Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Korenia']http://www.manteufel.kylos.pl/fora/vertigo%201%20rok/03vertigo_3mies1tydz.jpg
Zdjęcie legitymacyjne :evil_lol:

Wszystkiego najlepszego!!! :)

[quote name='M&S']Wszystkiego naj, naj malutki;) :):):)

[quote name='Kaaasia']Najlepsiejszego :BIG:

[quote name='agrazka']ale fajne fotki widać jak mu się fafle powiększyły :)
Sto lat malutki :loveu::loveu:

[quote name='Asiaczek']Sto lat, Olbrzymie:)

Fafle się powiększyly, powieki obwisły, ale czarny wasik pod nosem - został;)
http://www.manteufel.kylos.pl/fora/vertigo%201%20rok/DSC09313.jpg

Pzdr.

Dziękujemy za życzenia :-). Fafel rzeczywiście urósł, a kropki powiększają wąsik pod nosem i rozpoczęły inwazję na grzbiet nosa :cool3:.
Jeszcze trochę roczniaka zaprezentuję w całości i przy okazji pochwalimy się ukończeniem Młodzieżowego Championatu Polski :multi: i to z dwókrotnym zaliczeniem tytułu Zwycięzcy Rasy na wystawach w Rybniku i Zabrzu :p

VERTIGO di Stella Ardens 12 miesięcy

Posted

[quote name='Kaaasia']Piękny kucyk ;)

[quote name='phase']"Coś" pięknego. :) http://www.manteufel.kylos.pl/fora/dogo vertigo 13mies/DSC09532.jpg

Dziękujemy :lol:. Bardzo zadowolona jestem z tych zdjęć. Czasem się trzeba sporo namęczyć przy takich fotografiach a efekt bywa różny. Tu nam zdecydowanie wyszło to co chciałam :cool3:.

Tymczasem przypomnę pana który był powodem założenia tej galerii :roll:, czyli już 6 i pół letniego Tofika (MANTEUFEL Saxifraga):

i wersja rozgadana :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Gratulacje dla Młodzieżowago Szampona!!!!

wersja rogadana, super:):)
http://www.manteufel.kylos.pl/fora/dogo%20tofi%206ipol%20roku/DSC09724.jpg

Dziękujemy :roll: i dołożyliśmy jeszcze w międzyczasie tytuł Młodzieżowego Zwycięzcy Polski 2012 :multi:. Co mnie bardzo cieszy :cool3:, bo do tej pory żadnemu z moich psów nie udało się po ten laur sięgnąć :roll:.

Tofi to generalnie rozgadany jegomość :evil_lol:, a z wiekiem chyba co raz bardziej :eviltong:.

Tymczasem dziś pochwalimy się inną wiadomością :cool1:

Posted

Witamy się, i przyrzekamy, że będziemy zaglądać, a może po drodze przeglądniemy całą galerię;)

Przepiekne olbrzymy, nie mogę sie napatrzeć na te wielkie, kochane koniki:loveu:

Posted

[quote name='leónowa']Witamy się, i przyrzekamy, że będziemy zaglądać, a może po drodze przeglądniemy całą galerię;)

Przepiekne olbrzymy, nie mogę sie napatrzeć na te wielkie, kochane koniki:loveu:

Bardzo mi miło i serdecznie zapraszam :lol:

[quote name='Korenia']OOO będą bejbisie :D Trzymam kciuki za bezproblemowe przyjście na świat :)!

[quote name='phase']Już nie mogę doczekać się zdjęć tych "małych" pociech. :D:loveu:
Gratuluję. ;)

Dziękujemy :cool3: i za nim się zasypię zdjęciami maluchów to jeszcze trochę dorosłych dogów. Ostatnio strasznie tu się "posągowo" zrobiło, więc dodamy trochę bardziej ruchliwych dogów :evil_lol:. Aura za oknem iście zimowa, a my tak w piątek hasaliśmy :roll::

Hasali: Vertigo i dziewczyny z hodowli Sławkodore :cool1:

Posted

[quote name='phase']Od razu pomyślałam sobie, miny ludzi, którzy zobaczyliby takie hasające psiaki, pomyśleliby, że to jakieś mini konie. :cool3:

Ale mieli frajdę. :)

[quote name='leónowa']A ja to zawsze podziwiam ludzi, którzy stoją w pobliżu takich rozbawionych ,,koników,, bo nogi mogą połamać jak sie rozpędzą, a i pewnie nie tylko nogi ucierpią:lol:

Oj przy takich brykających konikach trzeba uważać :evil_lol:, a i popłoch wśród ludzi potrafią wzbudzić :eviltong:.
To teraz wstawię zestaw w rozmiarach XXXL, czyli Marcello & Theo Moloseum w dzisiejszej zimowej aurze :cool3: