Qeeriefire Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wiatam , nie wiem czy temat dałam do poprawnej rubryki . Mam kilka pytań na czym polega ta akcja bo na stronie internetowej nie wiele pisze . Kto może wziąść udział w akcji ? Czy trzeba się zapisywać ? Na czym to polega ? Bardzo dziękuje za odpowiedz , pytam bo pierwszy raz zamierzam wziąść udział w akcji zerwijmy łańcychy i za bardzo nie wiem jak i co .:eviltong: Quote
camillak12 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 www.zerwijmylancuchy.pl poczytaj,może się czegoś dowiesz ;p Quote
Qeeriefire Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Dziękuję , już po akcji . Byłam , ale krótko , bo moja Nela strasznie była zestresowana taką liczebnością ludzi Quote
camillak12 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ciesz się,że tyle osób jest chętnych do pomocy :D Quote
Qeeriefire Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 camillak12 napisał(a):Ciesz się,że tyle osób jest chętnych do pomocy :D Taaa i to ile :evil_lol: Quote
Recommended Posts