Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oj u Opki miłość do frisbee trwa od pierwszego rzutu i z tego co zauważyłam na spacerach z nią mając do wyboru piłke(do tej pory najważniejsza zabawka) i frisbee decyduje się na talerzyk,do tego jest niesamowicie skoczna jak na swoje gabaryty,ma ogromną pasje aportowania,szybko się uczy w ciągu dwóch sesji z frisbee zrobiłam z nią:rollery,skoki przez nogę,krótkie rzuty,troszkę dłuższych rzutów, początki slalomu między nogami,przynoszenie dysków,puszczanie i bieg po następny,trochę obiegania mnie przed rzutem,a przedewszystkim trening z nią może trwać 20 minut,a nie tak jak ja robie z Miką pare rzutów i koniec

Posted

frisbee miało ciężki weekend,bo było wykorzystane do rzutów z Miką,Opką,bullterierką i pit bullką,więc faktycznie zaczyna przypominać siteczko:-) a nie wiem czy jest gdzies na fotkach te biały comepition to dopiero jest sito,ten fastback przy nim to nic

Posted

Tymczasem w sobotę byliśmy w Warszawie i mamy się czym pochwalić :cool3: . Moje maleństwo:

MANTEUFEL Saxifraga
w pięknym stylu, zdobywając BOB zakończył
Młodzieżowy Championat Polski

i jednocześnie był to jego 7 młodzieżowy championat, więc możemy sobie dopisać tytuł Młodzieżowego Multichampiona

przyznam że się baaaardzo cieszę :multi: .

Opeczce przywieźliśmy z wystawy oczywiście frisbee :multi:...i chyba rzeczywiście to największa miłość psa, chyba nawet większa od jedzenia :eviltong:.

Posted

[quote name='simbik']Tymczasem w sobotę byliśmy w Warszawie i mamy się czym pochwalić :cool3: . Moje maleństwo:

MANTEUFEL Saxifraga
w pięknym stylu, zdobywając BOB zakończył
Młodzieżowy Championat Polski

i jednocześnie był to jego 7 młodzieżowy championat, więc możemy sobie dopisać tytuł Młodzieżowego Multichampiona

przyznam że się baaaardzo cieszę :multi: .

Opeczce przywieźliśmy z wystawy oczywiście frisbee :multi:...i chyba rzeczywiście to największa miłość psa, chyba nawet większa od jedzenia :eviltong:.
Super, super, super!!!:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.