Klaudia :-) Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 śliczne fotki,trzymamy kciuki za Lublin Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 .........................O jakia fajna wodna inauguracja sezonu!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Piekne fotki:loveu: Trzymamy kciuki:kciuki: Quote
simbik Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Klaudia :-)']gratulujemy II lokaty w Lublinie Dziękujemy :lol: , choć coś nam los wyniki w kratkę śle. Jak w jeden wekend wracamy z dużym sukcesem, to w następny już nie koniecznie :roll: . No cóż za dużo sukcesów mieć nie można ;), choć miałam nadzieję, że ta 13 prezentacja na ringu nam szczęście przyniesie (Tofi przecież z 13stego maja :) ) . Za to dzięki Ostatniemu Samurajowi mamy kilka fajnych foteczek czarnego stwora :cool3: : Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ......witaj tofikowa ....................rodzinko:lol::lol::lol: Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jaki uśmiechnięty:turn-l: :turn-l: [quote name='simbik'] Quote
e.v.a Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 witanko:multi: II miejsce tez do pogratulowania:multi: Quote
Klaudia :-) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kasia a jaki dostaliscie opis i ocene? Kto wystawiał Tofisia?I miejsce i Basti Oregon? Quote
simbik Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Kasia a jaki dostaliscie opis i ocene? Kto wystawiał Tofisia?I miejsce i Basti Oregon? Ocenę mamy doskonałą :lol: , opis też sympatyczny. Sędzina bardzo wychwaliła głowę Tofisia, proporcję i elegancję. Zarzut był jeden ale słuszny, że Tofi byk nie jest, bo i nie jest :roll: . Oczywiście w karcie było to zgrabniej napisane :evil_lol: . Diabełka wystawiła nasza doża koleżanka Paulinka, a I lokatę rzeczywiście zajął BASTI Oregon, jego fotki można zobaczyć w temacie wystawy w Lublinie. Quote
Cloudy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czy Tofisie się wybiorą do Niemiec kiedyś może? Tak zachwalałam i zachwalałam - może coś pomoże :evil_lol: Tylko jak w Polsce zgłoszenie np. 80 zł - to w Niemczech też 80 (ale EURO)! :mad: Może to tak odstrasza polskich wystawców? Erfurt był zaa...czepisty :loveu: Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 witam, przyszłam Was zaprosić do nowego wątku o wodnych szaleństwach, o tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64796 pokażcie co potraficie!!!!:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Simbik - a kiedy jakieś nowe fotki tandemiku, co? Jakaś cisza Was opanowała... Pzdr. Quote
simbik Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Asiaczek']Simbik - a kiedy jakieś nowe fotki tandemiku, co? Jakaś cisza Was opanowała... Pzdr. Coś ostatnio za dużo kłopotów mnie dopadło :shake: i jakoś się nie mogę zebrać na wstawienie zdjęć. Jednak mam jedną miłą wiadomość którą chętnie się podziele :lol: [SIZE="5"]Teufel wczoraj skończył 1 roczek i zdmuchnął pierwszą świeczkę na kurczakowym torcie :cool3: . :tort: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 simbik napisał(a):Coś ostatnio za dużo kłopotów mnie dopadło :shake: i jakoś się nie mogę zebrać na wstawienie zdjęć. Jednak mam jedną miłą wiadomość którą chętnie się podziele :lol: Teufel wczoraj skończył 1 roczek i zdmuchnął pierwszą świeczkę na kurczakowym torcie :cool3: . :tort: wszystkiego naj, naj, naj, naj......dla Pięknego czarnegio diobła:loveu::loveu::loveu: ......................wyciumkaj go ode mnie:razz: Quote
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Tofisiu, wszystkiego naj, naj naj:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 100 lat 100lat niech zyje Tofiś nam !:multi: :laola: :laola: :cunao: :drinking: :cunao: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 simbik napisał(a):Coś ostatnio za dużo kłopotów mnie dopadło :shake: i jakoś się nie mogę zebrać na wstawienie zdjęć. Jednak mam jedną miłą wiadomość którą chętnie się podziele :lol: Teufel wczoraj skończył 1 roczek i zdmuchnął pierwszą świeczkę na kurczakowym torcie :cool3: . :tort: Oj, niedobrze. Ale mam nadzieję, że już wkrótce będzie lepiej. Bardzo tego chcę... A dla Tofiśka - dużo dobrego w Urodzinki!!!:loveu: Pzdr. Quote
Korenia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 My również życzymy wszystkiego najlepszego :) I uborykania się z problemami :) Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Spóźnione, ale szczere:p:p:p Najlepszego:multi: Quote
Recommended Posts