Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Simbik - czy dogadałaś się z Tulaskami? Pzdr. Quote
simbik Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 No i mały cudownie ozdrowiał :lol: . Z jednej strony bardzo się cieszę, że to nie było nic poważnego, a z drugiej szlag mnie trafia :mad: bo spokojnie na wystawę do Wilna mogliśmy pojechać. W piątek już nie kulał, ale nie mogłam uwierzyć że to już koniec po tym jak pięć dni wcześniej prawie niewstawał z posłania. Pewnie łobuz :mad: nie miał ochoty na wycieczkę i musiał mi trochę ciśnienie podnieść. Teraz na kolejny wyjazd na Litwę czekamy dwa miesiące :shake: ... Mam nadzieję, że ten czas szybko zleci :lol: i tym razem Tofiś nie zaserwuje nam kolejnej choroby :evil_lol: . Tymczasem Opeczka robi się coraz mniejsza :roll: ... Quote
cuciola Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ale sliczna masz parke :) gratuluje wystawy,bo jeszcze nie mialam wczesniej okazjii tego zrobic.. widac ze nie tylko twoj maluch tak wyrosl..zapraszamy do nas :) Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 hehe, no ładna jest różnica pomiędzy psiakami:evil_lol: , ale Tufel rośnie:evil_lol: (a my jak się umawiamy w piątek?) Quote
simbik Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Ewa coś przebąkiwała o godzinie 13, więc Ciebie bym zabrała tak około 12 - 12.15 (trzeba liczyć się z korkami bo to tuż przed świętami). Może Ewie by się udało ciut wcześniej pojawić na tym dworcu. Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a nie lepiej by było gdybym do Was z Bimbrem przyjechała? od Was jst bliżj przecież do Pabianic, a do Ewy zaraz napiszę Quote
simbik Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Imbir1 napisał(a):a nie lepiej by było gdybym do Was z Bimbrem przyjechała? od Was jst bliżj przecież do Pabianic, a do Ewy zaraz napiszę Jak chcesz :lol: , ja Cię nie chciałam kłopotać. Od nas rzeczywiście bliżej i trasa mniej uczęszczana. To od nas to najlepiej na 12.30 się umówić. Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 haha :evil_lol: czesc:eviltong: moze uda mi sie wczesniejw piatek :razz: bede sie bardzo starac :evil_lol: a swoja droga jak Tigra zobaczy twoje malenstwo to chyba zawalu dostanie hahahaha Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jak się Ewcia określi to my się już domówimy:lol: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 o kurcze jaki szaleniec..i coraz piekniejszy!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Korenia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jaaaaaaaaakie już duży :crazyeye: :mdleje: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='teqquila']witam Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! Ładne... Pzdr. Quote
simbik Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dziękuję za piękne życzenia :lol: i bardzo trafne, szczególnie ten fragment [quote name='teqquila']witam odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, ... to wyjątkowo dobra rada dla mnie :roll: . No i coś dla oka dla wszystkich :lol: , czyli troszkę zdjęć już zdrowego Tofisia i Opy... oraz rudzielca Melani Quote
Klaudia :-) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Trio jest boskie:-) Melania to śliczny mały jamniczek w mojej ulubionej odmianie długowłosej:-) Quote
Asiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='simbik'] Noooo, jaka piękność w trawie...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 to o qtorej jutro :razz: ?? 11:45?? pod glownym wejsciem do szpitala??:cool3: czy o 12?? ja narazie spadam potem jeszcze wejde zoabaczyc co naskrobalyscie i czy wam odpowiada godzina:cool3: jak bede juz zbanowana do tego czasu ( bo ni ewykluczam ze tak moze byc:roll: ) to piszcie na gg :) 1510064 Quote
simbik Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Noooo, jaka piękność w trawie...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. To była zabawa w komandosa :evil_lol: . evaxon napisał(a):to o qtorej jutro :razz: ?? 11:45?? pod glownym wejsciem do szpitala??:cool3: czy o 12?? ja narazie spadam potem jeszcze wejde zoabaczyc co naskrobalyscie i czy wam odpowiada godzina:cool3: jak bede juz zbanowana do tego czasu ( bo ni ewykluczam ze tak moze byc:roll: ) to piszcie na gg :) 1510064 Niech będzie 11.30, jak się spóźnisz, albo my spóźnimy ;) to przecież można poczekać :lol: . Najchętniej bym się zatrzymała przy ul Wiejskiej, no chyba że parking przy szpitalu będzie pusty :lol: . Generalnie i tak do Ciebie dryndnę jak dojedziemy to się znajdziemy. PIKA napisał(a):Ale Teufel wyrosł :razz: Eeeetam, przecie on taki tyciuchny chłopak :eviltong: . Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 simbik napisał(a): Niech będzie 11.30, jak się spóźnisz, albo my spóźnimy ;) to przecież można poczekać :lol: . Najchętniej bym się zatrzymała przy ul Wiejskiej, no chyba że parking przy szpitalu będzie pusty :lol: . Generalnie i tak do Ciebie dryndnę jak dojedziemy to się znajdziemy. haha zmiana planow o 12 pod szpitalem:evil_lol: parking pewnie pusty nie bedzie ale staniecie gdziekolwiek na nim byle nie na kopertach:diabloti: ja bede pare min przed 12:razz: musze jeszcze do przychodni leciec cisnie nie zmierzyc:roll: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cudownego spacerku, pieknych zdjęć... Jak ja Wam zazdroszczę... Pzdr. Quote
simbik Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 No i po spacerku, było super :multi: , tylko pogoda nas chyba nie lubi:shake: , więc zdjęcia liche. W pozostałych galerjach już dziewczyny powstawiały więc i ja spóźnialska wstawiam co nieco z mojej produkcji :lol: Tofiś podrywa Tigre :loveu:, a ona jak to kobiety jest nieprzystępna :evil_lol: Tofiś.. .. i Opa na leśnym szlaku :lol: leśną ścieżką Opa jak zwykle indywidualistka znalazła sobie kijek :evil_lol: upiory grasują w podpabianickich lasach :diabloti: .. jak zwykle pancia zapomniała wyłączyć lampę w aparacie ;) Reszta foto wkrótce...:roll: Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Kasia, dawaj, dawaj, ja jestem ciekawa latającej Opy:evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts