Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

simbik napisał(a):
No troche optymizmu :lol: . Ja już jestem po drugiej stronie barykady, uczę studentów :evil_lol: .

Hmm Ciebie za nauczyciela to mogłabym mieć :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
A czego uczysz?

Histologia na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi :lol: tzn. jestem na etacie naukowym, ale prowadzę też zajęcia ze studentami.

Posted

simbik napisał(a):
Histologia na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi :lol: tzn. jestem na etacie naukowym, ale prowadzę też zajęcia ze studentami.

Ło Jezuniu, toś ty mądra niesłychanie jesteś...najpiękniesze masz ubranie (tak jakoś wiersz Brzechwy? Tuwima? leciał )

Posted

Co do tych LO rzeczywiście nie ma rejonowych, ale gdzieś Was musza przyjąć;)

a ja nie wiem czemu myslałam Simbik ze Ty na biol na PŁ wykladasz...

Heh..polibuda...cała moja rodzina to kończyła, a ja świnia jestem i na UŁ chce;)

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']a ja nie wiem czemu myslałam Simbik ze Ty na biol na PŁ wykladasz...

Na PŁ to chyba nie ma biologii, może biotechnologia to tak. Ja biologię kończyłam na UŁ.

[SIZE="4"]Tymczasem jutro około 20 do naszego domku zawita Manteufel, a Opeczka zagości razem z nim w tej galerii :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

cuciola napisał(a):
to ja trzymam kciuki!!! i zapraszam do mojej galerii bo ja tez oczekuje pieska ale za 2 tygodnie!

Już część galeryjki przejrzałam :lol: , śliczny psiurek:loveu: .

Posted

No i na dobranoc trochę Manteufelka :loveu:

Z rodzeństwem, na pierwszym planie Moa

Z siostrzyczką Moonshine

Kilka portrecików Teufelka :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
Teufel jest podobno jak Harry, popsortu identyczny :loveu:

Tylko mu się druga skarpetka zsuneła ;) . Mam nadzieję, że charakter też będzie miał identyczny.

Posted

Imbir1 napisał(a):
O rety jakie hipopotamowe łapki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , O której godzince będzie z Wami????? Ja chcę go wycałować:lol:

To zapraszam do mnie :lol:. Z pracy masz blisko to w poniedziałek możesz podskoczyć.

Posted

na psim przedszkolu Becia maiła do czynienia z dwoma błękitnymi dogami...dogadywały się...mam nadzieję, że i Z Twoim Diabełkiem na spacerkach się dogadają, jakby co:D:D:D

Posted

mila_2 napisał(a):
na psim przedszkolu Becia maiła do czynienia z dwoma błękitnymi dogami...dogadywały się...mam nadzieję, że i Z Twoim Diabełkiem na spacerkach się dogadają, jakby co:D:D:D

Z małym czarnym CC bawiła się świetnie, więc dobry początek już jest :lol: .

Posted

Imbir1 napisał(a):
Kasia uważaj bo jeszczę się zwalę Ci na głowę:evil_lol:

To nie był żart :lol: , troszkę się mogę małym pochwalić :eviltong: .