Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Klaudia :-)']gratulujemy II lokaty w Lublinie

Dziękujemy :lol: , choć coś nam los wyniki w kratkę śle. Jak w jeden wekend wracamy z dużym sukcesem, to w następny już nie koniecznie :roll: . No cóż za dużo sukcesów mieć nie można ;), choć miałam nadzieję, że ta 13 prezentacja na ringu nam szczęście przyniesie (Tofi przecież z 13stego maja :) ) . Za to dzięki Ostatniemu Samurajowi mamy kilka fajnych foteczek czarnego stwora :cool3: :

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Kasia a jaki dostaliscie opis i ocene? Kto wystawiał Tofisia?I miejsce i Basti Oregon?

Ocenę mamy doskonałą :lol: , opis też sympatyczny. Sędzina bardzo wychwaliła głowę Tofisia, proporcję i elegancję. Zarzut był jeden ale słuszny, że Tofi byk nie jest, bo i nie jest :roll: . Oczywiście w karcie było to zgrabniej napisane :evil_lol: . Diabełka wystawiła nasza doża koleżanka Paulinka, a I lokatę rzeczywiście zajął BASTI Oregon, jego fotki można zobaczyć w temacie wystawy w Lublinie.

• 3 weeks later...
Posted

Czy Tofisie się wybiorą do Niemiec kiedyś może?
Tak zachwalałam i zachwalałam - może coś pomoże :evil_lol:

Tylko jak w Polsce zgłoszenie np. 80 zł - to w Niemczech też 80 (ale EURO)! :mad:
Może to tak odstrasza polskich wystawców?
Erfurt był zaa...czepisty :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Simbik - a kiedy jakieś nowe fotki tandemiku, co? Jakaś cisza Was opanowała...
Pzdr.

Coś ostatnio za dużo kłopotów mnie dopadło :shake: i jakoś się nie mogę zebrać na wstawienie zdjęć.
Jednak mam jedną miłą wiadomość którą chętnie się podziele :lol:
[SIZE="5"]Teufel wczoraj skończył 1 roczek i zdmuchnął pierwszą świeczkę na kurczakowym torcie :cool3: .

:tort:

Posted

simbik napisał(a):
Coś ostatnio za dużo kłopotów mnie dopadło :shake: i jakoś się nie mogę zebrać na wstawienie zdjęć.
Teufel wczoraj skończył 1 roczek i zdmuchnął pierwszą świeczkę na kurczakowym torcie :cool3: .

wszystkiego naj, naj, naj, naj......dla Pięknego czarnegio diobła:loveu::loveu::loveu:
......................wyciumkaj go ode mnie:razz:

Posted

simbik napisał(a):
Teufel wczoraj skończył 1 roczek i zdmuchnął pierwszą świeczkę na kurczakowym torcie :cool3: .

Oj, niedobrze. Ale mam nadzieję, że już wkrótce będzie lepiej. Bardzo tego chcę...

A dla Tofiśka - dużo dobrego w Urodzinki!!!:loveu:
Pzdr.