małyskrzat Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='simbik']: To oczywiście Tofi :) jaki cudny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='małyskrzat']jaki cudny:loveu: :loveu: :loveu: Hej, hej :lol: przepraszam, że się nie odzywam, ale zabiegana jestem okrutnie:mdleje: ...z dobrych wieści, udało się :multi: :multi: :multi: jedziemy do Kijowa :cool3: . No i na koniec jeszcze trochę psiowiosennych harcy: Psie wygibasy :cool3: Dog japoński ;) Weźmiemy panią z dwóch stron :diabloti: Quote
małyskrzat Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='simbik']Hej, hej :lol: przepraszam, że się nie odzywam, ale zabiegana jestem okrutnie:mdleje: ...z dobrych wieści, udało się :multi: :multi: :multi: jedziemy do Kijowa :cool3: . :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no i trzymam kciuki oczywiście:cool3: Tofiś licze na ciebie:lol: :loveu: Quote
Koma Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ale on wyrósł ;) Już nie dożek a dożysko :lol: Piękny! :loveu: Quote
BeaC Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ..........................ŁĄŁ!!!!!!! Gratulacje dla Tofisia..............i jego pani ocywiście też:cool3::cool3::cool3: zdjęcia łakowo-spacerkowe w towarzystwie Opki super!!! Quote
simbik Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Pozazdrościliśmy Imbirowi :roll: , więc teraz trochę zdjęć z szuwarów :cool3: Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='simbik'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wyklonda tak kłapouchowato :lol: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='simbik']Pozazdrościliśmy Imbirowi :roll: , więc teraz trochę zdjęć z szuwarów :cool3: hehehe, ale my mieliśmy niestety bardziej błotną kałużę:evil_lol: fajne taplanko sobie urządziły:evil_lol::loveu: Quote
małyskrzat Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='simbik']Pozazdrościliśmy Imbirowi :roll: , więc teraz trochę zdjęć z szuwarów :cool3: a gdzież to takie wodniste tereny są:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Może i ja się skuszę wybrać z maluchami? popływały by sobie:evil_lol: Quote
simbik Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='małyskrzat']a gdzież to takie wodniste tereny są:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Może i ja się skuszę wybrać z maluchami? popływały by sobie:evil_lol: Od Ciebie to dużo bliżej niż od nas, bo to okolice Stawów Stefańskiego na Rudzie Pabianickiej. Bardzo fajna, dzika okolica, zero ludzi :lol: . No i jeszcze troszeczkę zwierzaków: i najśmieszniejsze z tego spaceru :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 fajne zdjątka,psie szlaeństwa w wodzie super Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tofiś prawie zawsze wygląda niesamowicie... Niesamowicie Wspaniale lub Niesamowicie Dziwnie... Ale za kazdy razem pięknie! Pzdr. Quote
Sylvia_76 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zdjęcia świetne :loveu: Tereny spacerkowo - bieganiowo - taplankowe cudne!!! Zazdroszczę okrutnie. Kochani, powodzenia w Kijowie! Trzymamy kciuki! (kiedy to?) Quote
simbik Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Zdjęcia świetne :loveu: Tereny spacerkowo - bieganiowo - taplankowe cudne!!! Zazdroszczę okrutnie. Kochani, powodzenia w Kijowie! Trzymamy kciuki! (kiedy to?) Bardzo lubię to miejsce wiosną, bo właśnie wtedy całe łąki są tam zalane wodą i psy mają radochę :evil_lol: . Kijów dopiero za trzy tygodnie :lol: . Po drodze Czechy: już w sobotę wystawa specjalistyczna dogów w Mlada Boleslav, a za tydzień krajóweczka w Ostravie. Potem zachaczamy o Lubli - krajóweczka II grupy, no i miesiąc kończymy wekendem w Kijowie 2xCACIB. Oj pracowicie się zapowiada kwiecień :roll: ...w maju troszkę chcemy odpocząć :lol: . Quote
Koma Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale świetne bajorko :-o Chyba będę musiała się tam kiedyś wybrać :lol: [quote name='simbik']Bardzo lubię to miejsce wiosną, bo właśnie wtedy całe łąki są tam zalane wodą To znaczy, że na spacery w to miejsce należy zabierać ze sobą kalosze? :evil_lol: Czy da się normalnie spacerować? Quote
simbik Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Koma'] Ale świetne bajorko :-o Chyba będę musiała się tam kiedyś wybrać :lol: To znaczy, że na spacery w to miejsce należy zabierać ze sobą kalosze? :evil_lol: Czy da się normalnie spacerować? Hi,hi,hi :evil_lol: , pamiętam jak kiedyś była bardzo deszczowa wiosna to chodziliśmy tam z mężem na bosaka z naszą poprzednią dożycą - było wesoło :lol: . Quote
małyskrzat Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='simbik']Od Ciebie to dużo bliżej niż od nas, bo to okolice Stawów Stefańskiego na Rudzie Pabianickiej. Bardzo fajna, dzika okolica, zero ludzi :lol: . No i jeszcze troszeczkę zwierzaków: i najśmieszniejsze z tego spaceru :cool3: to ja sie piszę koniecznie na następny spacerek w tamtych rejonach:lol: jak sie będziecie wybierać to dajcie znać- jak mi czas pozwoli to dołączę do Was. Quote
BeaC Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ....................ale radosnie psy sobie po wodzie Quote
simbik Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='małyskrzat']to ja sie piszę koniecznie na następny spacerek w tamtych rejonach:lol: jak sie będziecie wybierać to dajcie znać- jak mi czas pozwoli to dołączę do Was. Dam znać :lol: . Tymczasem ostatnie fotki z Nowego Dworu Mazowieckiego od zaprzyjaźnionych dogarek Oli i Klaudii (dziękujemy za uwiecznienie Tofisia :lol: ) ...i zaraz zmykamy do Czech :roll: : Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska i prezentow bez liku. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Trzymamy kciukasy! Mocno! I meldować się zaraz po powrocie!!!:lol: Pzdr. Quote
Aganiok Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołych Świąt !!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts