Kamila Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 simbik napisał(a):Dziś dzień kobiet...od dwóch lat kojarzy mi się tylko z odejściem mojej Simbusi :-( . Wczoraj byłam na zwierzęcym cmentarzyku na jej grobie...Simbusiu ja cały czas tęsknie ['] ['] :calus: simbik napisał(a):Bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa i uczczenie pamięci mojej Simbusi...napewno jeszcze kiedyś w moim domu zawita żółte słoneczko. Wtedy po jej śmierci :-( chciałam żeby nasz dozio był innego koloru... za bardzo bolało rozstanie z nią. Muszę się zebrać i troszkę poskanować zdjęć Simby, bo mam ich bardzo duuużo :lol: . Tymczasem za dwie godziny wyjeżdżamy do Wilna :lol: ...trzymajcie kciuki. Trzymam kciuki :multi: Quote
Sylvia_76 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 simbik napisał(a):Tymczasem za dwie godziny wyjeżdżamy do Wilna :lol: ...trzymajcie kciuki. Zaciśnięte!!! Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mam wieści!!! Teufel Młodzieżwym Zwycięzcą Litwy!!!!! Quote
Korenia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):Mam wieści!!! Teufel Młodzieżwym Zwycięzcą Litwy!!!!! Gratulajce !!!!!! Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [SIZE="7"]Gratulujemy :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Klaudia :-) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 GRATULUJEMY :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
moon_light Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):Mam wieści!!! Teufel Młodzieżwym Zwycięzcą Litwy!!!!! BRAWO ! BRAWO !!! :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi: :multi: wielkie gratulacje dla Tofisia:multi: :multi: Quote
Bodziulka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 yes yes yes :cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: :drinking: Quote
małyskrzat Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Huraaaaa!!!!!! rewelacyjne wieści! Kasik Twoja Simba była urocza(') taka jak Moje Marzenie Quote
simbik Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [SIZE="4"]Serdecznie dziękuje Wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje :calus: W Wilnie oprócz zdobycia Młodzieżowego Zwycięstwa Litwy 2007 udało nam się zakończyć Młodzieżowy Championat Litwy w wieku niecałych 10 miesięcy:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:i tym samy zgodnie z regulaminem litewskiego związku kynologicznego rozpoczeliśmy u nich dorosły championat (młodzieżowy championat daje pierwszy wniosek do dorosłego, więc brakuje nam jeszcze dwóch:lol:). Quote
mila_2 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 fju, fju - wielka kariera przed Wami:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 idziecie jak burza!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Klaudia :-) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gratulujemy Młodzieżowego Chapionatu Litwy!!!! Quote
simbik Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Tak się aktualnie prezentujemy (jutro Tofiś kończy 10 miesięcy) z dwoma rozetkami za Zwycięstwo Młodzieży: a to nasz dyplomik :lol: : Quote
moon_light Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 simbik napisał(a):Tak się aktualnie prezentujemy (jutro Tofiś kończy 10 miesięcy) z dwoma rozetkami za Zwycięstwo Młodzieży: a to nasz dyplomik :lol: : Jejjjuuu Jeju ! ale jestescie piekni i utytułowani :lol:! Kiedy w końcu gwiazdor zawita w nasze skromne wwskie progi ?;) Jeszcze raz : WIELKIE BRAWO!!!:multi: Ode mnie, Cezara, i 'malutkiego' F:lol: Quote
PIKA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Młodszy żółty kuzyn wraz ze swoją wredną, zółtą ciotką szczerze gratuluja Teufelkowi podbicia Litwy :laola: Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wow, Kasia, ogromne gratulacje, no, no Tofuś idzie jak burza do przodu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 simbik napisał(a):Serdecznie dziękuje Wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje :calus: W Wilnie oprócz zdobycia Młodzieżowego Zwycięstwa Litwy 2007 udało nam się zakończyć Młodzieżowy Championat Litwy w wieku niecałych 10 miesięcy:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:i tym samy zgodnie z regulaminem litewskiego związku kynologicznego rozpoczeliśmy u nich dorosły championat (młodzieżowy championat daje pierwszy wniosek do dorosłego, więc brakuje nam jeszcze dwóch:lol:). Ogromne gratki!!! I dzięki za informację dot. rozpoczęcia dorosłego Championatu Litwy; tego nie kojarzyłam...) Pzdr. Quote
Recommended Posts