Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='PIKA']Cześc

Widzialam wodnego doga :loveu: I Wasze zmagania na ringu :cool3:

No i Gratlacje oczywiście :multi:

Dziękujemy :lol: i pilnie czekamy na spotkanie z twojim zwierzaczkiem :cool3: .

[quote name='akard']Leszno było milutkie...mimo,że deszczowe:lol:
A jak dalsze plany:roll:

Ten deszczyk był bardzo sympatyczny :lol: , ja już się boję patelni w Krakowie. Aktualnie Szczecin sobie odpuszczamy, potem zawitamy do grodu Kraka a dzień później powalczymy na ringu w Brnie. Potem mamy kolejny pracowity wekend, bo w sobotę prezentujemy się w Estonii w Parnu, a w niedzielę w drodze powrotnej pokażemy się w Ogre na Łotwie :lol: .

[quote name='Asiaczek']Te "budyneczki" są bowskie!!! A Wy tak pięknie przyklejeni, pewnie Photoshop lub inny programik, co?;)
Pzdr.

Też się zakochałam w tych budyneczkach, szczególnie w tym zameczku - ciasteczko :loveu: . A z tym wklejaniem to wiesz jak jest ;) , z auta nam się nie chciało wysiadać, więc tylko pstryk zza szyb...i trochę magii w komputerze i są fotki "drive in" :evil_lol: .

Na koniec mojej przydługiej wypowiedzi dwie fotki z nad rzeki które gdzieś mi się zawieruszyły pt. Wykopki Tofika :evil_lol:

Posted

[quote name='simbik']
Też się zakochałam w tych budyneczkach, szczególnie w tym zameczku - ciasteczko :loveu: . A z tym wklejaniem to wiesz jak jest ;) , z auta nam się nie chciało wysiadać, więc tylko pstryk zza szyb...i trochę magii w komputerze i są fotki "drive in" :evil_lol: .

Na koniec mojej przydługiej wypowiedzi dwie fotki z nad rzeki które gdzieś mi się zawieruszyły pt. Wykopki Tofika :evil_lol:

"Wykopany Pies" - super! Baaaardzo mi się te fotki podobają!
Pzdr.

Posted

Z okazji zniknięcia opcji edytuj chyba już na zawsze w tym Lesznie zostaniemy :diabloti: .

Tymczasem zapomniałam wspomnieć, że dziś "Wykopany pies" :evil_lol: obchodzi podwójną 13stkową rocznicę tzn. trzynastego czerwca stuknął mu trzynasty miesiąc :multi: .

Posted

[quote name='simbik']Z okazji zniknięcia opcji edytuj chyba już na zawsze w tym Lesznie zostaniemy :diabloti: .

Tymczasem zapomniałam wspomnieć, że dziś "Wykopany pies" :evil_lol: obchodzi podwójną 13stkową rocznicę tzn. trzynastego czerwca stuknął mu trzynasty miesiąc :multi: .

No to Sto Lat znowu :evil_lol: :multi: :multi: :multi:

Dla mnie troche mało szczęśliwy dzień dzisiaj ale cóż cieszę sie z Toffisiem :loveu:

Posted

[quote name='simbik']

gdzie go wykopałas:diabloti: ?

ooo Tofis to ty taki stary juz?:crazyeye: :evil_lol: :loveu:

Posted

gdzies takiego fajnego psa wykopała???
daj namiar, może i ja troszkę pogrzebię to mi sie podobny trafi???
witaj:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']gdzie go wykopałas:diabloti: ?

[quote name='BeaC']
gdzies takiego fajnego psa wykopała???
daj namiar, może i ja troszkę pogrzebię to mi sie podobny trafi???
witaj:multi::multi::multi:

Najlepiej szukać w takim żółtym piaseczku nad rzeką, no i tak conajmniej z metr trzeba kopać, żeby coś znaleźć :evil_lol: .

[quote name='teqquila']Witajcie :)
super zdjecia :) powodzenia na wystawach
i Sto Lat Dla Tofisia:bday: :BIG:

Dziękujemy :lol: .
Tymczasem kilka bardzo zaległych fotek, ale za to bardzo malowniczych :roll: .

Posted

[quote name='Imbir1']
nooo kapitalne wyszły Ci te fotki, a jeszcze ta:loveu: fajnie się odbijają w wodzie:lol:

No właśnie wyszły tak zjawiskowo i to do końca nie wiem dlaczego :roll: . Na dokładkę :lol: jeszcze kilka:

Posted

[quote name='Imbir1']
nooo kapitalne wyszły Ci te fotki, a jeszcze ta:loveu: fajnie się odbijają w wodzie:lol:
ahahha no mina Opki jest niezła:grin:

Posted

[quote name='mila_2']a gdzie namierzyliście taką fajną wodę??

W lesie pod Pabianicami :lol: idąc w kierunku południowym.

[quote name='Asiaczek']A o której godzinie były robione fotki? Bo takie ostre słońce...
No i GDZIE?!?!?! Super tereny.
Pzdr.

Fotki były robione wczesną wiosną, więc słoneczko było troszkę niżej, a robione były około południa. Ten fajny efekt chyba zawdzięczam trybowi w aparacie, bo zaeksperymentowałam i robiłam zdjęcia w opcji słoneczna plaża....a wyszłym mi przepiękne pejzaże z psami :lol: .
Ten staw bardzo lubię, po raz pierwszy byłam tam konno jakieś 12 lat temu i strasznie lubię tam przyjeżdżać. Kojarzy mi się z bagnami w Bieszczadach i z brodzącym łosiem :lol: . Szczególnie zimą i wczesną wiosną jest niezwykle malowniczy.

[quote name='evaxon']ahahha no mina Opki jest niezła:grin:

To jeszcze polecam tę fotkę, już nie tak artystyczna ale z elementem humorystycznym :cool3:

"Tofik ja tonę " Opa
"Nie mam czasu" Tofik :evil_lol:

Tofik i jego drąg

i ostatnia z malowniczej serii. Troszkę Tofik rozmazany, ale ujęcie fajne więc wstawię :lol:

Posted

a możesz dokładniej opisać jak tam dojechać?? Plizzzz:):) Szukamy z naszą psią brygadą jakiegoś fajnego miejsca z wodą...Na Lublinku są kaczuchy i ostatnio Beta przez 20 min. pływała i starała się jakąś upolować:angryy::angryy::angryy: