e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 simbik napisał(a): Zgadnijcie kto to :cool3: ?? . :hmmmm: Opka?? Quote
Koma Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 http://images26.fotosik.pl/31/2e430e8cb9420efc.jpg Ale bajer :cool3: Świetne :lol: Quote
Korenia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 http://images26.fotosik.pl/31/2e430e8cb9420efc.jpg Świetne! Tylko co to za dyskryminacja kundelka, co ? Czemu tam nie ma Opki obok ??? Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Świetna:cool2: Tyż chcem takie cudeńko:cool3: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Świetna:cool2: Tyż chcem takie cudeńko:cool3: to se doga kup :eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 W PBH tez można wyrobić kartę z dowolną fotką. Simbik - świetny pomysł, ale gdzie Opka? Tak nie można! Dla KM - karta z Opką!!! Pzdr. Quote
simbik Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='evaxon']:hmmmm: Opka?? Oczywiście, że tak - lekko podfarbowana :evil_lol: i z imitacją ogona. [quote name='Korenia']http://images26.fotosik.pl/31/2e430e8cb9420efc.jpg Świetne! Tylko co to za dyskryminacja kundelka, co ? Czemu tam nie ma Opki obok ??? [quote name='Asiaczek']W PBH tez można wyrobić kartę z dowolną fotką. Simbik - świetny pomysł, ale gdzie Opka? Tak nie można! Dla KM - karta z Opką!!! Pzdr. Opka będzie na następnej, niecierpliwcy :evil_lol: . Tymczasem na wystawy jak widać w ten wekend nie dotarliśmy :shake: . Pozostaje się cieszyć, że żyjemy... bo każdy na widok naszego auta mówi że to cud. Tymbardziej, że całej naszej trójce poza sińcami i odrapaniami nic się nie stało. No ale dalsze wyjazdy w wakacje stoją pod dużym znakiem zapytania :shake: ... Quote
simbik Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Jejku co się stało:crazyeye::crazyeye: Dachowanie na autostradzie w Słowacji :shake:. Przelecieliśmy na sąsiedni pas przez barierkę :shake: ... jeden wielki koszmar i szczerze mówiąc chyba nie mam ochoty rozwijać tego tematu :shake: . Quote
Medorowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 simbik napisał(a):Dachowanie na autostradzie w Słowacji :shake:. Przelecieliśmy na sąsiedni pas przez barierkę :shake: ... jeden wielki koszmar i szczerze mówiąc chyba nie mam ochoty rozwijać tego tematu :shake: . :shake::shake::shake: Najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi:roll:... Quote
e.v.a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 witanko Kasiu echh slyszalam co sie stalo :shake: dobrze ze wszystko z wami okej :razz: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Trzymajcie się! Najważniejsze, że cali i zdrowi jesteście.... Pzdr. Quote
teqquila Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kasia jak szyja?? wiesz co ja bym na Twoim miejscu poszla jutro do lekarza !! dobrze ze wam sie nic nie stalo pozdrawiam Quote
jo-jo Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 teqquila napisał(a):Kasia jak szyja?? wiesz co ja bym na Twoim miejscu poszla jutro do lekarza !! dobrze ze wam sie nic nie stalo pozdrawiam z tego co mi wiadomo, to Kasia już była prześwietlana.. Kochani najważniejsze że jesteście cali :calus: Quote
teqquila Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 wiem ze byla ale wczoraj nie wygladala dobrze !! miala kolnierz wiec po cos jej zalozyli !! tylko ze to prowizoryczny byl kolnierz Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Simbik, a może napiszecie, jak samopoczucie? Bo to Wasze milczenie mnie niepokoi... Pzdr. Quote
maga18 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kasiu to straszne :shake: Ciesze sie, ze wam nic nie jest!! Po prostu szczescie w nieszczesciu. Trzymajcie sie kochani :buzi: Ps. na topicu o Mladej zaraz bedzie stawka dogów Quote
simbik Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Dziękuje Wam za troskę o nas :calus: . Jutro jadę na konsultacje do chirurga ale generalnie to nie jest źle, tylko czuję się jakbym spadła z dużej wysokości i co chwile odkrywam nowe sińce, których mam już całą kolekcję :shake: . Na zdjęcia rtg, żadne widoczne zmiany w odcinku szyjnym kręgosłupa nie wyszły, więc chyba nic poważnego mi nie dolega. Bałam się o Teufela, ale jak zobaczyłam jak szalał dziś na spacerze z Opką to mi od razu lepiej :lol: . Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ufff, kamień z serca... Daj znać, po konsultacjach, OK? Pzdr. Quote
filonek_bezogonek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kochani .... jako tym przeczytalam to mi przeszły ciarki..... Ciesze sie ze wam nic nie jest .. to jest najwazniejsze .... nawet nie moge sobie wyobraic co przezyliscie .... jesli potrzebujecie pomocy ( jakiejkolwiek) to mozecie na mnie liczyc .... POZDRAWIAM I SCISKAM WAS BAAAARZO MOCNO Quote
PANGEA Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 to dobrze, ze jestescie cali. To byl straszny week-end. Niechce o nim myslec A Wy macie jakiegos wyjatkowego pecha. Quote
simbik Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 No i niestety ortopeda zaopatrzył mnie w kołnierz na 6 tygodni :placz: ... całe wakacje. Niestety zdjęcie rtg według niego wskazuje jednak na skręcenie kręgosłupa szyjnego i nawet to ten Słowak zaznaczył w karcie, ale ja go nie zrozumiałam :shake: . Dziś jeszcze dowiedziałam się że autko na 99% do kasacji :shake: ... mam dołka. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Oj, Kasiu, jak mi Ciebie żal. Ale kołnierz - musisz wytrzymać! To dla Twojego dobra. A samochód - trudno. Tak widocznie musiało być! A jak Mąż i psiaki? Pzdr. Quote
Recommended Posts