e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :evil_lol: Tofis pogromca czekoladek:evil_lol: Quote
małyskrzat Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 i lubi rozdawać prezenty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 simbik napisał(a):. Tymczasem z nowinek, moje piesie postanowił uczcić moje imieniny i wcieły 2 bombonierki. Przy czym w jednej z nich były czekoladki ze sreberkami i dodatkowo zapakowane w folijki :razz: . O dziwo przepieknie odpakowały folijki...ale ze sreberkami było gorzej. Co się strachu najadłam. Szczęśliwie większość zjadł chyba Tofiś i wieczorkiem w trzech rzutach oddał: najpierw sreberka, a potem płynne czekoladki :evil_lol: . Jak ja się z tego ucieszyłam :multi: . Chyba już nie będziem miał ochoty na słodycze, bo cały wieczór chodził struty :eviltong: . Ha, onegdaj, moje sznaucery tez zjadły paczkę świąteczną; czego tam nie było.... jedynie pomarańcze tylko nadgryzły, ale wszystkie słodycze zostały zjedzone! Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 my też kiedyś zaliczyłyśmy przygode z czekoladkami,Mika zżarła całą bombonierke wiśni w czekoladzie,potym gdzieś jechaliśmy i wszystko zwróciła w samochodzie. Tofisiowo-Opkowy pogromca czekolady:-):-):-) Quote
mila_2 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Kasia - nie bój nic - bBeta wczoraj zeżarła na Zdrowiu pół torby foliowej:angryy::angryy::angryy: teraz nie pozostaje mi nic jak obserwowanie...wiadomo czego:cool3::cool3::cool3: btw. żółty dog to chłopak...krąży w okolicy Kilińskiego/Pomorska/Wschodnia Quote
moon_light Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 simbik napisał(a): Tymczasem z nowinek, moje piesie postanowił uczcić moje imieniny . Wszystkiego najlepszeeego !! :multi: Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 .....................byłam!!!!!!!!! Tofisia niet:shake: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Simbik, a o tam u Was? Czemu tu taka cisza?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Pewie na spacerkach hulają (ale już powini wrócić) albo gdzieś na wystawach opijają laury... Pzdr. Quote
simbik Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Asiaczek']Pewie na spacerkach hulają (ale już powini wrócić) albo gdzieś na wystawach opijają laury... Pzdr. A opijamy :cool3: II/5 doskonały w Nowym Dworze Mazowieckim wiecej zdjęć i informacji wkrótce :lol: ... Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hip - hip:multi: hura:multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wyik dobry, ale zdjęcie - świetne!!!:loveu: Pzdr. Quote
Sylvia_76 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 simbik napisał(a):A opijamy :cool3: II/5 doskonały w Nowym Dworze Mazowieckim ... A my nie opiliśmy... :placz: Wróciliśmy do domu padnięci i ledwo dotrwaliśmy do wieczora. Chyba się starzejemy :) Gratuluję raz jeszcze!!! Quote
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Simbik - mam posłanko i maluchy mają nieziemską frajdę! pzdr. Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Kasia, no miałeś się chwalić sukcesami, my tu z niecierpliwością czekamy:cool3: p.s. pozdrowienia od dwóch żółtych dozich koleżanek:lol: Quote
simbik Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Dziękujemy Wszystkim za gratulacje :lol: [quote name='Asiaczek']Wyik dobry, ale zdjęcie - świetne!!!:loveu: Pzdr. Ja jestem zakochana w tej fotce :lol: , chyba w najbliższym czasie takiej nam się nie uda zrobić. Swoją drogą Tofi zdecydowanie bardziej woli plener do prezentacji niż hale...dobrze, że przed nami cały sezon wystawowy na świeżym powietrzu :cool3: . [quote name='Asiaczek']Simbik - mam posłanko i maluchy mają nieziemską frajdę! pzdr. To się bardzo cieszę :lol: , bo już sie bałam zapytać ;) jak się sprawuje. Tymczasem troszkę fotek mojej produkcji z Nowego Dworu Mazowieckiego z ringu. Jakość niespecjalna, mój aparat też woli plener :roll: w pierwszym planie nasz forumowy Korek (I lokata Zw.Mł. i Najlepszy Junior :lol: ), z takim przystojnym młodzieńcem to możemy przegrywać Konkurencji tego psa się bardzo obawiałam, a tu staneliśmy na lokacie przed nim :multi: A tu już stojimy na lokatach :lol: Quote
Asiaczek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Świetna fotorelacja; jednak aparacik nie jest taki zły...;) Pzdr. Quote
simbik Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 No to na dokładkę :lol: kilka luźniejszych fotek z nowym kumplem Tofiego czyli Falcornem: To oczywiście Tofi :) Quote
simbik Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Żeby nie było, że Opa znikneła :eviltong: , troszkę zdjęć rudzielca :lol: i trochę mniejszego rudzielca :roll: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 gratulacje ( juz kolejne:evil_lol: ) dla malucha:multi: :grin: jaka mina:lol: :evil_lol: nie no Tofis ma pinknego tego kolege :loveu: Quote
simbik Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon'] nie no Tofis ma pinknego tego kolege :loveu: A jak go na tych zdjęciach wypatrzyłaś :eviltong: , bo szczególnie na pierwszym to go Tofi sukcesywnie zasłania :evil_lol:, a na drugim go podtapia w stawie :diabloti: . Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 simbik napisał(a):A jak go na tych zdjęciach wypatrzyłaś :eviltong: , bo szczególnie na pierwszym to go Tofi sukcesywnie zasłania :evil_lol:, a na drugim go podtapia w stawie :diabloti: . a bo wszystkie dogoczarnuchy sa super:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts