Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Mój mały we wtorek skończył 1 miesiąc życia. Czekamy na niego z mężem od listopada. Nadszedł już czas żeby pokazać się światu :lol: . W domu gorączkowe przygotowania do przyjęcia nowego członka rodziny - małego doga niemieckiego. Tymczasem dzięki uprzejmości p.Moniki z hodowli Saxifraga mogę zaprezentować malucha na zdjęciach jej autorstwa jeszcze przy mamusi :

Mam 7 dni. Ja to ten pierwszy z prawej (z białą strzałką :roll: )

A tu już ja w całej okazałości

tutaj sobię smacznie śpię, a mam już dni 14

I znowu trochę urosłem, bo minął mi dzień 16

a jaki mam uśmiech

Edited by bonita
Powiększenie się psiego stadka :)
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Patka napisał(a):
malutki wielki :loveu:

własnie to samo chciałam powiedziec;) tylko czekam az maly Diabełek się pojawi na zywo:evil_lol:

Cuciola- duzej róznicy w rasie nie ma:lol: opka to z zalożenia jest dog:diabloti:

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']ciola- duzej róznicy w rasie nie ma:lol: opka to z zalożenia jest dog:diabloti:

Asia wytłumaczyła kwestie najlepiej jak można :lol: . Rzeczywiście Opke wypatrzyłam przez sentyment do mojej żółtej dożycy Simby która odeszła za TM

• w marcu zeszłego roku :-( . Oprawca, bo trudno go nazwać właścicielem, sprzedawał ją jako doga niemieckiego bez ogona... zresztą to długa historia. Ciekawskich zapraszam do fotohistorii Opki (od str 21)

Tymczasem dziękuję za miłe słowa apropo Teufla :lol: . Mam nadzieję, że niedługo dostanę bardziej aktualne zdjęcia. Przecież teraz to już całkiem sporu psiak ;) .

• Posted

[quote name='simbik']Ponieważ na zdjęcia malucha czekam i... czekam, więc się chociaż smyczką pochwalę jaka na niego czeka :lol:

:evil_lol:o masz ale was wzięło
    śliczny braciszek;)Opki

Posted

moon_light napisał(a):
    Smyczka super ! Fajnie bedzie wygladała na czarnym ciałku:lol:
    A spanko juz kupione?

Tak, ale jeszcze nie obfocone:razz: , muszę nadrobić.

Posted

[quote name='jo-jo']No nareszcie Teufelek ma Swoją galerie :multi:
    Alemam nadzieje że zdjęcia Opki też czasami pokażesz :loveu:

Zdjęciami Opki to już zasypałam jej wątek :evil_lol: . Serdecznie zapraszam do oglądnięcia jej historii.

Natomiast tutaj mam nadzieję już niedługo będą również wspólne zdjęcia stworów.

Posted

jo-jo napisał(a):
    Przejrzałam ale myśle że to powinna być galeria i Teufla i Opeczki żeby jej przykro nie było ;-)) ale to od Ciebie zależy ;-)

Narazie Opeczka ma swoje miejsce wśród piesków którym los się odmienił i swoją rozjarzoną mordką :loveu: pokazuje wszystkim wahającym się nad adopcją psa, że naprawde warto to zrobić:multi: .