Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aganiok']ale pierdołkowatą minkę zrobił :evil_lol: :cool1:

Bo on jest taki mało rozgarnięty :evil_lol: .

Tymczasem kolejne fotki z tego spacerku autorstwa teqquila

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jo-jo napisał(a):
Halo Halo zapraszamy na spacerek, może nie dużo doziów ale zawsze coś :evil_lol:

Bardzo byśmy chcieli :placz: :placz: :placz: , ale choróbsko nas trzyma i nie chce puścić :placz: :placz: :placz: .
Martwię się co będzie z wystawą w Nowej Rudzie :shake: ... bardzo chcę się tam wybrać, ale czarno to widzę. Jeszcze troszkę ponad tydzień może uda się paskudztwo zwalczyć :razz: .

Posted

simbik napisał(a):
Bardzo byśmy chcieli :placz: :placz: :placz: , ale choróbsko nas trzyma i nie chce puścić :placz: :placz: :placz: .
Martwię się co będzie z wystawą w Nowej Rudzie :shake: ... bardzo chcę się tam wybrać, ale czarno to widzę. Jeszcze troszkę ponad tydzień może uda się paskudztwo zwalczyć :razz: .

Ehh to leczcie się a następnym razem nadrobimy;-)))
Narazie mam pewne że jak wszystokbn ędzie ok to Korek i siostra jego Bibuńka przyjadą ;-))

Bo Koronkowe dziewuszki póxniej troche ;-)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja po raz drugi pytam się: gdzie i kiedy będzie ten spacerek?
Pzdr.

Przepraszam nie zauważyłam :oops:
Spacerek planujemy na tą sobotę na 12-13 na Polach Kabackich ;-)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to zwalczaj to choróbsko!
Aspiryna, polopiryna, etopiryna, wit. C i in., łóżeczko... (coś zawsze pomoże!).
Pzdr.

Ale ja jestem zdrowa jak rydz :p to Teufel chodzi kicha i harczy :shake:

Posted

simbik napisał(a):
Ale ja jestem zdrowa jak rydz :p to Teufel chodzi kicha i harczy :shake:

Upss. No to Tobie życzę zdrowia, a Teufelkowi zaordynuj któreś z wymienionych lekarstewek. Podejrzewam, że lek o nazwie "łóżeczko" na pewno pomoże. Jak nie w kichaniu, to na lepsze samopoczucie na pewno!:lol:
Pzdr.

Posted

Żyjemy :lol: , dziś Opa dała taką popisówę na szkoleniu, że się ze wstydu spaliłam :oops: . Darła dziapę w sposób przewlekły. Najlepsze jest to że same komendy wykonuje świetnie, ale towarzyszy temu nieustanne darcie mordy :evil_lol: .
Tymczasem Teufelek nadal smarka, szczęśliwie Opa się od niego nie zaraziła. Szkoda, bo taka piękna pogoda na spacerki a mały musi mieć ograniczone wyjścia. Szczególnie, że właśnie poznaliśmy kumpla z osiedla i to nie byle jakiego, bo o trzy dni starszego doziego czarnego chłopaka :multi: - lepszego towarzysza dla Teufela nie mogliśmy znaleźć. Widzieliśmy już go kilka razy z daleka ale nigdy nie udało nam się złapać tych ludzi - do dziś :roll: . Teraz tylko czekamy na zdrówko malca :lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Żyjemy :lol: , dziś Opa dała taką popisówę na szkoleniu, że się ze wstydu spaliłam :oops: . Darła dziapę w sposób przewlekły. Najlepsze jest to że same komendy wykonuje świetnie, ale towarzyszy temu nieustanne darcie mordy :evil_lol: .
Tymczasem Teufelek nadal smarka, szczęśliwie Opa się od niego nie zaraziła. Szkoda, bo taka piękna pogoda na spacerki a mały musi mieć ograniczone wyjścia. Szczególnie, że właśnie poznaliśmy kumpla z osiedla i to nie byle jakiego, bo o trzy dni starszego doziego czarnego chłopaka :multi: - lepszego towarzysza dla Teufela nie mogliśmy znaleźć. Widzieliśmy już go kilka razy z daleka ale nigdy nie udało nam się złapać tych ludzi - do dziś :roll: . Teraz tylko czekamy na zdrówko malca :lol: .

Wysyłam wirtualne lekarstwo dla Teufelka: ciepłe całuski i poklepki!!!:loveu:
Pzdr.