Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę, że Święta mijają nie tylko przy stole lub pod choinką (przy wypatrywaniu pozostawionych prezentów), ale i na świezym powietrzu...
My się wstępnie zbieramy na najbliższy piatek. Liczymy na słoneczko!
Pzdr.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

simbik napisał(a):
Styczeń by nam bardzo pasował :p , tymbardziej, że nie mamy wtedy żadnych wystaw. Narazie w czwartek wybieramy się zobaczyć młodsze rodzeństwo Teufela, które dopiero co skończyło miesiąc :lol: .

No ja też się umawiałam z Monią że przyjedziemy, tylko to było jeszcze na wigilii :roll: , więc znając nas to jeszcze trochę potrwa zanim tam dojedziemy :angryy:

Posted

Justi-Asher napisał(a):
Cześć Kasiu, tu Justyna od Ashera, powiedz mi jak się tu dołączka fotki do wiadomości na forum? A jak tam braciszek? Dokąd się wybieracie w najbliższym czasie na wystawy?

Wprawdzie ja nie Kasia ;) ale Kasia chyba wybaczy :eviltong: Fotki zalaczasz przez imageshack badz fotosik :p Wklejasz poprostu linki.

Posted

No i już wróciliśmy :lol: , mamy obfocone całe nowe rodzeństwo Tofika czyli trzy dziewczynki i jednego rodzynka chłopaka. Jeszcze tylko obrobie zdjęcia i już wkrótce zdjęcia małych N... Saxifrag :lol: .

[quote name='Justi-Asher']Cześć Kasiu, tu Justyna od Ashera, powiedz mi jak się tu dołączka fotki do wiadomości na forum? A jak tam braciszek? Dokąd się wybieracie w najbliższym czasie na wystawy?

Ja mogę jeszcze polecić do wstawiania fotek Fotosik
W panelu dodawania zdjęć, jest standardowa opcja przeglądania plików z komputera, po wybraniu odpowiedniego oczywiście opcja dodaj. Po załadowaniu najlepiej skorzystać z linku podanego pod hasłem: Pełen rozmiar na forum: , poprostu wkleja się go w całości w poście i zdjęcie już jest :lol: . Trzeba tylko pamiętać o rozmiarze zdjęć na forum 500x500.
Na stronie Fotosik najlepiej się zalogować, bo wtedy jest możliwość tworzenia albumów i ładowania na raz wielu zdjęć.

Braciszek odpukać zdrowy, aż podejrzane :razz: po ostatnich historiach. na najbliższą wystawę troszkę poczekamy, bo dopiero 18 lutego wyruszamy na wyprawę na Litwę do Panevezys i zaraz potem znów na Litwę do Wilna w marcu.

Posted

simbik napisał(a):
My wizytę przełożyliśmy na jutro :lol: . Aparat zabieram więc mam nadzieję, że będzie co pokazać :cool3: .

Ja w tym toku już nie dojade :angryy:

Małe N-ki słoddkieeee, aż mi się łezka w oku zakręciła..

Posted

Zanim dalszy ciąg klusek... małe wspominki. Dokładnie rok temu na Dogomanii pojawił się wątek Saby - żółtego doga z ciętym ogonem... czyli mojej Opeczki. Rozpoczeło się 8 dni mojich rozterek, czy zająć się tą sierotę czy nie, no i czy dam radę. Tak rok temu żyło moje rude maleństwo:-( :

Posted

[SIZE="6"]Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Wszystkim odwiedzającym naszą galerię dużo radości!

:BIG: :BIG: :BIG: