Aganiok Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ale Opka teraz się wydaje maleeeeńka przy Teufelku :) Quote
Jupi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 jakiś szalony czarny konik goni 2 rude psy:evil_lol: Quote
simbik Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Aganiok']ale Opka teraz się wydaje maleeeeńka przy Teufelku :) Jakoś tak mi się kurczy ;). No to ostatnia porcja zdjęć z psiej wycieczki, bo następne pewnie dopiero z wystawy. Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 haha ale Tofis glupie miny robi:evil_lol: czesc:multi: Quote
simbik Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Jupi napisał(a):jakiś szalony czarny konik goni 2 rude psy:evil_lol: e tam szalony :evil_lol: , tylko lekko roztrzepany :roll: . kamila-dog napisał(a):O rany :-o Jaki skok :multi: No właśnie przez takie skoki znowu mieliśmy problemy z nóżką :shake: , ale już wszystko ok :multi: , więc jestem dobrej myśli evaxon napisał(a):haha ale Tofis glupie miny robi:evil_lol: czesc:multi: Bo on jest pieskiem mądrym inaczej :eviltong: . Quote
mila_2 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 stare fotki, stare:eviltong::eviltong::eviltong: - mamy w Łodzi śnieg;) btw. piękne fotki spacerowe:):) Quote
simbik Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 mila_2 napisał(a):stare fotki, stare:eviltong::eviltong::eviltong: - mamy w Łodzi śnieg;) btw. piękne fotki spacerowe:):) A i owszem z ostatniego wekendu :lol: . Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Simbik - wysłałam jeszcze jedną PW do Ciebie. Pzdr. Quote
BeaC Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witaj cud- miód- chłopak ale ty se lepiej stań na drabinie..........a Opka jaka ......gotowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ale z niego piękny chłopak wyrósł!!!! niesamowity!!!!! taką ma szlachetną linię....:loveu: ale na tym zdjęciu to chyba jakaś inna rasa.....może to w ogóle nie pies.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niezła morda :crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :mdleje: on caly czas rosnie..i rosnie ..i rosnie :mdleje::evil_lol: Quote
simbik Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='gochgoch']ale z niego piękny chłopak wyrósł!!!! niesamowity!!!!! taką ma szlachetną linię....:loveu: ale na tym zdjęciu to chyba jakaś inna rasa.....może to w ogóle nie pies.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niezła morda :crazyeye: Hi,hi,hi :evil_lol:, ale to nie Teufel tylko nasz przyjaciel Ben :lol:, który jest od Torfeusza ponad dwa razy starszy. Tofiś niedługo skończy 9 miesięcy, więc jeszcze cały czas jest szczeniolem... a kiedyś też będzie taki jak Ben :roll: . Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='gochgoch']ale z niego piękny chłopak wyrósł!!!! niesamowity!!!!! taką ma szlachetną linię....:loveu: ale na tym zdjęciu to chyba jakaś inna rasa.....może to w ogóle nie pies.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niezła morda :crazyeye: Gochgoch-ja tez myslalam ze to Teufel :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ha, a ja dzisiaj rozmawiałam i z Simbik i z Ewą od Bena... jechały właśnie na wystawe do Bydgoszczy... humory miały, ale wieczorkiem Simbik zaniemówiła. Dosłownie!!! przypadłośc chorobowa o wdzięcznej nazwie "Afonia", na którą każdy lekarz "daje od ręki" 7 dni L4... Trzymam kciuki za psiaki i za zdrowie Simbik. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a tego to ja nie wiem... Wystawa jest jutro... Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nie dozie chyba były dzisiaj,bo w temacie wystawy były już fotki Quote
Klaudia :-) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34440&page=36 niestety nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają Quote
Medorowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Doberek:cool3: - odmeldowujemy się;) Quote
simbik Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Hej Wszystkim :lol: Wystawa rzeczywiście była wczoraj, no i delikatnie mówiąc jestem wściekła :angryy: ...bo spóźniliśmy się na ocenę i mieliśmy opis poza konkurencją :shake: . Ja w stroju prosto z podróży - "dziecko wojny" :evil_lol:, ale szcześliwie mamy kolejne WO i rewelacyjny opis w samych superlatywach :multi: , a na koniec sędzia dodał, że szkoda że się spóźniliśmy bo mieliśmy duże szanse na I lokatę...cóż nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem:lol: , nauczka na przyszłość, że w taką pogodę trzeba więcej czasu na trasę przeznaczyć. Niestety zdjęć tylko kilka i to takich sobie...ja aktualnie dogorywam w domu i straciłam zupełnie głos:shake: , niestety jazda na wystawę z zawansowanym choróbskiem dała się we znaki:razz: . Teraz się ostro kuruje i szykujemy się na Panevezys w najbliższą niedzielę i nasz debiut na Litwie :lol: . Natomiast poniżej kilka fotek: Pokazujemy ząbki i Benio (on też najwyższa nota czyli doskonały i rewelacyjny opis w samych superlatywach :multi: tylko również poza konkurencją :shake: ) No i trochę luzu w drodze powrotnej :lol: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='simbik']Hej Wszystkim :lol: Wystawa rzeczywiście była wczoraj, no i delikatnie mówiąc jestem wściekła :angryy: ...bo spóźniliśmy się na ocenę i mieliśmy opis poza konkurencją :shake: . Ja w stroju prosto z podróży - "dziecko wojny" :evil_lol:, ale szcześliwie mamy kolejne WO i rewelacyjny opis w samych superlatywach :multi: , a na koniec sędzia dodał, że szkoda że się spóźniliśmy bo mieliśmy duże szanse na I lokatę...cóż nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem:lol: , nauczka na przyszłość, że w taką pogodę trzeba więcej czasu na trasę przeznaczyć. Niestety zdjęć tylko kilka i to takich sobie...ja aktualnie dogorywam w domu i straciłam zupełnie głos:shake: , niestety jazda na wystawę z zawansowanym choróbskiem dała się we znaki:razz: . Teraz się ostro kuruje i szykujemy się na Panevezys w najbliższą niedzielę i nasz debiut na Litwie :lol: . Natomiast poniżej kilka fotek: Pokazujemy ząbki i Benio (on też najwyższa nota czyli doskonały i rewelacyjny opis w samych superlatywach :multi: tylko również poza konkurencją :shake: ) Pierwsze koty za płoty! Dobrze, że sędzia chciał Was ocenić poza konkurencją, no i opisy są b.dobre (to te plusy...). A ja się cieszę, że miałam możliwość krótkiej rozmowy z Ewa (chociaz wziąła mnie z zaskoczenia!) i teraz mam mozliwośc zobaczenia Jej na zdjęciach. Te powyżej 2 zdjęcia wybrałam, bo są typowo wystawowe i dobrze na nich widać "kto i co". Brawo za umiejętne pokazanie chłopaków... Simbik - kuruj się, opatulaj gardło ciepłym wełnianym szalikiem, pij tylko ciepłe (nie gorące!0)napoje, ale nie herbatę (wysusza!!!). Najlepiej ciepłą wodę, lekko posłodzoną lub soki rozcieńczone ciepła wodą. No i bierz przepisane lekarstwa. Na Panevezys masz być w wysokiej formie, żadnego prychania, charkania, kasłania itp. Twoja choroba (no, Twoje złe samopoczucie) udziela się też psiakowi i o tym musicie pamiętać. Czy Ewa też jedzie do P.? pzdr. Kuruj gardło Quote
simbik Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Pierwsze koty za płoty! Dobrze, że sędzia chciał Was ocenić poza konkurencją, no i opisy są b.dobre (to te plusy...). Też tak myślę, bo na cztery wystawy (jedna baby i trzy w szczeniakach) zawsze byliśmy wo u różnych sędziów, no i za wyjątkiem tej dzisiejszej I lokata była nasza :lol: ). [quote name='Asiaczek']A ja się cieszę, że miałam możliwość krótkiej rozmowy z Ewa (chociaz wziąła mnie z zaskoczenia!) i teraz mam mozliwośc zobaczenia Jej na zdjęciach.Te powyżej 2 zdjęcia wybrałam, bo są typowo wystawowe i dobrze na nich widać "kto i co". Brawo za umiejętne pokazanie chłopaków... Hi, hi, hi :evil_lol: to nie Ewa tylko Aneta - właścicielka hodowli dogów Atheneum z której pochodzi Ben - Alexander Agenor Atheneum. Ewa narazie sama go nie wystawia i to na nią tak Ben na zdjęciu patrzy. [quote name='Asiaczek']Simbik - kuruj się, opatulaj gardło ciepłym wełnianym szalikiem, pij tylko ciepłe (nie gorące!0)napoje, ale nie herbatę (wysusza!!!). Najlepiej ciepłą wodę, lekko posłodzoną lub soki rozcieńczone ciepła wodą. No i bierz przepisane lekarstwa. Na Panevezys masz być w wysokiej formie, żadnego prychania, charkania, kasłania itp. Twoja choroba (no, Twoje złe samopoczucie) udziela się też psiakowi i o tym musicie pamiętać. Czy Ewa też jedzie do P.? pzdr. Kuruj gardło Dziękuję za rady na kurowanie :lol: . Panevezys to już nie żarty i bardzo nam zależy na dobrym wyniku. Mam nadzieję że mały dobrze zniesie tak długą trasę, ale on jest bez stresowy i do Bydgoszczy większą część podróży przespał (Ben się jednak bardziej denerwował - mniej jeździ autem). Ben jedzie z nami dopiero do Katowic. Przed nami zaś do tego czasu pracowity okres :lol: : za tydzień Panevezys, za dwa zawody agility Opki, za trzy Łotwa - Daugavpils, za cztery Wilno 2xCACIB, no i za pięć Katowice, a potem dwa tygodnie przerwy :evil_lol: ...oj się będzie działo :lol: . Quote
Recommended Posts