Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oj widzę, ze Opa nie taka zla, pozwala koledze wziąc swojego patyczka :evil_lol:
Saba nie pozwala :shake::evil_lol: i na końskie zaloty tez nie pozwala :evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Jejku,jak on urosl :crazyeye:

To nie Tofiś :evil_lol: , on tak wysoki nie będzie, Ben ma 95 cm w kłębie - gigant jest niezły:cool3:

Posted

simbik napisał(a):
To nie Tofiś :evil_lol: , on tak wysoki nie będzie, Ben ma 95 cm w kłębie - gigant jest niezły:cool3:

Upssss :oops:
A taki podobny tylko wlasnie ta masa mi nie pasowala :evil_lol:

Posted

simbik napisał(a):
Tymczasem trochę Opy i Bena (niektórzy znają go już z Dogo spacerków i JB szkoły :lol: ) w śniegu

Ale macie fajnie-śniegu po kolana-moja mała raz też spróbowała tak pobiegać ale jak się zapadła(cała)to więcej nie próbowała nawet:evil_lol:

A na powyższym zdjęciu z boku Dozia to jego fafel leci???:-o

Posted

Tofiś przy Opie wyglądał dziś tak :lol:

Z nóżką duuuużo lepiej, aż nie chcę zapeszać :roll: ...teraz tylko żeby obrzęk od okostnej zlazł. Może ktoś zna jakieś dobre smarowidła na te sprawy, mogą być też doświadczenia z ludzkiej medycyny.

Posted

Ty_Asya napisał(a):
Obejrzalam sobie wszystkie zdjecia Teufelka i moja milosc coraz bardziej rosnie! :evil_lol:

Hi,hi,hi :cool3: ...a we Włoszech i Hiszpanii mają bardzo ładne dogi :lol: .

Posted

[quote name='simbik']Anea napewno będziemy na wystawach w Nowym Dworze Mazowieckim no i Wa-wie, więc jak nam się nie uda na Dogowisko w końcu dotrzeć to napewno będzie nas można w okolicy stolicy obejrzeć :lol: .

O super! Ja w NDM na pewno będę! Przyjdę pokibicować!

[quote name='simbik']Tofiś przy Opie wyglądał dziś tak :lol:

Z nóżką duuuużo lepiej, aż nie chcę zapeszać :roll: ...teraz tylko żeby obrzęk od okostnej zlazł. Może ktoś zna jakieś dobre smarowidła na te sprawy, mogą być też doświadczenia z ludzkiej medycyny.

Nie wiem jak to z psami bywa, ale najlepszy ludzki sposób (zalecany również przez lekarzy) na wszelkiego rodzaju opuchlizy to zbite liście surowej kapusty zawiniete w...folię! na całą noc. Mi od razu zeszło!

[quote name='Jupi']
świetne:loveu: :lol:
wszystkie śniezne fotki super:lol:

Ahahhaha na konkurs styczniowy z ta fotą :loveu:

Posted

jak patyk to koniecznie wspólny ;) skąd ja to znam :)

Jak "maluch bedzie tak szybko rosnąć to w końcu z Opki żyrafe zrobi juz bidna musi tą szyję wyciągac :D

Posted

.............. ale super zimowe foty!!!!!!!
chłop Ci rośnie jak na drożdzach... uważaj bo jeszcze Ciebie przerośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tymczasem szykujemy się na wystawę w Bydgoszczy :lol: . Konkurencja w szczeniolach się nam ostra szykuje... cztery dozie w stawce. Dlatego ćwiczymy w pocie czoła ;) , a takie mamy efekty:

a z nami trenuje towarzysz naszej przyszłej podróży czyli Ben :lol: