Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

simbik napisał(a):
Dziś dzień kobiet...od dwóch lat kojarzy mi się tylko z odejściem mojej Simbusi :-( . Wczoraj byłam na zwierzęcym cmentarzyku na jej grobie...Simbusiu ja cały czas tęsknie [']

['] :calus:

simbik napisał(a):
Bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa i uczczenie pamięci mojej Simbusi...napewno jeszcze kiedyś w moim domu zawita żółte słoneczko. Wtedy po jej śmierci :-( chciałam żeby nasz dozio był innego koloru... za bardzo bolało rozstanie z nią. Muszę się zebrać i troszkę poskanować zdjęć Simby, bo mam ich bardzo duuużo :lol: .

Tymczasem za dwie godziny wyjeżdżamy do Wilna :lol: ...trzymajcie kciuki.

Trzymam kciuki :multi:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[SIZE="4"]Serdecznie dziękuje Wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje :calus:

W Wilnie oprócz zdobycia Młodzieżowego Zwycięstwa Litwy 2007 udało nam się zakończyć Młodzieżowy Championat Litwy w wieku niecałych 10 miesięcy:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:i tym samy zgodnie z regulaminem litewskiego związku kynologicznego rozpoczeliśmy u nich dorosły championat (młodzieżowy championat daje pierwszy wniosek do dorosłego, więc brakuje nam jeszcze dwóch:lol:).

Posted

simbik napisał(a):
Tak się aktualnie prezentujemy (jutro Tofiś kończy 10 miesięcy) z dwoma rozetkami za Zwycięstwo Młodzieży:

a to nasz dyplomik :lol: :

Jejjjuuu Jeju ! ale jestescie piekni i utytułowani :lol:!

Kiedy w końcu gwiazdor zawita w nasze skromne wwskie progi ?;)
Jeszcze raz : WIELKIE BRAWO!!!:multi:
Ode mnie, Cezara, i 'malutkiego' F:lol:

Posted

Wow, Kasia, ogromne gratulacje, no, no Tofuś idzie jak burza do przodu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

simbik napisał(a):
Serdecznie dziękuje Wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje :calus:

W Wilnie oprócz zdobycia Młodzieżowego Zwycięstwa Litwy 2007 udało nam się zakończyć Młodzieżowy Championat Litwy w wieku niecałych 10 miesięcy:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:i tym samy zgodnie z regulaminem litewskiego związku kynologicznego rozpoczeliśmy u nich dorosły championat (młodzieżowy championat daje pierwszy wniosek do dorosłego, więc brakuje nam jeszcze dwóch:lol:).

Ogromne gratki!!!
I dzięki za informację dot. rozpoczęcia dorosłego Championatu Litwy; tego nie kojarzyłam...)
Pzdr.