simbik Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Imbir1 napisał(a): widzę, że kolega robi na Opkę takie same zakusy jak Imbir:evil_lol: Tylko ma większą siłę perswazji ...ach ta masa :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dzisiaj podobnie wyglądały zabawy Miki i Imbirka jak przeciągali się patyczkiem:-) Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Oj widzę, ze Opa nie taka zla, pozwala koledze wziąc swojego patyczka :evil_lol: Saba nie pozwala :shake::evil_lol: i na końskie zaloty tez nie pozwala :evil_lol: Quote
simbik Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 kamila-dog napisał(a):Jejku,jak on urosl :crazyeye: To nie Tofiś :evil_lol: , on tak wysoki nie będzie, Ben ma 95 cm w kłębie - gigant jest niezły:cool3: Quote
Kamila Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 simbik napisał(a):To nie Tofiś :evil_lol: , on tak wysoki nie będzie, Ben ma 95 cm w kłębie - gigant jest niezły:cool3: Upssss :oops: A taki podobny tylko wlasnie ta masa mi nie pasowala :evil_lol: Quote
małyskrzat Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 simbik napisał(a):Tymczasem trochę Opy i Bena (niektórzy znają go już z Dogo spacerków i JB szkoły :lol: ) w śniegu Ale macie fajnie-śniegu po kolana-moja mała raz też spróbowała tak pobiegać ale jak się zapadła(cała)to więcej nie próbowała nawet:evil_lol: A na powyższym zdjęciu z boku Dozia to jego fafel leci???:-o Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 przecież dozio z patyczkiem w pysiu biegnie:roll: Quote
Klaudia :-) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 małyskrza ja też bym powiedziała,że to ośnieżony patyczek:-) Quote
małyskrzat Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 o kurcze ślepa jestem:) trza łokulory;) Quote
simbik Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Tofiś przy Opie wyglądał dziś tak :lol: Z nóżką duuuużo lepiej, aż nie chcę zapeszać :roll: ...teraz tylko żeby obrzęk od okostnej zlazł. Może ktoś zna jakieś dobre smarowidła na te sprawy, mogą być też doświadczenia z ludzkiej medycyny. Quote
Klaudia :-) Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kasia jak miałam dosyć poważnie skręconą kostke to kazali mi smarować maścią altacetem i robić chłodne okłady z rozpuszczonych tabletek altacetu. http://www.lek.com.pl/preparaty_otc/altacet.php Quote
Ty_Asya Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Obejrzalam sobie wszystkie zdjecia Teufelka i moja milosc coraz bardziej rosnie! :evil_lol: Quote
simbik Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Ty_Asya napisał(a):Obejrzalam sobie wszystkie zdjecia Teufelka i moja milosc coraz bardziej rosnie! :evil_lol: Hi,hi,hi :cool3: ...a we Włoszech i Hiszpanii mają bardzo ładne dogi :lol: . Quote
Jupi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 świetne:loveu: :lol: wszystkie śniezne fotki super:lol: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='simbik']Anea napewno będziemy na wystawach w Nowym Dworze Mazowieckim no i Wa-wie, więc jak nam się nie uda na Dogowisko w końcu dotrzeć to napewno będzie nas można w okolicy stolicy obejrzeć :lol: . O super! Ja w NDM na pewno będę! Przyjdę pokibicować! [quote name='simbik']Tofiś przy Opie wyglądał dziś tak :lol: Z nóżką duuuużo lepiej, aż nie chcę zapeszać :roll: ...teraz tylko żeby obrzęk od okostnej zlazł. Może ktoś zna jakieś dobre smarowidła na te sprawy, mogą być też doświadczenia z ludzkiej medycyny. Nie wiem jak to z psami bywa, ale najlepszy ludzki sposób (zalecany również przez lekarzy) na wszelkiego rodzaju opuchlizy to zbite liście surowej kapusty zawiniete w...folię! na całą noc. Mi od razu zeszło! [quote name='Jupi'] świetne:loveu: :lol: wszystkie śniezne fotki super:lol: Ahahhaha na konkurs styczniowy z ta fotą :loveu: Quote
teqquila Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jakie sliczne foty :) a Tofis juz duzy chlopak :) niech tylko z nozka bedzie dobrze :) Quote
Klaudia :-) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Tofiś strasznie wyrósł:-)Jak go dzisiaj zobaczyłam to tak lekko się zdziwiłam,że on taki wielki:-) Quote
simbik Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A teraz trochę Opy i Teufelka w śniegu: Quote
anea Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jak patyk to koniecznie wspólny ;) skąd ja to znam :) Jak "maluch bedzie tak szybko rosnąć to w końcu z Opki żyrafe zrobi juz bidna musi tą szyję wyciągac :D Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='simbik']A teraz trochę Opy i Teufelka w śniegu: Hahaha, totalne szaleństwo!!!:lol: :lol: :lol: Quote
BeaC Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 .............. ale super zimowe foty!!!!!!! chłop Ci rośnie jak na drożdzach... uważaj bo jeszcze Ciebie przerośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
simbik Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Tymczasem szykujemy się na wystawę w Bydgoszczy :lol: . Konkurencja w szczeniolach się nam ostra szykuje... cztery dozie w stawce. Dlatego ćwiczymy w pocie czoła ;) , a takie mamy efekty: a z nami trenuje towarzysz naszej przyszłej podróży czyli Ben :lol: Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mnie tu tak dawno nie było:oops: , a tu takie ładne zimowe foteczki:cool3: Quote
Recommended Posts