff DEKORACJA ( 2 pierwsze wystawy w życiu) i przywiozła CAC i R.CAC wystawa w bardzo ładnym miejscy ,pogoda marzenie ,sędziowie mili ,dokładnie tłumaczyli co sie podoba co nie ja oczywiście w ichnim języku niec nie panimaju ale dzięki gestom które wykonywali można było domyśleć się o co chodzi dziekuję wszystkim za mile spędzony czas pozdrawiam nowo poznanych - do zobaczenia ,pewnie znowu gdzieć na obczyźnie Quote
krzysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dziękuję Ci Kasiu, cieszę się ,że tak o mnie myślisz.A grupa rzeczywiście bardzo fajna masz rację . Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE...........wyhodować takiego pięknego psa. Pozdrawiam:) Quote
Aga i Tajga Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Miło było Was tam spotkać :) Przyznam, się że po nerwach z soboty cieszyłam się w niedzielę gdy usłyszałam Polski język :P Canaveral-staff gratuluję sukcesów! My niestety z briardką odpadłyśmy na finałach. Ale to co chciałyśmy to i tak mamy :) Sweet Savannah Złota Elita 1 x Res.CAC 1 x Res.CACIB 1 x CAC 1 x CACIB 1 x BOB Champion Rumunii Sebastien Hengo Złota Elita 2 x CAC 2 x CACIB Zwycięzca Transylvani Champion Rumunii Do zobaczenia może gdzieś na wystawie :) Quote
krzysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Macie ładne stworzonko, była zauważalna:-o Pozdrawiam Quote
KkorniK Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A mógłby ktoś podacstawkę dogów niemieckich..?? Bardzo proszę .... Quote
maga18 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 gratki :klacz: jakby ktos byl chetny to poprosze grzywki (chinese crested dogs) Quote
Canaveral-staff Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 grzywek nie było dogi zdjęcia stawki z katalogu nie chce mi sie skanować dziekuję za gratulacje Quote
katik Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gratulacje dla całej polskiej ekipy. :) poproszę stawkę cairn terrierów. Quote
panbazyl Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 to jednak wklejcie ten katalog:evil_lol: Quote
Canaveral-staff Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Błyskotka napisał(a):Bardzo proszę o stawkę chow chow :). kl. mł. psy BON TRIUMPH JEAN kl. ch. ROSSY JOKER suki kl. mł. BON TRIUMPH ZARA kl. pośr. ROSSY SCHATZIE kl. ch. BON TRIUMPH VIRGINIA Quote
Canaveral-staff Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 katik napisał(a):gratulacje dla całej polskiej ekipy. :) poproszę stawkę cairn terrierów. nie było ......... Quote
katik Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Canaveral-staff napisał(a):nie było ......... Dzięki. :) Quote
Recommended Posts