simbik Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Aganiok']ale pierdołkowatą minkę zrobił :evil_lol: :cool1: Bo on jest taki mało rozgarnięty :evil_lol: . Tymczasem kolejne fotki z tego spacerku autorstwa teqquila Quote
Medorowa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Ale świetne foteczki pierdołkowatych niuniek;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dziękujemy za fotki :lol: . No nieźle się ta nasza sucz panoszyła na kanapie :evil_lol: . Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ona czuła się jak u siebie:evil_lol:, to raczej dbobrze;):lol:, nie musiałam jej niańczyć, sama sobie znalazła zajęcie:evil_lol: Quote
jo-jo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Halo Halo zapraszamy na spacerek, może nie dużo doziów ale zawsze coś :evil_lol: Quote
simbik Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 jo-jo napisał(a):Halo Halo zapraszamy na spacerek, może nie dużo doziów ale zawsze coś :evil_lol: Bardzo byśmy chcieli :placz: :placz: :placz: , ale choróbsko nas trzyma i nie chce puścić :placz: :placz: :placz: . Martwię się co będzie z wystawą w Nowej Rudzie :shake: ... bardzo chcę się tam wybrać, ale czarno to widzę. Jeszcze troszkę ponad tydzień może uda się paskudztwo zwalczyć :razz: . Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 No to zwalczaj to choróbsko! Aspiryna, polopiryna, etopiryna, wit. C i in., łóżeczko... (coś zawsze pomoże!). Pzdr. Quote
jo-jo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 simbik napisał(a):Bardzo byśmy chcieli :placz: :placz: :placz: , ale choróbsko nas trzyma i nie chce puścić :placz: :placz: :placz: . Martwię się co będzie z wystawą w Nowej Rudzie :shake: ... bardzo chcę się tam wybrać, ale czarno to widzę. Jeszcze troszkę ponad tydzień może uda się paskudztwo zwalczyć :razz: . Ehh to leczcie się a następnym razem nadrobimy;-))) Narazie mam pewne że jak wszystokbn ędzie ok to Korek i siostra jego Bibuńka przyjadą ;-)) Bo Koronkowe dziewuszki póxniej troche ;-) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A ja po raz drugi pytam się: gdzie i kiedy będzie ten spacerek? Pzdr. Quote
jo-jo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiaczek napisał(a):A ja po raz drugi pytam się: gdzie i kiedy będzie ten spacerek? Pzdr. Przepraszam nie zauważyłam :oops: Spacerek planujemy na tą sobotę na 12-13 na Polach Kabackich ;-) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A gdzie sa Pola Kabackie? Możesz mi napisać na priv jak tam dojechać? Może zdążę... Pzdr. Quote
simbik Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Asiaczek napisał(a):No to zwalczaj to choróbsko! Aspiryna, polopiryna, etopiryna, wit. C i in., łóżeczko... (coś zawsze pomoże!). Pzdr. Ale ja jestem zdrowa jak rydz :p to Teufel chodzi kicha i harczy :shake: Quote
teqquila Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Kasia dla Teufelka duzo zdrowka niech szybko chlopak wraca do zdrowia Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 simbik napisał(a):Ale ja jestem zdrowa jak rydz :p to Teufel chodzi kicha i harczy :shake: Upss. No to Tobie życzę zdrowia, a Teufelkowi zaordynuj któreś z wymienionych lekarstewek. Podejrzewam, że lek o nazwie "łóżeczko" na pewno pomoże. Jak nie w kichaniu, to na lepsze samopoczucie na pewno!:lol: Pzdr. Quote
BeaC Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ŁOŁ!!!!!!!!! Gratulacje dla "pięknisia":loveu::loveu::loveu::loveu: ... a zdjęcia spacerkowe SUPeRRRRRRRR Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dzieńddobere:multi: Kasia czy wy jeszcze żyjecie? Quote
simbik Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Żyjemy :lol: , dziś Opa dała taką popisówę na szkoleniu, że się ze wstydu spaliłam :oops: . Darła dziapę w sposób przewlekły. Najlepsze jest to że same komendy wykonuje świetnie, ale towarzyszy temu nieustanne darcie mordy :evil_lol: . Tymczasem Teufelek nadal smarka, szczęśliwie Opa się od niego nie zaraziła. Szkoda, bo taka piękna pogoda na spacerki a mały musi mieć ograniczone wyjścia. Szczególnie, że właśnie poznaliśmy kumpla z osiedla i to nie byle jakiego, bo o trzy dni starszego doziego czarnego chłopaka :multi: - lepszego towarzysza dla Teufela nie mogliśmy znaleźć. Widzieliśmy już go kilka razy z daleka ale nigdy nie udało nam się złapać tych ludzi - do dziś :roll: . Teraz tylko czekamy na zdrówko malca :lol: . Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no tak, my dzisiaj też sami byliśmy na spacerku:cool3:, wszystkich zmogło:cool3: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 simbik napisał(a):Żyjemy :lol: , dziś Opa dała taką popisówę na szkoleniu, że się ze wstydu spaliłam :oops: . Darła dziapę w sposób przewlekły. Najlepsze jest to że same komendy wykonuje świetnie, ale towarzyszy temu nieustanne darcie mordy :evil_lol: . Tymczasem Teufelek nadal smarka, szczęśliwie Opa się od niego nie zaraziła. Szkoda, bo taka piękna pogoda na spacerki a mały musi mieć ograniczone wyjścia. Szczególnie, że właśnie poznaliśmy kumpla z osiedla i to nie byle jakiego, bo o trzy dni starszego doziego czarnego chłopaka :multi: - lepszego towarzysza dla Teufela nie mogliśmy znaleźć. Widzieliśmy już go kilka razy z daleka ale nigdy nie udało nam się złapać tych ludzi - do dziś :roll: . Teraz tylko czekamy na zdrówko malca :lol: . Wysyłam wirtualne lekarstwo dla Teufelka: ciepłe całuski i poklepki!!!:loveu: Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Buziaki dla Teufla i szczekającej Opki:-) Do zobaczenia jutro:-) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No to trzymamy kciuki. Sprawcie się superowo!!! Pzdr. Quote
simbik Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Dziękujem :lol: , choróbsko zwalczyliśmy choróbsko to i humory mamy dobre. A dziś tak ćwiczylismy: Quote
Recommended Posts