Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='evaxon']:hmmmm: Opka??

Oczywiście, że tak - lekko podfarbowana :evil_lol: i z imitacją ogona.

[quote name='Korenia']http://images26.fotosik.pl/31/2e430e8cb9420efc.jpg
Świetne! Tylko co to za dyskryminacja kundelka, co ? Czemu tam nie ma Opki obok ???

[quote name='Asiaczek']W PBH tez można wyrobić kartę z dowolną fotką.

Simbik - świetny pomysł, ale gdzie Opka? Tak nie można! Dla KM - karta z Opką!!!
Pzdr.

Opka będzie na następnej, niecierpliwcy :evil_lol: .

Tymczasem na wystawy jak widać w ten wekend nie dotarliśmy :shake: . Pozostaje się cieszyć, że żyjemy... bo każdy na widok naszego auta mówi że to cud. Tymbardziej, że całej naszej trójce poza sińcami i odrapaniami nic się nie stało. No ale dalsze wyjazdy w wakacje stoją pod dużym znakiem zapytania :shake: ...

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jejku co się stało:crazyeye::crazyeye:

Dachowanie na autostradzie w Słowacji :shake:. Przelecieliśmy na sąsiedni pas przez barierkę :shake: ... jeden wielki koszmar i szczerze mówiąc chyba nie mam ochoty rozwijać tego tematu :shake: .

Posted

simbik napisał(a):
Dachowanie na autostradzie w Słowacji :shake:. Przelecieliśmy na sąsiedni pas przez barierkę :shake: ... jeden wielki koszmar i szczerze mówiąc chyba nie mam ochoty rozwijać tego tematu :shake: .

:shake::shake::shake:

Najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi:roll:...

Posted

teqquila napisał(a):
Kasia jak szyja?? wiesz co ja bym na Twoim miejscu poszla jutro do lekarza !!
dobrze ze wam sie nic nie stalo
pozdrawiam

z tego co mi wiadomo, to Kasia już była prześwietlana..

Kochani najważniejsze że jesteście cali :calus:

Posted

Kasiu to straszne :shake: Ciesze sie, ze wam nic nie jest!! Po prostu szczescie w nieszczesciu.
Trzymajcie sie kochani :buzi:

Ps. na topicu o Mladej zaraz bedzie stawka dogów

Posted

Dziękuje Wam za troskę o nas :calus: .
Jutro jadę na konsultacje do chirurga ale generalnie to nie jest źle, tylko czuję się jakbym spadła z dużej wysokości i co chwile odkrywam nowe sińce, których mam już całą kolekcję :shake: . Na zdjęcia rtg, żadne widoczne zmiany w odcinku szyjnym kręgosłupa nie wyszły, więc chyba nic poważnego mi nie dolega. Bałam się o Teufela, ale jak zobaczyłam jak szalał dziś na spacerze z Opką to mi od razu lepiej :lol: .

Posted

Kochani ....

jako tym przeczytalam to mi przeszły ciarki.....

Ciesze sie ze wam nic nie jest .. to jest najwazniejsze .... nawet nie moge sobie wyobraic co przezyliscie ....

jesli potrzebujecie pomocy ( jakiejkolwiek) to mozecie na mnie liczyc ....

POZDRAWIAM I SCISKAM WAS BAAAARZO MOCNO

Posted

No i niestety ortopeda zaopatrzył mnie w kołnierz na 6 tygodni :placz: ... całe wakacje. Niestety zdjęcie rtg według niego wskazuje jednak na skręcenie kręgosłupa szyjnego i nawet to ten Słowak zaznaczył w karcie, ale ja go nie zrozumiałam :shake: . Dziś jeszcze dowiedziałam się że autko na 99% do kasacji :shake: ... mam dołka.