Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

simbik napisał(a):
.

Tymczasem z nowinek, moje piesie postanowił uczcić moje imieniny i wcieły 2 bombonierki. Przy czym w jednej z nich były czekoladki ze sreberkami i dodatkowo zapakowane w folijki :razz: . O dziwo przepieknie odpakowały folijki...ale ze sreberkami było gorzej.
Co się strachu najadłam. Szczęśliwie większość zjadł chyba Tofiś i wieczorkiem w trzech rzutach oddał: najpierw sreberka, a potem płynne czekoladki :evil_lol: . Jak ja się z tego ucieszyłam :multi: . Chyba już nie będziem miał ochoty na słodycze, bo cały wieczór chodził struty :eviltong: .

Ha, onegdaj, moje sznaucery tez zjadły paczkę świąteczną; czego tam nie było.... jedynie pomarańcze tylko nadgryzły, ale wszystkie słodycze zostały zjedzone!
Pzdr.

Posted

my też kiedyś zaliczyłyśmy przygode z czekoladkami,Mika zżarła całą bombonierke wiśni w czekoladzie,potym gdzieś jechaliśmy i wszystko zwróciła w samochodzie.
Tofisiowo-Opkowy pogromca czekolady:-):-):-)

Posted

Kasia - nie bój nic - bBeta wczoraj zeżarła na Zdrowiu pół torby foliowej:angryy::angryy::angryy: teraz nie pozostaje mi nic jak obserwowanie...wiadomo czego:cool3::cool3::cool3:

btw. żółty dog to chłopak...krąży w okolicy Kilińskiego/Pomorska/Wschodnia

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewie na spacerkach hulają (ale już powini wrócić) albo gdzieś na wystawach opijają laury...
Pzdr.

A opijamy :cool3: II/5 doskonały w Nowym Dworze Mazowieckim

wiecej zdjęć i informacji wkrótce :lol: ...

Posted

simbik napisał(a):
A opijamy :cool3: II/5 doskonały w Nowym Dworze Mazowieckim
...

A my nie opiliśmy... :placz:
Wróciliśmy do domu padnięci i ledwo dotrwaliśmy do wieczora.
Chyba się starzejemy :)

Gratuluję raz jeszcze!!!

Posted

Dziękujemy Wszystkim za gratulacje :lol:

[quote name='Asiaczek']Wyik dobry, ale zdjęcie - świetne!!!:loveu:
Pzdr.

Ja jestem zakochana w tej fotce :lol: , chyba w najbliższym czasie takiej nam się nie uda zrobić. Swoją drogą Tofi zdecydowanie bardziej woli plener do prezentacji niż hale...dobrze, że przed nami cały sezon wystawowy na świeżym powietrzu :cool3: .

[quote name='Asiaczek']Simbik - mam posłanko i maluchy mają nieziemską frajdę!
pzdr.

To się bardzo cieszę :lol: , bo już sie bałam zapytać ;) jak się sprawuje.

Tymczasem troszkę fotek mojej produkcji z Nowego Dworu Mazowieckiego z ringu. Jakość niespecjalna, mój aparat też woli plener :roll:

w pierwszym planie nasz forumowy Korek (I lokata Zw.Mł. i Najlepszy Junior :lol: ), z takim przystojnym młodzieńcem to możemy przegrywać

Konkurencji tego psa się bardzo obawiałam, a tu staneliśmy na lokacie przed nim :multi:

A tu już stojimy na lokatach :lol:

Posted

[quote name='evaxon']
nie no Tofis ma pinknego tego kolege :loveu:

A jak go na tych zdjęciach wypatrzyłaś :eviltong: , bo szczególnie na pierwszym to go Tofi sukcesywnie zasłania :evil_lol:, a na drugim go podtapia w stawie :diabloti: .

Posted

simbik napisał(a):
A jak go na tych zdjęciach wypatrzyłaś :eviltong: , bo szczególnie na pierwszym to go Tofi sukcesywnie zasłania :evil_lol:, a na drugim go podtapia w stawie :diabloti: .

a bo wszystkie dogoczarnuchy sa super:loveu: :loveu: :loveu: