basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
simbik Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Dziękuję za życzenia i mam nadzieję, że uda się nam jeszcze kiedyś na psi spacerek umówić :cool3:. Quote
simbik Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 No to jeszcze ostatni rzut zaszroniałych fotek: Quote
teqquila Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 super foty :) pikne widoki no i przesliczne psy :) widze Opa ma nowa obrozke :eviltong: i dopiero teraz widze ile Tofi ma bialego :evil_lol: Quote
simbik Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='teqquila']super foty :) pikne widoki no i przesliczne psy :) widze Opa ma nowa obrozke :eviltong: i dopiero teraz widze ile Tofi ma bialego :evil_lol: Dziękujemy :lol:. Zarówno Opa jak i Tofik mają nowy komplecik obróżkowo-smyczkowy ...zaciskowy, dzięki czemu pancia znów ma większą władzę nad rozrabiakami :evil_lol:. Tofi to ma dużo białego na brzuszku i nie tylko :eviltong:... a do tego w plamki, co dobrze na fotkach nie widać. Tymczasem, co by skutecznie galerii nie wybielić :cool3:, trochę fotek z powrotnej drogi z wystawy w Nowej Rudzie gdzie Toffi zadebiutował w klasie pośredniej :lol:: Quote
teqquila Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://images31.fotosik.pl/87/7f6a62417f07b9ed.jpg uhahaha na raczkach malutki piesecek :evil_lol::evil_lol: wyglada jakos tak malutko u Igora a rekach :eviltong: Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Malutki pieseczek:diabloti::diabloti: http://images31.fotosik.pl/87/7f6a62417f07b9ed.jpg Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Georgia]Witam :multi: śiczne zdjecia na jakiś ruinkach ;) http://images31.fotosik.pl/87/7f6a62417f07b9ed.jpg ale takie zabawy grożą tym że plecki mogą odmówić posłuszeństwa ;) :evil_lol::evil_lol: swoją drogą ile on waży?? :) [/FONT] Quote
simbik Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='teqquila']http://images31.fotosik.pl/87/7f6a62417f07b9ed.jpg uhahaha na raczkach malutki piesecek :evil_lol::evil_lol: wyglada jakos tak malutko u Igora a rekach :eviltong: Bo Igor to kawał chłopa :p. [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi: śiczne zdjecia na jakiś ruinkach ;) http://images31.fotosik.pl/87/7f6a62417f07b9ed.jpg ale takie zabawy grożą tym że plecki mogą odmówić posłuszeństwa ;) :evil_lol::evil_lol: swoją drogą ile on waży?? :) [/FONT] Dawno go nie ważyłam :hmmmm:... ale jakiś rekordzista to on nie jest, bo wciąż chudeusz :shake:, niejadek paskudny . To przedstawiam dalszy ciąg zwiedzania okolic Dolnego Śląska :lol: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Georgia]Jak on ładnie się ustawia do zdjęć :loveu: jak zważycie go to daj znać :) [/FONT] Quote
simbik Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Jak on ładnie się ustawia do zdjęć :loveu: jak zważycie go to daj znać :) [/FONT] On to się średnio ustawia :evil_lol:... to mnie to kosztuje kupę nerwów i cierpliwości, żeby go steroryzować do wytrwania w fajnej pozycji :p. Tymczasem Dolnego Śląska c.d. Moi chłopcy :loveu: zamyśleni Quote
teqquila Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no wiem ze kawal chlopa ale i z Tofika nie takie malenstwo :eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Georgia]A ja myślałam że on sam z siebie tak ładnie pozuje...ale to nie zmienia faktu że i tak ślicznie się prezentuje na fotkach. W ogóle dogi mi się podobają na zdjęciach, wyglądają dostojnie mimo swoich wielkich gabarytów :loveu::loveu::loveu: np. tutaj http://images33.fotosik.pl/87/b1f2b0a6d6a6eda9.jpg aż mam ochotę go Wam ukraść ;) Witam :multi::multi: [/FONT] Quote
Cosmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 witam, udalo mi sie przejrzec wszystkie strony galerii Opki i Tofika :) koooochane psiaki:loveu:, przede wszystkim jestem pod ogromnym wrazeniem wlascicielki, ktora zrobi wszystko, w pozytywnym tego slowa znaczeniu, zeby rozwijac kariere swojej pociechy, jest zapewne wielu tak zaangazowanych ludzi na tym forum, ale poki co wzorami hodowcow, ktorych spotkalam na tym forum jestes Ty i Asiaczek ;) naprawde czasem mimo nieprzychylnych sytuacji (np. wypadek) idziesz pod prad i walczysz o swietlana przyszlosc swojego pupila - a jest i bedzie sie czym szczycic :p naprawde podziwiam :p przepraszam, ze zapytam, ale z czego robisz doktorat?? i w ogole co studiowalas i czy w Lodzi?? (az mi glupio, ze sie tak dopytuje:eviltong:) Aaa, jak doszlas do okolic Bełchatowa moglas wpasc na kawke do mnie, nastepnym razem zapraszam ;) serdeczne pozdrowienia z Bełchatowa, Karolina :lol: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Cosmo']witam, udalo mi sie przejrzec wszystkie strony galerii Opki i Tofika :) koooochane psiaki:loveu:, przede wszystkim jestem pod ogromnym wrazeniem wlascicielki, ktora zrobi wszystko, w pozytywnym tego slowa znaczeniu, zeby rozwijac kariere swojej pociechy, jest zapewne wielu tak zaangazowanych ludzi na tym forum, ale poki co wzorami hodowcow, ktorych spotkalam na tym forum jestes Ty i Asiaczek ;) naprawde czasem mimo nieprzychylnych sytuacji (np. wypadek) idziesz pod prad i walczysz o swietlana przyszlosc swojego pupila - a jest i bedzie sie czym szczycic :p naprawde podziwiam :p przepraszam, ze zapytam, ale z czego robisz doktorat?? i w ogole co studiowalas i czy w Lodzi?? (az mi glupio, ze sie tak dopytuje:eviltong:) Aaa, jak doszlas do okolic Bełchatowa moglas wpasc na kawke do mnie, nastepnym razem zapraszam ;) serdeczne pozdrowienia z Bełchatowa, Karolina :lol: Cosmo - dziekuje! pzdr. Quote
basia2202 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 no Igorowi to ja jednak gratuluję tej krzepy!! http://images31.fotosik.pl/87/7f6a62417f07b9ed.jpg przecudnie tutaj razem wyszli:) http://images27.fotosik.pl/130/1a97750648dcbf57.jpg w ogóle piękne te oszronione fotki:) [quote name='simbik']Dziękuję za życzenia i mam nadzieję, że uda się nam jeszcze kiedyś na psi spacerek umówić . na psacerek my zawsze chętni:) tylko musimy się czasowo zgrać jakoś:) mam nadzieję, że uda się jakoś wkrótce po nowym roku;) buziaczki dla Was od nas:) Quote
simbik Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Cosmo']witam, udalo mi sie przejrzec wszystkie strony galerii Opki i Tofika :) koooochane psiaki:loveu:, przede wszystkim jestem pod ogromnym wrazeniem wlascicielki, ktora zrobi wszystko, w pozytywnym tego slowa znaczeniu, zeby rozwijac kariere swojej pociechy, jest zapewne wielu tak zaangazowanych ludzi na tym forum, ale poki co wzorami hodowcow, ktorych spotkalam na tym forum jestes Ty i Asiaczek ;) naprawde czasem mimo nieprzychylnych sytuacji (np. wypadek) idziesz pod prad i walczysz o swietlana przyszlosc swojego pupila - a jest i bedzie sie czym szczycic :p naprawde podziwiam :p przepraszam, ze zapytam, ale z czego robisz doktorat?? i w ogole co studiowalas i czy w Lodzi?? (az mi glupio, ze sie tak dopytuje:eviltong:) Aaa, jak doszlas do okolic Bełchatowa moglas wpasc na kawke do mnie, nastepnym razem zapraszam ;) serdeczne pozdrowienia z Bełchatowa, Karolina :lol: Dziękuje za tak miłe słowa pod moim adresem :lol:... ale mimo wszystko daleko mi do rangi takiego hodowcy jak Asiaczek. Narazie dzielnie z Teufelem walczymy o zaistnienie na ringach krajowych i zagranicznych. Na początku, hodowli jako takiej, w pełnym tego słowa znaczenia, mówiłam zdecydowanie nie. Teraz to "nie" już jest mniej zdecydowane :roll:. Po cichu mogę przyznać że chyba się łamię... ale potrzeba czasu żebym w pełni dojrzała do tej decyzji... zobaczymy co tu za rok napiszę :cool3:. Może się kiedyś do Bełchatowa wybiorę, mam w miarę blisko, bo mieszkamy na Retkini. Quote
simbik Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='basia2202']no Igorowi to ja jednak gratuluję tej krzepy!! http://images31.fotosik.pl/87/7f6a62417f07b9ed.jpg przecudnie tutaj razem wyszli:) http://images27.fotosik.pl/130/1a97750648dcbf57.jpg w ogóle piękne te oszronione fotki:) na psacerek my zawsze chętni:) tylko musimy się czasowo zgrać jakoś:) mam nadzieję, że uda się jakoś wkrótce po nowym roku;) buziaczki dla Was od nas:) No to musimy koniecznie poświątecznie się spotkać :lol:. Najbliższy weekend, o dziwo ;) mamy jeszcze bez wystawowy :evil_lol:. Quote
basia2202 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='simbik']No to musimy koniecznie poświątecznie się spotkać :lol:. Najbliższy weekend, o dziwo ;) mamy jeszcze bez wystawowy :evil_lol:. znaczy się... rozumiem, że pierwszy w nowym roku?:) no to supeeerrrr!! my jesteśmy za!! :multi::multi::multi: może jakim gg się wymienijmy albo tel.?;) napiszesz mi na PW? Quote
Cosmo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='simbik']Dziękuje za tak miłe słowa pod moim adresem :lol:... ale mimo wszystko daleko mi do rangi takiego hodowcy jak Asiaczek. Narazie dzielnie z Teufelem walczymy o zaistnienie na ringach krajowych i zagranicznych. Na początku, hodowli jako takiej, w pełnym tego słowa znaczenia, mówiłam zdecydowanie nie. Teraz to "nie" już jest mniej zdecydowane :roll:. Po cichu mogę przyznać że chyba się łamię... ale potrzeba czasu żebym w pełni dojrzała do tej decyzji... zobaczymy co tu za rok napiszę :cool3:. Może się kiedyś do Bełchatowa wybiorę, mam w miarę blisko, bo mieszkamy na Retkini. Tofiś bedzie doskonalym reproduktorem - idzie jak burza, a to juz polowa hodowlanego sukcesu :p z czasem sunie dokupic, tylko co twoj TZ na to:cool3:?? (bo chyba moga byc male opory :P :cool3:) - nie no tak na powaznie to rozumiem, bo to wszystko sie ze wszystkim wiaze, finanse - mieszkanie, jedzenie i psie i ludzkie, szkoly i rozne inne, pieniadze szybko topnieja ;) trzeba myslec o wszystkim :) bede sledzic watek i kibicowac :p zapraszam, zapraszam;) pozdrawiam, Karolina Cosmo - dziekuje! alez Asiaczku dla mnie jestes wzorem :) serio serio, pelne zaangazowanie, szacuneczek :p pozdrawiam Quote
Cosmo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, UŚMIECHU I MIŁOŚCI W NADCHODZĄCYM, NOWYM, 2008 ROKU :laola: Quote
simbik Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Dziękuję za życzenia :lol: i życzymy wszystkim nas odwiedzającym: Quote
Bodziulka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9194607&postcount=3203 Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witajcie noworocznie! :multi::multi::multi: życzymy Wam, aby ten nowy roczek był dla Was szczęśliwszy, zdrowszy, radośniejszy, pogodniejszy, bogatszy i.. w ogóle lepszy od poprzedniego :loveu: Quote
simbik Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No właśnie się zaczął :razz:...na dobry początek zaliczyliśmy 200zł mandatu w prezencie od Opy :shake:. Czyli koszt jej miesięcznego jedzonka... co nas czeka dalej ? Chyba wole nie myśleć :razz: ... bo Sylwester też miałam ciężki, w życiu nie byłam tak trzeźwa w ten dzień... Quote
Recommended Posts