Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co wyzity to ten czarnulek coraz wiekszy! haha ciekawa jestem jaki macie rozmiar poduszki! Yoghi tez ma tylko nie pontonik a kanape :) i tak czy owak zajmuje cwiersc pokoju to co dopiero twoja!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z posłanak chłopak aktualnie wyrasta :cool3: i powoli nadchodzi czas na nowe. Tylko się nie mogę zdecydować: czy psia kanapka, czy poprostu duży materac :roll: ?

Posted

AśkaK napisał(a):
Ale foty!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :p Ja tak jak Madzia mam "koniki to moje ukochane zwierzaczki". Niestety też mam 5-letnią przerwę i wiem, że już nigdy do formy nie wrócę.:oops:

Nie wątpię:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Śliczne fotkkiiii:lol:

Posted

simbik napisał(a):
Z posłanak chłopak aktualnie wyrasta :cool3: i powoli nadchodzi czas na nowe. Tylko się nie mogę zdecydować: czy psia kanapka, czy poprostu duży materac :roll: ?

Kup takie posłanie, które łatwiej jest utrzymać w czystości.
Pzdr.

Posted

Śliczne konie... naprawdę super. Jako dziecko marzyłam o koniu... teraz moja cór marzy... ale niedaleko wsi gdzie przeprowadziliśmy sie jest stadninka.... chyba Zuzkę zapiszę na wiosnę.
A teraz już rozumiem... lubicie konoipodobne psy.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

simbik napisał(a):

Jeżeli byś rezygnowała z tego co masz to my chętnie byśmy odkupiły (w zaleznosci od ceny) :)

Posted

Nesuniaaa napisał(a):

Arabka :razz: ?

Jak najbardziej, nawet biegała na torach. Zresztą stajnia w której jeżdże nazywa się Arabika... nic dodać nic ująć. Stoji w niej wnuk El Passo, przepiękny kary ogier Cyprys.

Posted

Tak myślałam:) Od razu widać po tej cudownej główce:D
Znam stadnine, co prawda nie osobiście, ale słyszałam o niej dużo dobrego:)
A po jakich rodzicach?

Cyprys jest cudny:) Masz może jakieś jego zdjęcia?

Posted

Teraz jak tak oglądam dokładniej fotki to widze, że chyba jest więcej arabków:) Jeśli się nie myle to jest jeszcze gniada arabka z malutką gwiazdką na czole i siwa? Popraw mnie jeśli się myle:)

Konie arabskie to moja wielka miłość:D
Jeszcze do niedawna jeździłam na wałaszku arabskim jednak musiałam zaprzestać, bo dała o sobie znać moja alergia:(

Posted

[quote name='Korenia']Jeżeli byś rezygnowała z tego co masz to my chętnie byśmy odkupiły (w zaleznosci od ceny) :)

Zastanawiałam się czy nie odsprzedać tej kanapki. Tylko ona jest troszkę złachana (ten ciemny granat łatwo się brudzi, choć może po praniu zejdą te ślady po glutach :evil_lol: ). Ogólnie nie jest nigdzie rozerwana, kupiona była w Pupilandii:
http://www.pupilandia.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=1597
Myślałam o cenie 30zł. Jakby co to ja na początku grudnia będę jechać przez Wrocław to mogłabym Ci ją podrzucić :lol: .

[quote name='Ty_Asya']Ale Opka mi sie bardzo podoba!!! :loveu:

Dziękuję :lol: , to bardzo urokliwe stworzonko, choć na tamtym zdjęciu ma rozstaw przednich nóżek jak krówka :evil_lol: , ale jak już pisałam ona prześlicznie się ustawia sama, jednak jak tylko zobaczy aparat w ręku już jej nie ma (ma jakiś uraz do robienia zdjęć).

[quote name='Nesuniaaa']Tak myślałam:) Od razu widać po tej cudownej główce:D
Znam stadnine, co prawda nie osobiście, ale słyszałam o niej dużo dobrego:)
A po jakich rodzicach?

Cyprys jest cudny:) Masz może jakieś jego zdjęcia?

Mój koniś stoji w tej stajni już 5 lat i chyba lepszej nie znajdę :lol: . Ta kasztanka, Elwira była sprowadzona ze wschodu i z tego co wiem papierów nie ma. Zdjęć Cyprysa chyba nie mam (muszę poszukać) ale polecam stronkę Arabiki, chyba że już znasz :roll: .

[quote name='Nesuniaaa']Teraz jak tak oglądam dokładniej fotki to widze, że chyba jest więcej arabków:) Jeśli się nie myle to jest jeszcze gniada arabka z malutką gwiazdką na czole i siwa? Popraw mnie jeśli się myle:)

Konie arabskie to moja wielka miłość:D
Jeszcze do niedawna jeździłam na wałaszku arabskim jednak musiałam zaprzestać, bo dała o sobie znać moja alergia:(

Arabów jest tam kilka, między innymi te co wymieniłaś :lol:. Ja osobiście jestem zakochana w Erendarze :loveu: polecam obejrzeć ją na stronce stadniny w dziale Hodowla - Arabskie.

Posted

Śliczna jest :loveu: Taka delikatna..Jednak oglądanie arabów na żywo, a na zdjęciach to co innego...Zazdroszcze Ci że możesz je oglądać kiedy tylko chcesz...

Wracając do tych troche mniejszych koników, to przyznam się że zawsze chciałam mieć doga arlekina:) Taką łaciatą krówke:) Narazie mam za małe mieszkanie ale może kiedyś:D

Posted

[quote name='simbik']Zastanawiałam się czy nie odsprzedać tej kanapki. Tylko ona jest troszkę złachana (ten ciemny granat łatwo się brudzi, choć może po praniu zejdą te ślady po glutach :evil_lol: ). Ogólnie nie jest nigdzie rozerwana, kupiona była w Pupilandii:
http://www.pupilandia.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=1597
Myślałam o cenie 30zł. Jakby co to ja na początku grudnia będę jechać przez Wrocław to mogłabym Ci ją podrzucić :lol: .
Ona ma wymiary 100x80 ? Bo ja mam 10-cio kilowca :oops: Musze pomierzyć czy by sie w niej nie utopił ;)

Posted

Korenia napisał(a):
Ona ma wymiary 100x80 ? Bo ja mam 10-cio kilowca :oops: Musze pomierzyć czy by sie w niej nie utopił ;)

Te wymiary to oczywiście zewnętrzne bo ta część wewnętrzna jest mniejsza.

Posted

[quote name='Dobermania']Przyszłam popodziwiać i przekazać pozdrowienia od Lachsa i Kacpra:)
Też lubisz konie!:multi:

Dziękuję za pozdrowienia :lol: . Od czasu jak mam Opkę i dowiedziałam się o jej przodku dobermanie moje zainteresowanie i fascynacja dobkami cały czas rośnie :cool3: i na pewno kiedyś taki domownik się u nas pojawi :roll: .

Koniki to moja pasja od bobasa, a na swojego długo się na czekałam. Tak wyglądał jak został mój :lol: :