Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
Simbik, czy ta kanapka dla psiaków jest jeszcze wolna? Jeśli tak, skontaktuj się ze mną, proszę, na PW, OK?
Pzdr.

Jezeli nikt procz mnie nie byl zainteresowany to wolna ;) Bo u mnie nie zmieścilaby sie w kąciku Amysiowym ;)

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Jejciu nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze:)
Wstaw wiecej fotek Texaska:)

Będę musiała poskanować bo prawie wszystkie są w wersji tradycyjnej :lol:

BeaC napisał(a):
.... czyli ty prócz psów masz jeszcze konia?..... może masz jeszcze jakieś wspaniale zwięrzę....o którym nie wiem????

... no już tylko sumy sztuk cztery w akwarium :p

Korenia napisał(a):
Jezeli nikt procz mnie nie byl zainteresowany to wolna ;) Bo u mnie nie zmieścilaby sie w kąciku Amysiowym ;)

Aktualnie posłanko już sprzedane :roll: .

teqquila napisał(a):
dziendoberek Kasiu :) dzis juz nie pada a moze jakis zdjecioszki stadka :)

To trochę staroci z przed tygodnia - Czyli pierwsze spotkanie z śniegiem :cool3:

A tak robi się dziurki w futrze Opy :diabloti: , szczęśliwie Teufel już wymienił swoje szpilorki na komplet stałych

Dziś natomiast Teufel skończył pół roku :multi: :multi: :multi: i na stronie hodowli Saxifraga mamy miły prezencik w postaci podstronki Manteufela:lol: .

Po drodze pańcia odwiedziła jeszcze Światówkę i pozachwycała się doziami z całego globu. Aktualnie zaś szykujemy się do Kielc w najbliższą niedzielę.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Simbik, rozumiem, że to o mnie...?
Pzdr.

Jak najbardziej :lol:, a płatność chyba najlepiej będzie wyrównać przy odbiorze w Wilnie.

olcha napisał(a):
Cześć simbik ;) towarzyszko fotograficznej niedoli :eviltong: Szkoda, że Teuflowi zabrakło tych pare dni :shake:

Witam :lol:, jeszcze się na Światówkę wybierzemy :cool3: ...wszystko przed nami :roll: . Na Kielce się wybierasz ?

Posted

simbik napisał(a):

A tak robi się dziurki w futrze Opy :diabloti: , szczęśliwie Teufel już wymienił swoje szpilorki na komplet stałych

Dziś natomiast Teufel skończył pół roku :multi: :multi: :multi: i na stronie hodowli Saxifraga mamy miły prezencik w postaci podstronki Manteufela:lol: .

Gratuluję stronki i buziaki z okazji pół-urodzinek!:lol: :multi:
Ale te fotki Wam się udaly!!!:loveu: Teufel-szczypawka jest jalepsze!:evil_lol: No i wariacje na temat uszu!:lol: :loveu:

Posted

Dziękujemy za życzenia :lol: . Z fotkami coś ostatnio krucho, ale przedstawię nieco z domowych pieleszy :cool3: . Niestety głównie Teufela, bo Opa niecierpi sesji foto domowych. Najlepiej jej podejście do tego typu działań przedstawia poniższe zdjęcie:

Tutaj się schowała pod Teufela :evil_lol:

a tu udaje że mnie nie widzi :roll:

I trochę psa kanapowego :cool3: , czyli Teufel

Co mi tym fleszem po oczach :razz:

tysiąc jeden pozycji na kanapie :evil_lol:

Mordeczka :lol: ...

i malutka łapeczka :roll: , strasznie mi się podobało takie zdjęcie Sylwi i Korka, więc pozwoliłam sobie powielić w naszej wersji tzn. ja i łapa Teufela :cool1: .