e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [CENTER]gratulacje:multi::multi::multi: [/CENTER] Quote
basia2202 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 TeufelOpkowa!! zaginęłaś nam na amen? :roll: :-( przybądź do nas z foteczkami... nie bądź taka... miziaki dla piesów cudnych! :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Gdzie jestescie? Może jakieś jesienno-zimowe fotki...? pzdr. Quote
madziorna Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale tutaj cisza straszna :placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No, Simbik, Koffana, przeginacie! Proszę natentychmiast wstawić jakies fotki Duetu!!! Mogabyćnawetjakies stare... Pzdr. Quote
simbik Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Asiaczek']No, Simbik, Koffana, przeginacie! Proszę natentychmiast wstawić jakies fotki Duetu!!! Mogabyćnawetjakies stare... Pzdr. Przepraszam :oops:... powolutku staram się nadrobić wszystko . Narazie fotka sztuk kilka ...choć nie pamiętam czy już były :hmmmm: : Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Najpierw walka o patyczek... http://images23.fotosik.pl/106/e09a1c7559ecd06b.jpg ... a potem (prawie) zgodny marsz z patyczkiem w pyskach...:loveu: http://images30.fotosik.pl/106/a9cfd5171822fdd1.jpg Super! No to czekamy na dalsze fotencje.:lol: Pzdr. Quote
madziorna Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Cudne foteczki... tylko co tak mało?... :mad: Quote
jonQuilla Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jaka zacięta walka o patyka http://images23.fotosik.pl/106/e09a1c7559ecd06b.jpg :loveu::loveu: Quote
Aganiok Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt i dużo zdrówka życzymy !!!!!! :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
teqquila Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224 Quote
simbik Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękujemy za życzenia :buzi: i również : Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, rychłego spełnienia każdego marzenia, ciepła, wiary i życzliwości na co dzień ... Życzą Kasia, Igor i psia ferajna :) Quote
jonQuilla Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Georgia] Życzę Wam wszystkiego najlepszego :) Przede wszystkim dużo zdrowia, szczęścia, miłości :) Żeby każdy dzień był dniem udanym. Spełnienia wszystkich wszyściutkich marzeń...tych dużych i tych większych ;) Życzę także żeby odwiedził Was pulchny Pan w czerwonym ubranku i żeby przyniósł dużo prezentów a jak nie dużo to żeby były takie super ;) :loveu::loveu: Buziaki i jeszcze raz Wesołych Świąt :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
simbik Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękujemy za życzenia :lol: i w prezencie mamy troszkę baśniowej zimy :cool3:: Quote
jonQuilla Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Georgia]o raju, skąd Ty te zdjęcia wzięłaś? :loveu::loveu::loveu: śliczne[/FONT] Quote
simbik Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o raju, skąd Ty te zdjęcia wzięłaś? :loveu::loveu::loveu: śliczne[/FONT] Ze spacerku w mroźny poranek :lol:. Miło mi że się podobają, twoja kartka świąteczna też mi się bardzo spodobała. Bardzo fajny pomysł, podpatrzyłam i może pozwolę sobie kiedyś cuś podobnego stworzyć :roll:. Quote
jonQuilla Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='simbik']Ze spacerku w mroźny poranek :lol:. Miło mi że się podobają, twoja kartka świąteczna też mi się bardzo spodobała. Bardzo fajny pomysł, podpatrzyłam i może pozwolę sobie kiedyś cuś podobnego stworzyć :roll:. [FONT=Georgia]w Gdańsku nigdy nie widziałam takie mrozu :roll: a ślicznie to wygląda :loveu::loveu::loveu: a podpatrzaj i twórz ;) ślę miziaki dla czworonogów :loveu::loveu: [/FONT] Quote
simbik Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]w Gdańsku nigdy nie widziałam takie mrozu :roll: a ślicznie to wygląda :loveu::loveu::loveu: a podpatrzaj i twórz ;) ślę miziaki dla czworonogów :loveu::loveu: [/FONT] Dziękujemy za miziaki :lol:, i prezentujemy jeszcze trochę bajkowej scenerii: Tofii :cool3: Opa...jak zwykle trudna z współpracą z fotografem :eviltong: Znajomy dożek - Falcorn :lol: i cała ekipa RR w akcji :p Quote
jonQuilla Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Georgia]to znów ja i znów będę się zachwycać a cooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczne psiaki...a dożki :loveu::loveu::loveu: ahhh....im więcej oglądam zdjęć z dogami tym bardziej kocham te psy :) [/FONT] Quote
Klaudia :-) Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 śliczne zimowe foteczki,Opeczka i Tofiś jak zwykle super:-) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jeeee, prawdziwa bajka! http://images32.fotosik.pl/86/1ae846c790131db0.jpg Pzdr. Quote
Aganiok Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kasiu, przepiękne te zimowe zdjęcia! Prawdziwa bajka :loveu: Quote
simbik Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to znów ja i znów będę się zachwycać a cooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczne psiaki...a dożki :loveu::loveu::loveu: ahhh....im więcej oglądam zdjęć z dogami tym bardziej kocham te psy :) [/FONT] [quote name='Klaudia :-)']śliczne zimowe foteczki,Opeczka i Tofiś jak zwykle super:-) [quote name='Asiaczek']Jeeee, prawdziwa bajka! http://images32.fotosik.pl/86/1ae846c790131db0.jpg Pzdr. [quote name='Aganiok']Kasiu, przepiękne te zimowe zdjęcia! Prawdziwa bajka :loveu: Dziękuję za komplementy :lol:... to była prawdziwa bajka a jednocześnie tak nierealna, że chyba prędko takiego widoku nie zobaczę. W inne dni już takich ozdób ze szronu nie było, no i to słoneczko :lol:. To na dokładkę jeszcze kilka szronowych fotek :roll:: Jeszcze raz kolega Teufela - Falcorn Moje skrzaty z kartki świątecznej :p Tofi na zaszroniałym polu ... i z kumplem ale Tofi jak zwykle najchętniej solo :eviltong: Quote
Recommended Posts