Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tuczenie rozpoczęte :p , efekty wkrótce na fotach :cool3: . Swoją drogą właśnie jedziemy do Mołdawii, gdzie podobno fala głodu, więc może lepiej że Tofi dobrze nie wygląda:evil_lol: ... jeszcze by na niego zapolowali.

Posted

witajcie.................:multi::multi:
oc ja go utuczę.................swoją Luś odchudzam...........:cool3::cool3: bo mnie sie kobieta trochę zaokragliła.........2 kg zrzucone jeszce z 2 i luz

Posted

simbik napisał(a):
Tuczenie rozpoczęte :p , efekty wkrótce na fotach :cool3: . Swoją drogą właśnie jedziemy do Mołdawii, gdzie podobno fala głodu, więc może lepiej że Tofi dobrze nie wygląda:evil_lol: ... jeszcze by na niego zapolowali.

Trzymamy kciuki za Mołdawię!
Pzdr.

Posted

No i skutecznie trzymaliśmy kciuki,bo Tofiś zaszalał
2 BOB,2 BEST JUNIOR,3 CAJC :-):-)(mam nadzieje,że nic nie pokręciłam)

chciałabym Wam przedstawić przyszłą Mistrzynie Świata Frisbee o to panna Opka

Posted

bo my full serwis,przecieki z wyników,fotki Opki no i teraz zostało nam nauczenie Opki rozdawania autografów,bo jak już zostanie tą Mistrzynią Świata Frisbee to jej się taka umiejętność napewno przyda:-P

Posted

to ja kce jako pierwsza autograf od Opy :) zaraz jej powiem ze bedzie sie uczyla podpisywania :evil_lol::evil_lol:
a zdjecia jej sie bardzo atrwo robi jak jest druga osoba czo rzuca
w sumie pierwszy raz widzialam Ope zmeczona tak bardzo ze sie ciagnela

Posted

rzucać i robić fotki byłoby ciężko,ale wkońcu po to miałyśmy fotografa :-):-)
a frisbee rzeczywiście jest dla psa męczące i "spala" również psychicznie,a tylko męczy mięśnie,mam nadzieje,że będe miała okazje jeszcze Opie porzucać

Posted

suuper
jak fajnie Opka nakręcona jest na freesbee.....................
ja tam jakos nie umie nakręcić moją Luska........a przydałoby sie jeszcze trochę brzucha zrzucić:cool3::cool3:

Posted

Dziewczyny, ślicznie dziękuje :calus: za super zdjęcia Opki i takie nią zajęcie się :cool3: . Chyba nie mam wyjścia i muszę z nią zacząć ćwiczyć :evil_lol: . Tymczasem my wróciliśmy z takimi wynikami jak wymieniła Klaudia :lol: , plus

[SIZE="5"]Młodzieżowym Championem Mołdawii

To co przeżyliśmy to nie da się opisać w jednym poście... z całości jeden wniosek : Jak na razie odechciało mi się skutecznie wystaw w krajach nie unijnych. Relacje wieczorem, bo musimy troszkę odespać.

Posted

No to gratulujemy nowego Mł.Ch. Mołdawii!!!:loveu:

Ja zawsze uprzedzam innych o niespodziankach w krajach nie-unijnych, ale nikt mnie nie chce słuchać...:placz:
Czekamy na szczegółowe relacje + fotki. Bo fotki będą, prawda?:lol:
Pzdr.