simbik Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 mila_2 napisał(a):a możesz dokładniej opisać jak tam dojechać?? Plizzzz:):) Szukamy z naszą psią brygadą jakiegoś fajnego miejsca z wodą...Na Lublinku są kaczuchy i ostatnio Beta przez 20 min. pływała i starała się jakąś upolować:angryy::angryy::angryy: Dojechać to pikuś :lol:, bo przejeżdżając główną przelotówką przez Pabianice na Łask, skręca się w lewo przy krańcówce tramwajowej i jedzie cały czas prosto, aż droga się skończy. Wtedy skręt w prawo, 20 metrów i brzeg lasu z parkingiem. Niestety ten staw jest w samym środku lasu, a to dość duży lasek :cool3: . Tutaj już polecam mapkę, bo na tych mapach okolic Łodzi ten staw jest wyraźnie oznaczony w lesie. Dukty leśne w większości są prostopadłe, więc myślę że sobie poradzicie. jakby co można wylądować nawet pod Bełchatowem, jak się zgubicie ;) ....mi się kiedyś udało tam zabłądzić w nocy, uratował mnie odgłos pociągu, dzięki czemu zorientowałam się w którą stronę powinnam iść :evil_lol: . Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 simbik napisał(a):Dojechać to pikuś :lol:, bo przejeżdżając główną przelotówką przez Pabianice na Łask, skręca się w lewo przy krańcówce tramwajowej i jedzie cały czas prosto, aż droga się skończy. Wtedy skręt w prawo, 20 metrów i brzeg lasu z parkingiem. Niestety ten staw jest w samym środku lasu, a to dość duży lasek :cool3: . Tutaj już polecam mapkę, bo na tych mapach okolic Łodzi ten staw jest wyraźnie oznaczony w lesie. Dukty leśne w większości są prostopadłe, więc myślę że sobie poradzicie. jakby co można wylądować nawet pod Bełchatowem, jak się zgubicie ;) ....mi się kiedyś udało tam zabłądzić w nocy, uratował mnie odgłos pociągu, dzięki czemu zorientowałam się w którą stronę powinnam iść :evil_lol: . :grin: ja bym spanikowała:grin: ehehehe Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 :turn-l::turn-l: [quote name='simbik'] "Tofik ja tonę " Opa "Nie mam czasu" Tofik :evil_lol: Quote
mila_2 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 simbik napisał(a):Dojechać to pikuś :lol:, bo przejeżdżając główną przelotówką przez Pabianice na Łask, skręca się w lewo przy krańcówce tramwajowej i jedzie cały czas prosto, aż droga się skończy. Wtedy skręt w prawo, 20 metrów i brzeg lasu z parkingiem. Niestety ten staw jest w samym środku lasu, a to dość duży lasek :cool3: . Tutaj już polecam mapkę, bo na tych mapach okolic Łodzi ten staw jest wyraźnie oznaczony w lesie. Dukty leśne w większości są prostopadłe, więc myślę że sobie poradzicie. jakby co można wylądować nawet pod Bełchatowem, jak się zgubicie ;) ....mi się kiedyś udało tam zabłądzić w nocy, uratował mnie odgłos pociągu, dzięki czemu zorientowałam się w którą stronę powinnam iść :evil_lol: . chyba któregoś razu się tam wybiorę. Myślę że i jadąc przez Retkinię uda mi się trafić...pchać się Pabianicką i Włókniarzy...tragedia:( Quote
simbik Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Asiaczek']To co, będziecie w W-wie? pzdr.[/QUOTE] Będę :lol: , bo nie z Tofikiem ale z jego dalszą i bliższą rodzinką :roll: . Tymczasem mam nadzieję zobaczyć Cię wcześniej tzn. w Parnu :lol: . [quote name='mila_2']chyba któregoś razu się tam wybiorę. Myślę że i jadąc przez Retkinię uda mi się trafić...pchać się Pabianicką i Włókniarzy...tragedia:([/QUOTE] Przez Retkinię jak najbardziej, jedziesz na Pabianice, a w samych Pabianicach dobijasz do trasy na Łask... i już tak jak wcześniej opisałam. Ja też omijam Pabianicką :lol: . Quote
simbik Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='akard']A czemu nie bylo was w Szczecinie?[/QUOTE] Przed nami w najbliższe dwa wekendy 3000 km drogi na wystawy :cool3: . Duży wniosek do championatu z Polski już mamy więc daliśmy odpocząć naszemu portfelowi ;) (do Szczecina też blisko nie mamy :evil_lol: ) jak i sobie i Teufelowi :lol: . Quote
haska_12 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witajcie :multi: Ale ślicznego molosa widze :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witamy pospacerkowo :multi::multi::multi: super focie - czy to nad tym stawikiem ? ;) dziękujemy za podwóz pod sam dom :buzi::buzi::buzi: ja chyba u was jeszcze nie byłam ;/ przynajmniej nie na tym wątkku ;/ ale nadrobimy to lol Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 widzialam ze kogos jeszcze zabralyscie :) ta babka to chyba jkis skrot znala bo tak szybko doszla :) to nie mozliwe by szla za nami raczej :hmmmm: Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a dlaeko jechala z wami ??czyli zna skrot he :) Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Macie zdjęcia ze spotkanka:razz::razz::razz::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Macie zdjęcia ze spotkanka:razz::razz::razz::diabloti: NIE MĘCZ:diabloti: NIE MA FOT:diabloti: eheheh a babcia wytrzymala jazde w tym hałasie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 evaxon napisał(a):NIE MĘCZ:diabloti: NIE MA FOT:diabloti: eheheh a babcia wytrzymala jazde w tym hałasie:evil_lol: Cichaj, zadałam to pytanie, jak jeszcze nie wiedziałam, ze jesteś jedyną posiadaczką zdjęć:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 evaxon napisał(a):NIE MĘCZ:diabloti: NIE MA FOT:diabloti: eheheh a babcia wytrzymala jazde w tym hałasie:evil_lol: no właśnie jak babcia przetrzymała popisy akustyczne Opki?:diabloti: Kasiu, jesteście już, szcześliwie wróciliście? Quote
simbik Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Wróciliśmy :lol: ...jestem po gorącej kąpieli, grzanym piwku od Igorka i pod kolderką :cool3:. Troszkę zajelo mi odtajanie, bo jeszcze mieliśmy kurs po papu Tofika, więc w domu byliśmy po 21. A babcia rzeczywiście byla twarda i nic nie powiedziala na darcie mordy Opy... ale jak ktoś mialby do wyboru maszerować w tym deszczu z wózeczkiem albo posluchać serenady Opeczki to pewnie tez wybralby twórczość wokalną mojej rudej :evil_lol: . Generalnie z nieba babci spadliśmy :roll: . Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :lol: a moze to byla babcia widmo:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no mowilam ze babcia to jakas dziewna ze tak szybko do nas dolaczyla :) przeciez my ja daleko w tym lesie zostawilysmy :) a ona jeszcze z wozkiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
simbik Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Babcia była rzeczywiście z kosmosu :eviltong: ... tymczasem my szykujemy się do wyjazdu, Tofi już wyprany, ja jak zwykle w nerwach, normalka :roll: .... Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 simbik napisał(a):Babcia była rzeczywiście z kosmosu :eviltong: ... tymczasem my szykujemy się do wyjazdu, Tofi już wyprany, ja jak zwykle w nerwach, normalka :roll: .... :thumbs: :thumbs: trzymamy kciukasy Quote
Klaudia :-) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 trzymamy kciuki i prosimy o smska bo nas juz nie bedzie w Łodzi Quote
Recommended Posts