Camara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [FONT="] [/FONT]PPPiG Misia czyli Permanentny Pożeracz Ptactwa i Gryzoni :-) [FONT="] Misia przebywa w DT w Miliczu k. Wrocławia[/FONT] [FONT="]u ElzyMilicz :loveu: Więcej informacji o Misi:[/FONT] [FONT="]692 438 657[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]Misia:[/FONT] [FONT="]Kupiona wprost z kartonowego pudła, okazyjnie i niedrogo za to z gwarancją postawnego jegomościa, że wyrośnie na najprawdziwszego berneńskiego psa pasterskiego…[/FONT] [FONT="]Ale się nie udało…[/FONT] [FONT="]Nie udało się Misi zostać berneńczykiem… i nie spełniła marzeń swojego Państwa, oczekiwań kupionych w okazji, za grosze…[/FONT] [FONT="]Lub raczej zgodnie z prawdą nie udali się Misi jej właściciele…[/FONT] [FONT="]Bo czy można karać psa porzuceniem za własną niewiedzę i naiwność???[/FONT] [FONT="] A Misia, choć nie wyrosła na berneńczyka to została psem, którego można kochać tylko za to, że jest!!![/FONT] [FONT="]Ma niespełna 2 lata, mięciutką czarną sierść z eleganckim białym krawatem. Jest suczką w poręcznym rozmiarze „L” (ok. 16 kg),[/FONT] [FONT="]zaszczepioną i wysterylizowaną.[/FONT] [FONT="]Uśmiecha się pięknie, wdzięczna za każdy okruch miłości.[/FONT] [FONT="]Uwielbia dzieci i jest wobec nich wyjątkowo miła i delikatna, z radością bierze udział w psio-dziecięcych zabawach.[/FONT] [FONT="]A kiedy nikt nie ma czasu dla Misi, grzecznie czeka w legowisku na zaproszenie do rodzinnego życia.[/FONT] [FONT="]Misia,[/FONT] [FONT="]przymilna, łagodna, grzeczna.[/FONT] [FONT="]Pies, który spełni marzenia Dobrych Ludzi o Dobrym Psie. [/FONT] Quote
Camara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Jeszcze trochę Misi :p Pomóżcie szukać domu dla Misiątka - to nadzwyczajnie miły pies :p Na DT u ElzyMilicz przebywa już dość długo, zbyt mocno się przywiązuje :shake: Misia na Allegro: http://allegro.pl/nie-udalo-mi-sie-zostac-bernenczykiem-misia-i1223776704.html Quote
ani@ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja na wstępie chciałabym pogratulować przyszłym włascicielom ! Macie oko! Misia to prawdziwy skarb! :grins::grins::grins: Quote
ani@ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tak rozkwita psie życie jak fajne dzieci wejdą psu na glowę Quote
ani@ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nie wiem jak to Elza wymyśliłaś ale ja ciągle czytam w tytule Pepeg Misia ;) Quote
Camara Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Pepeg? to nowa rasa? ;) Miśka ma tyle do zaoferowania... dzieciaki ze zdjęć mają inne psy do przytulania, Miśka mogłaby gdzie indziej tą dogoterapię urządzać :roll: Quote
ElzaMilicz Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Misia wie co to koty i woli unikać ich pazurów. :scared: Quote
ani@ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 a skąd u Elzy koty na podwórku :crazyeye: Quote
ElzaMilicz Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Nie u mnie, a u pani Iwony w mieszkaniu miał miejsce test na kota. Jednak Miśkę bardziej zainteresowało to monstrum : Ona na pewno wie co to las, jest niezwykle aktywna gdy ma do czynienia z zapachami stamtąd... Quote
ani@ Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 odważna z Misi sunia bez obaw można ją jako ochroniarza na grzyby zabrać ! moja tymczasowa bernardynka zobaczyła krowy na łące to chciała uciekać gdzie pieprz rośnie Quote
Camara Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Witam To ja razem z moją lepszą połówką tzn z Arturem staliśmy się nową rodzinką Misi:) Na razie jest u nas jeden dzień, ale to był bardzo dobry dzień. Mam nadzieję, że Misia szybko zapomni o stresie i zadomowi się u nas. Na razie poznaje wszystkie kąty i bawi się piłkami:) Jest na prawdę urocza. Pozdrawiamy wszystkich Pozdrawiamy Asię, Artura a Misi życzymy samego szczęścia :loveu: Quote
Recommended Posts