Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No wreszcie mam chwilkę :lol: . Jak to zwykle bywa wszystko się ciutkę przedłużyło. Maleństwo trochę kwili, wtóruje mu Opka :evil_lol: . Odważniak jest niezły, bo nawet na nią powarkiwał, ale Opcia bardzo grzecznie się zachowuje. On to dziś miał nadmiar przeżyć: rozstanie z mamą, podróż, tatuowanie, rozstanie z rodzeństwem, no i obcy pies Opcia. Narazie go nie męcze zdjęciami, ale kilka zrobiłam i zaraz wstawię. Właśnie leży na moich kolankach, a Opcia rozwalona przy moich nogach.

Posted

Niezłe z niego ziółko :diabloti: . Opkę już obszczekał, aktualnie już się jej nie boji, a w nocy ją wysiudał z jej materaca :evil_lol: . Doszedł do wniosku, że jej posłanko lepsze. Poćwiczył z rana ząbki na wszystkim co było w pobliżu mordki i padł - właśnie śpi pod biórkiem :lol: . Komicznie wygląda jak próbuje za Opką wleźć na kanapę.
Wczoraj mieliśmy niesamowite przeżycia widząc całą siódemkę w akcji. Szczególnie te dwa platteny są przekomiczne i bardzo pomysłowe. Zresztą wszystkie niesamowite słodziachy :loveu: . Dzielnie zniosły tatuowanie i wielką wyprawę w nieznane. Nasz to istny Jaś wędrowniczek :evil_lol: , twardo zwiedzał cały ogród w trakcie przeglądu.

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale ma łapy :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Jest piękny :loveu: i ta mina niewiniątka :evil_lol: rozbrajająca :loveu:

Posted

Dziękujemy za komentarze :lol: i prezentujemy coś z dzisiaj:

Chyba się przejdę :cool3:

Schowałem się we własnych uszach

Zabawy pluszową kaczką :evil_lol:

Opka pomaga

a teraz ja pomagam Opce ...zjadając jej ucho :evil_lol:

trochę się wam pokarzę w całej okazałości

... a tak padam i zasypiam, tylko jakoś ciężko mi trafić na posłanie

Posted

nathaniel napisał(a):
Kluska cudowna :)
Dogadują się z Opką czy trzeba czasem ingerować ? :)

Opka generalnie udaje, że go nie widzi :evil_lol: . Czasem powarkuje jak pcha się na jej posłanie (które uwielbia), no i gdy znajduje się koło jej nowej piłeczki którą właśnie dostała. Jednak nic mu nie robi, a nawet nie zwraca uwagi jak buszuje po jej miskach. Na jej posłaniu przesiaduje notorycznie. Teufel to zresztą prawdziwy chłopak :diabloti:. Rozrabiaka, wszędzie go pełno, nawet jak czasem go Opka pogoni to się specjalnie długo nie przejmuje i za chwilę za nią biegnie. Narazie swobodnie przebiega pod jej brzuchem... do czasu ;) .