Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asiaczek']Gdzie mu schowałas ogonek, co?
http://images32.fotosik.pl/30/15ba37b4b44732eb.jpg
Pzdr.

Jakoś się do nóżki przykleił :evil_lol:... do Opy chce się upodobnić :eviltong:.

[quote name='jonQuilla']
Przeglądnęłam kilka stron i widziałam dużo foteczek :multi::multi:
http://images14.fotosik.pl/69/445df4dee9303c92.jpg :evil_lol::evil_lol: to jest najlepsze :)
Wygłaskaj te swoje dwa "maluchy" :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:

Dziękujemy za komplementa ale to nie Tofi :roll:tylko Ben czyli Alexander Agenor Atheneum, kumpel Tofiego:lol:.

Posted

[quote name='simbik']
Dziękujemy za komplementa ale to nie Tofi :roll:tylko Ben czyli Alexander Agenor Atheneum, kumpel Tofiego:lol:.

racja :)
Tofik ma większy krawacik :loveu: :)

no cóż...ale zdjęcie i tak zniewalające :) :loveu::loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
haha i niebieska Julia:grin::evil_lol::evil_lol:

no patrzta jaka spostrzegawcza:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

Kasia, a co z Opeczką?

Posted

Dziękujemy za komplementa :lol:, z Opką zdecydowanie lepiej. W piątek miał być kolejny zabieg opróżniania paskudnego wrzoda, ale uszko wyglądało dużo lepiej i obyło się bez interwencji pani doktor Buni :lol:. Teraz obserwujemy i czkamy...miejmy nadzieję, że się samo rozejdzie.
Tymczasem Opcia pozazdrościła przyszywanemu braciszkowi modelowi i też miała swoją jesienną sesję.... a ile nerwów to mnie kosztowało :eviltong:, ale kilka fotek wyszło fajnie i jak na razie duża przerwa w fotach pozowanych Opy :evil_lol:, bo to bardzo trudna modelka :eviltong:.

To wybitnie unikalne foto, bo udało mi się uchwycić Opkę w jej klasycznej stójce :p.... poluję na to zdjęcie od jakiegoś roku :evil_lol:

A to mina Opy obrazująca co myśli o sesji foto :evil_lol::

Posted

[quote name='teqquila']Witanko
super sesja foto Opy :loveu: jaka grzeczna byla :) i dala sie sfocic :) i nie szczzekala :evil_lol:
dobrze ze uszko lepiej

Te ujęcia były wykonywane w przerwach między szczekaniem :eviltong:... zdjęć mało bo przerw było mało :evil_lol:.
Jednak coś tam jeszcze z pozowania mam, teraz cykl rude na rudym tle :cool3::

i nie rude :eviltong:

i cała ekipa z sesji foto :lol::

• 2 weeks later...
Posted

Kochani.. ogromna prośba...

to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza
(sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował
.. no i urodziły się maluchy)
dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876

podnoście ten wątek - pliiissssss

Posted

Jest, jest :lol:... tylko mocno zapracowany :cool3:. Obiecuję się poprawić w bytności we własnej galerii ;). Na razie walczę ostro z doktoratem ... wynik aktualny 1:0 dla mnie, przewód doktorski otwarty :p. Jutro postaram się wstawić troszkę fotek, bo mamy się czym pochwalić tzn. Tofi wszedł na listę reproduktorów :cool3:.