Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Między Teauflem a Benem coraz mniejsza różnica,strasznie Wam chłopak zmężniał i zpoważniał:-)

Hi,hi,hi :evil_lol: akurat na tym zdjęciu to Benek stoji w dołku. Tofiś raczej nigdy wzrostem Bena nie doścignie, bo na dryblasa się nie zapowiada :roll: . Tatuś miał zaledwie 83 cm, więc będzie dobrze jak jego przescigniemy a jesteśmy na dobrej drodze bo dobijamy do 79 cm :lol: w kłębie. Benio ma jedyne 95cm :cool3: .

Posted

[quote name='simbik']Tymczasem szykujemy się na wystawę w Bydgoszczy :lol: . Konkurencja w szczeniolach się nam ostra szykuje... cztery dozie w stawce. Dlatego ćwiczymy w pocie czoła ;) , a takie mamy efekty:

a z nami trenuje towarzysz naszej przyszłej podróży czyli Ben :lol:

[quote name='simbik']To teraz trochę Bena dla odmiany :lol: :

No, dziewczyny, BIS jest WASZ!!!:lol:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, dziewczyny, BIS jest WASZ!!!:lol:
pzdr.

Już mamy tremę z powodu stawki która nam się szykuje, więc naszym małym marzeniem jest kolejna WO... a szczytem marzeń I lokata ;) . To nasz ostatni występ w szczeniolach i chciałabym żeby był udany :lol: .

[quote name='BeaC']Witam....... uważaj bo Ciebie przerośnie :cool3::cool3::cool3:

To nie będzie duży problem...bo ja straszny kurdupel :roll: . Ma to swoje plusy - Teufel wydaje się przy mnie większy :lol: .

[quote name='mila_2']musimy się Kasia koniecznie spotkać - ciekawa jestem czy Beta dalej będzie w stanie podskoczyć Teuflowi:evil_lol::evil_lol:

Pewnie da radę :lol: ale z rozbiegu ;) , tak jak robi to Opa :cool3: .

A po tych nudnych ćwiczeniach szalejemy:diabloti: . Zdjęcia kiepskie, troszkę było za ciemno dla mojego aparatu, ale wstawiam coby uwiecznić te psie wygibasy

Posted

kamila-dog napisał(a):
Kurcze,a czemu Ben taki chudy...:-( Bo w porownaniu z Teufelkiem to widac spora roznice.

Benio ostatnio robił protesty jedzeniowe :evil_lol: , ale już mu prawie przeszło i nadrabia, zaś moje słoneczko to raczej klusia :eviltong: i nie wiem czy mu racji nie zmniejszyć.

Posted

simbik napisał(a):
Już mamy tremę z powodu stawki która nam się szykuje, więc naszym małym marzeniem jest kolejna WO... a szczytem marzeń I lokata ;) . To nasz ostatni występ w szczeniolach i chciałabym żeby był udany :lol: .

I tak będzie! My w Was wierzymy!!!:lol:
Simbik, a sprawa pposłanka aktualna? Bo z W-wy jedzie moja koleżanka i miałaby miejsce w samochodzie... Jeżeli tak, napisz mi na PW swój nr komórkowy, to ona by sie z Wami skontaktowała, co?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
I tak będzie! My w Was wierzymy!!!:lol:
Simbik, a sprawa pposłanka aktualna? Bo z W-wy jedzie moja koleżanka i miałaby miejsce w samochodzie... Jeżeli tak, napisz mi na PW swój nr komórkowy, to ona by sie z Wami skontaktowała, co?
pzdr.

Posłanko właśnie się suszy po szorowaniu :lol: . Jak uda mi się je upchnąć (niestety samochód do Bydgoszczy mam zadożony ;) ) to wezmę teraz, a jak nie to za tydzień przekażę w Wa-wie. Telefon zaraz wysyłam :lol: .

Dobcia napisał(a):
Witam:lol:

Teufel jest piękny:loveu:
Na pewno Wam sie uda!:multi:

małyskrzat napisał(a):
Simbik trzymam kciuki za Teufela:lol:

Dziękuję za miłe słowa i mam nadzieję że mi mały miły prezent na imieniny sprawi :cool3: . No i na swoje miesięczne urodziny ;) ...oczywiście 13stego :lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Posłanko właśnie się suszy po szorowaniu :lol: . Jak uda mi się je upchnąć (niestety samochód do Bydgoszczy mam zadożony ;) ) to wezmę teraz, a jak nie to za tydzień przekażę w Wa-wie. Telefon zaraz wysyłam :lol: .
Dziękuję za miłe słowa i mam nadzieję że mi mały miły prezent na imieniny sprawi :cool3: . No i na swoje miesięczne urodziny ;) ...oczywiście 13stego :lol: .

Nic nie dostałam! Dzisiaj, a właściwie wczoraj DGM straszliwie muli...
Pzdr.

Posted

Imbir1 napisał(a):
Kasia długo jeszcze Tofuś bedzie miał zakaz biegania? Spotkanko by trzeba było zorganizować:cool3:

No niestety długo :shake: , bo głupia pancia pozwalała na takie harce jak powyżej, gdy chłopak udawał że ozdrowiał. Teraz trzeba porządnie odczekać żeby efekt leczenia był trwały. Jednak Opcia z chęcią wybierze się z Imbirkiem na spacerek :lol: .

Posted

Najlepiej w niedzielę :lol: dam znać wieczorkiem w sobotę jak wrócimy z Bydgoszczy. Tak około południa byłoby najlepiej - to bym w wasze rejony zawitała :lol: .

Posted

[quote name='Imbir1']fajnie by było:multi:, może większą grupę uda się zebrać:lol:

To trzeba tylko godzinę dograć :lol: . Tymczasem fotek spacerowych c.d.