Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wczoraj napisałam długi post i mi go zeżarło :razz: ...więc jeszcze raz :

[SIZE="5"]Serdecznie dziękujemy za gratulacje :buzi: ...tylko żebyśmy zabardzo w piórka nie obrośli ;) . Treningi posłuszeństwa się zdecydowanie przydały, bo prowadzenie brykającego Tofisia na ringu to nie prosta sprawa :roll: . Teraz z niecierpliwością czekamy na szkolenie wystawowe w JB szkole.
Tymczasem przed nami za tydzień wystawa na Łotwie. Proszę o mocne trzymanie kciuków, bo mamy konkurenta z Rosji...więc to już prawie sprawa patriotyczna ;) (za to embargo na żywność :evil_lol: ).
Opeczka niestety na zawody agility nie pojechała :shake: . nałożyły się na to głównie nasze względy czasowe, a do tego doszło od wczoraj zatrucie i to dość poważne :placz: .

Posted

Opcia już ok :lol: . Apetycik wrócił aż za bardzo :evil_lol: . Przypuszczalnie zareagowała tak na karmę...którą Tofi wygrał na klubie. Musiało to być niezłe świństwo i poszło odrazu do kosza. Mam nauczkę że jak się kurier z papu spóźnia to lepiej kupić na wagę niż eksperymentować ;) . ...Choć cały czas się zastanawiam czy przy takiej karmie może być aż takie zatrucie? Ona jest straszny odkurzacz i może coś na spacerze pożarła? Teraz się nie dojdzie ważne że już brzuń zdrowy :lol: i siła i energia do psot w 100% naładowana :lol: ...jakoś dziwnie było przez 3 dni nie oganiać się od upierdliwej Opy i tak cisza w mieszkaniu bez jej niecierpliwych popiskiwań :evil_lol: .

Posted

Aaa to trzymamy kciuki za Teufelka i to nie tylko czysto patriotycznie :multi:

A co oni na tej Litwie za karme dali, ze Opka się pochorowała? :crazyeye:

Posted

simbik napisał(a):
Nie na Litwie tylko w Polsce na Klubie w Łodzi :evil_lol: .

No tak, :roll: klania się czytanie ze zrozumieniem :oops: :evil_lol:

Wy tez za mnie kciuki trzymajcie w poniedzialek :mdleje:

Posted

PIKA napisał(a):
No tak, :roll: klania się czytanie ze zrozumieniem :oops: :evil_lol:

Wy tez za mnie kciuki trzymajcie w poniedzialek :mdleje:

Będziemy trzymać :thumbs: .

Posted

To napisałam JA, jak Tofiś jeszcze na gazetki robił siq:

moon_light napisał(a):
Oczyma wyobraźni, już teraz widze go na ringu przy pierwszej lokacie:cool3::lol:.

To chwile pozniej napisała simbik:

simbik napisał(a):
Dziękujemy, oby to były wróżebne słowa :p .

:multi:A takie rzeczy dzieją się do dziś:
simbik napisał(a):
Już relacjonuje :lol: .
Wymęczeni jesteśmy okrutnie, bo w tamtą stronę w autku spędziliśmy 12 godzin. Z powrotem już szybciej ;) . Na Litwie zimowy krajobraz - mróz i wszystko skute lodem i zasypane śniegiem. Wróciliśmy bardzo zadowoleni :lol: .
MANTEUFEL Saxifraga zadebiutował w młodzieży mając zaledwie 9 miesięcy i 5 dni i uzyskał lokatę I, ocenę doskonałą, tytuł Zwycięzcy młodzieży (po litewsku JN) oraz Najlepszego juniora w rasie :lol: .
No i troszkę fotek na dobry początek:

CZYJEMU PSIAKOWI JESZCZE POWRÓŻYĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:???

GRATULACJE !!! oby tak dalej :)

Posted

My właśnie wróciliśmy z Łotwy z Daugavpilis :lol: . Co prawda bez Zw.Mł. który przypadł konkurentowi z Łotwy, ale z oceną doskonałą, więc zadowoleni..tylko totalnie padnięci i jeszcze cały czas odsypiamy z Tofikiem :sleep2:

Posted

Jutro wstawię conieco podwórkowych ;) mojego tandemiku, bo z wystawy nic nie mam (byłam bez Igora, a z Tofisiem na smyczy zdjęć się nie da zrobić :roll: ).

Posted

[quote name='simbik']Jutro wstawię conieco podwórkowych ;) mojego tandemiku, bo z wystawy nic nie mam (byłam bez Igora, a z Tofisiem na smyczy zdjęć się nie da zrobić :roll: ).

Ciekawe ''dlaczemu":cool3: :cool3: :diabloti:

To czekamy do jutra:p