Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Imbir1 napisał(a):
Nic:p jestem w jednym kawałku:diabloti:, Tofiś tylko oglądał się za Bimbrem:cool3:

Hihi, a wyglądało jakby miał zamiar właśnie się odwrócić i zrobić wielkie łup prosto w obiektyw!:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Witajcie,

znalazłam całą masę Toffisiów z klubu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75061&page=21

To fotki od naszych przyjaciół Łodziaków, głównie Klaudii :lol:.
Klub Doga nam przeszedł szybko :roll:... Toffi panu sędziemu do gustu nie przypadł :evil_lol:, a ja na dzień dzisiejszy dochodzę do wniosku, że jestem extra handler :cool3:, bo tak ukryłam wady Toffisia, że sędzia ich nie znalazł :diabloti: ...i musiał coś wymyśleć, żeby nam lokaty nie dać. Bardzo ciężko myślał, oj ciężko ...:eviltong:, bo niezwykle ciekawych rzeczy się o swoim psie dowiedziałam.
Jak się zbiorę to pokarzę jeszcze trochę fotek, bo jest co pokazywać :cool3:... na osłodę mam masę pięknych zdjęć :cool3: i tu ukłony w kierunku naszych fotografów :loveu:.

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Kasia Tofiś musiał mieć tone zdjęć,bo jak nie ufocić ślicznego czarnulka:-)

Jeszcze raz dziękujemy :Rose: Ja i Toff :lol:.
Miałam zmienić temat naszej galerii :hmmmm:... ale w sumie to przed nami kolejne wyprawy na południe :shiny:... Rumunia, Słowacja i Węgry. Dopiero w listopadzie planujemy zapuścić się na północny-wschód :roll:.
No i na koniec mojego bajzdurzenia dwie najfajniejsze nasze fotki z klubu, które mamy dzięki naszej koleżance z Molosów Paulinie :lol::

Posted

BeaC napisał(a):
Śliczne fotki!!!!!!!!

bo ...................śliczny model...................ciacho z wisienką:razz::razz:

Dziękujemy :lol: i musimy do Ciebie zajrzeć, bo coś nowego w avatarku :cool3:, czy się mylę ?

madzia i medor napisał(a):
To jest rewelacyjne:turn-l::turn-l:

http://img229.imageshack.us/img229/584/cimg9152wi7.jpg

To jest uwiecznienie Tofisiowych wdzięków do ludzi :evil_lol:.

Klaudia :-) napisał(a):
Kasia lokaty nie macie,ale za to ile fotek:-)

Dawno nam się tyle fotek nie trafiło, jak to się mówi coś za coś ;)

Posted

No to jeszcze dwa Tofiki :lol:

W następnym tygodniu jak dobrze pójdzie wreszcie uruchomię swój aparat i ma nadzieję uzupełnić braki w zdjęciach rudej... bo cuś jej tu mało ostatnio :razz:.

Posted

[quote name='Sylvia_76']No właśnie, dlaczego nic nie piszesz? :cool3:

GRATULACJE OGROMNE!!! Pobiliście nasz rekord młodzieżowych championatów w dogach niemieckich :)
BRAWO!!!

Dziękujemy :lol:, ale i tak do waszej klasy nam daleko... jednak na laurach nie spoczniemy :roll: i jak mamy coś jeszcze wywalczyć w tym roku to musimy się ostro wziąć do roboty tzn. tuczymy się i budujemy muskulaturę :eviltong: przy okazji poprawiając pańci kondycję...zobaczymy co z tego wyjdzie :evil_lol:.

Żeby nie było tak konspiracyjnie :grins: to tylko powiem, że z Rumunii Teufel wrócił z tytułem:

[SIZE="5"]Młodzieżowy Champion Rumunii
oraz
[SIZE="5"]Młodzieżowy Zwycięzca Transylvanii

Z czego się bardzo cieszę :multi:.