simbik Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='evaxon'] haha wygladacie jak wklejeni:evil_lol: No bo jesteśmy :siara: Quote
PIKA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cześc Widzialam wodnego doga :loveu: I Wasze zmagania na ringu :cool3: No i Gratlacje oczywiście :multi: Quote
akard Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Leszno było milutkie...mimo,że deszczowe:lol: A jak dalsze plany:roll: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Te "budyneczki" są bowskie!!! A Wy tak pięknie przyklejeni, pewnie Photoshop lub inny programik, co?;) Pzdr. Quote
simbik Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='PIKA']Cześc Widzialam wodnego doga :loveu: I Wasze zmagania na ringu :cool3: No i Gratlacje oczywiście :multi: Dziękujemy :lol: i pilnie czekamy na spotkanie z twojim zwierzaczkiem :cool3: . [quote name='akard']Leszno było milutkie...mimo,że deszczowe:lol: A jak dalsze plany:roll: Ten deszczyk był bardzo sympatyczny :lol: , ja już się boję patelni w Krakowie. Aktualnie Szczecin sobie odpuszczamy, potem zawitamy do grodu Kraka a dzień później powalczymy na ringu w Brnie. Potem mamy kolejny pracowity wekend, bo w sobotę prezentujemy się w Estonii w Parnu, a w niedzielę w drodze powrotnej pokażemy się w Ogre na Łotwie :lol: . [quote name='Asiaczek']Te "budyneczki" są bowskie!!! A Wy tak pięknie przyklejeni, pewnie Photoshop lub inny programik, co?;) Pzdr. Też się zakochałam w tych budyneczkach, szczególnie w tym zameczku - ciasteczko :loveu: . A z tym wklejaniem to wiesz jak jest ;) , z auta nam się nie chciało wysiadać, więc tylko pstryk zza szyb...i trochę magii w komputerze i są fotki "drive in" :evil_lol: . Na koniec mojej przydługiej wypowiedzi dwie fotki z nad rzeki które gdzieś mi się zawieruszyły pt. Wykopki Tofika :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='simbik'] ahahahaha piaskowy potworek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='simbik'] Też się zakochałam w tych budyneczkach, szczególnie w tym zameczku - ciasteczko :loveu: . A z tym wklejaniem to wiesz jak jest ;) , z auta nam się nie chciało wysiadać, więc tylko pstryk zza szyb...i trochę magii w komputerze i są fotki "drive in" :evil_lol: . Na koniec mojej przydługiej wypowiedzi dwie fotki z nad rzeki które gdzieś mi się zawieruszyły pt. Wykopki Tofika :evil_lol: "Wykopany Pies" - super! Baaaardzo mi się te fotki podobają! Pzdr. Quote
simbik Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Z okazji zniknięcia opcji edytuj chyba już na zawsze w tym Lesznie zostaniemy :diabloti: . Tymczasem zapomniałam wspomnieć, że dziś "Wykopany pies" :evil_lol: obchodzi podwójną 13stkową rocznicę tzn. trzynastego czerwca stuknął mu trzynasty miesiąc :multi: . Quote
jo-jo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='simbik']Z okazji zniknięcia opcji edytuj chyba już na zawsze w tym Lesznie zostaniemy :diabloti: . Tymczasem zapomniałam wspomnieć, że dziś "Wykopany pies" :evil_lol: obchodzi podwójną 13stkową rocznicę tzn. trzynastego czerwca stuknął mu trzynasty miesiąc :multi: . No to Sto Lat znowu :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Dla mnie troche mało szczęśliwy dzień dzisiaj ale cóż cieszę sie z Toffisiem :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cudowne zdjęcia :) Kocham Dogi ;) Pozdrawiam! Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='simbik'] Tymczasem zapomniałam wspomnieć, że dziś "Wykopany pies" :evil_lol: obchodzi podwójną 13stkową rocznicę tzn. trzynastego czerwca stuknął mu trzynasty miesiąc :multi: . gdzie go wykopałas:diabloti: ? ooo Tofis to ty taki stary juz?:crazyeye: :evil_lol: :loveu: Quote
BeaC Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 gdzies takiego fajnego psa wykopała??? daj namiar, może i ja troszkę pogrzebię to mi sie podobny trafi??? witaj:multi::multi::multi: Quote
teqquila Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witajcie :) super zdjecia :) powodzenia na wystawach i Sto Lat Dla Tofisia:bday: :BIG: Quote
simbik Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='evaxon']gdzie go wykopałas:diabloti: ? [quote name='BeaC'] gdzies takiego fajnego psa wykopała??? daj namiar, może i ja troszkę pogrzebię to mi sie podobny trafi??? witaj:multi::multi::multi: Najlepiej szukać w takim żółtym piaseczku nad rzeką, no i tak conajmniej z metr trzeba kopać, żeby coś znaleźć :evil_lol: . [quote name='teqquila']Witajcie :) super zdjecia :) powodzenia na wystawach i Sto Lat Dla Tofisia:bday: :BIG: Dziękujemy :lol: . Tymczasem kilka bardzo zaległych fotek, ale za to bardzo malowniczych :roll: . Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nooo kapitalne wyszły Ci te fotki, a jeszcze ta:loveu: fajnie się odbijają w wodzie:lol: Quote
simbik Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Imbir1'] nooo kapitalne wyszły Ci te fotki, a jeszcze ta:loveu: fajnie się odbijają w wodzie:lol: No właśnie wyszły tak zjawiskowo i to do końca nie wiem dlaczego :roll: . Na dokładkę :lol: jeszcze kilka: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='simbik'] Ale śliczna:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Imbir1'] nooo kapitalne wyszły Ci te fotki, a jeszcze ta:loveu: fajnie się odbijają w wodzie:lol: ahahha no mina Opki jest niezła:grin: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A o której godzinie były robione fotki? Bo takie ostre słońce... No i GDZIE?!?!?! Super tereny. Pzdr. Quote
simbik Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='mila_2']a gdzie namierzyliście taką fajną wodę?? W lesie pod Pabianicami :lol: idąc w kierunku południowym. [quote name='Asiaczek']A o której godzinie były robione fotki? Bo takie ostre słońce... No i GDZIE?!?!?! Super tereny. Pzdr. Fotki były robione wczesną wiosną, więc słoneczko było troszkę niżej, a robione były około południa. Ten fajny efekt chyba zawdzięczam trybowi w aparacie, bo zaeksperymentowałam i robiłam zdjęcia w opcji słoneczna plaża....a wyszłym mi przepiękne pejzaże z psami :lol: . Ten staw bardzo lubię, po raz pierwszy byłam tam konno jakieś 12 lat temu i strasznie lubię tam przyjeżdżać. Kojarzy mi się z bagnami w Bieszczadach i z brodzącym łosiem :lol: . Szczególnie zimą i wczesną wiosną jest niezwykle malowniczy. [quote name='evaxon']ahahha no mina Opki jest niezła:grin: To jeszcze polecam tę fotkę, już nie tak artystyczna ale z elementem humorystycznym :cool3: "Tofik ja tonę " Opa "Nie mam czasu" Tofik :evil_lol: Tofik i jego drąg i ostatnia z malowniczej serii. Troszkę Tofik rozmazany, ale ujęcie fajne więc wstawię :lol: Quote
mila_2 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 a możesz dokładniej opisać jak tam dojechać?? Plizzzz:):) Szukamy z naszą psią brygadą jakiegoś fajnego miejsca z wodą...Na Lublinku są kaczuchy i ostatnio Beta przez 20 min. pływała i starała się jakąś upolować:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts