cuciola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 co wyzity to ten czarnulek coraz wiekszy! haha ciekawa jestem jaki macie rozmiar poduszki! Yoghi tez ma tylko nie pontonik a kanape :) i tak czy owak zajmuje cwiersc pokoju to co dopiero twoja! Quote
simbik Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Z posłanak chłopak aktualnie wyrasta :cool3: i powoli nadchodzi czas na nowe. Tylko się nie mogę zdecydować: czy psia kanapka, czy poprostu duży materac :roll: ? Quote
Klaudia :-) Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Fotki świetne:-) Kasia ja polecam materacyk-ponton z Bimbaya,Mikuś ma taki materacy i bardzo go lubi,łatwy w czyszczeniu i wytrzymały:-) Quote
Medorowa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 AśkaK napisał(a):Ale foty!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :p Ja tak jak Madzia mam "koniki to moje ukochane zwierzaczki". Niestety też mam 5-letnią przerwę i wiem, że już nigdy do formy nie wrócę.:oops: Nie wątpię:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śliczne fotkkiiii:lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 simbik napisał(a):Z posłanak chłopak aktualnie wyrasta :cool3: i powoli nadchodzi czas na nowe. Tylko się nie mogę zdecydować: czy psia kanapka, czy poprostu duży materac :roll: ? Kup takie posłanie, które łatwiej jest utrzymać w czystości. Pzdr. Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 boszzz jakie cudowne konie sobie pooglądałam :loveu: :mdleje: Quote
BeaC Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Śliczne konie... naprawdę super. Jako dziecko marzyłam o koniu... teraz moja cór marzy... ale niedaleko wsi gdzie przeprowadziliśmy sie jest stadninka.... chyba Zuzkę zapiszę na wiosnę. A teraz już rozumiem... lubicie konoipodobne psy.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Korenia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 simbik napisał(a):Z posłanak chłopak aktualnie wyrasta :cool3: i powoli nadchodzi czas na nowe. Tylko się nie mogę zdecydować: czy psia kanapka, czy poprostu duży materac :roll: ? Jeżeli byś rezygnowała z tego co masz to my chętnie byśmy odkupiły (w zaleznosci od ceny) :) Quote
Ty_Asya Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='simbik'] Ale Opka mi sie bardzo podoba!!! :loveu: Quote
Nesuniaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Arabka :razz: ? Masz śliczne psy w wersji maxi:D Quote
simbik Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Nesuniaaa napisał(a): Arabka :razz: ? Jak najbardziej, nawet biegała na torach. Zresztą stajnia w której jeżdże nazywa się Arabika... nic dodać nic ująć. Stoji w niej wnuk El Passo, przepiękny kary ogier Cyprys. Quote
Nesuniaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tak myślałam:) Od razu widać po tej cudownej główce:D Znam stadnine, co prawda nie osobiście, ale słyszałam o niej dużo dobrego:) A po jakich rodzicach? Cyprys jest cudny:) Masz może jakieś jego zdjęcia? Quote
Nesuniaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Teraz jak tak oglądam dokładniej fotki to widze, że chyba jest więcej arabków:) Jeśli się nie myle to jest jeszcze gniada arabka z malutką gwiazdką na czole i siwa? Popraw mnie jeśli się myle:) Konie arabskie to moja wielka miłość:D Jeszcze do niedawna jeździłam na wałaszku arabskim jednak musiałam zaprzestać, bo dała o sobie znać moja alergia:( Quote
simbik Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Korenia']Jeżeli byś rezygnowała z tego co masz to my chętnie byśmy odkupiły (w zaleznosci od ceny) :) Zastanawiałam się czy nie odsprzedać tej kanapki. Tylko ona jest troszkę złachana (ten ciemny granat łatwo się brudzi, choć może po praniu zejdą te ślady po glutach :evil_lol: ). Ogólnie nie jest nigdzie rozerwana, kupiona była w Pupilandii: http://www.pupilandia.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=1597 Myślałam o cenie 30zł. Jakby co to ja na początku grudnia będę jechać przez Wrocław to mogłabym Ci ją podrzucić :lol: . [quote name='Ty_Asya']Ale Opka mi sie bardzo podoba!!! :loveu: Dziękuję :lol: , to bardzo urokliwe stworzonko, choć na tamtym zdjęciu ma rozstaw przednich nóżek jak krówka :evil_lol: , ale jak już pisałam ona prześlicznie się ustawia sama, jednak jak tylko zobaczy aparat w ręku już jej nie ma (ma jakiś uraz do robienia zdjęć). [quote name='Nesuniaaa']Tak myślałam:) Od razu widać po tej cudownej główce:D Znam stadnine, co prawda nie osobiście, ale słyszałam o niej dużo dobrego:) A po jakich rodzicach? Cyprys jest cudny:) Masz może jakieś jego zdjęcia? Mój koniś stoji w tej stajni już 5 lat i chyba lepszej nie znajdę :lol: . Ta kasztanka, Elwira była sprowadzona ze wschodu i z tego co wiem papierów nie ma. Zdjęć Cyprysa chyba nie mam (muszę poszukać) ale polecam stronkę Arabiki, chyba że już znasz :roll: . [quote name='Nesuniaaa']Teraz jak tak oglądam dokładniej fotki to widze, że chyba jest więcej arabków:) Jeśli się nie myle to jest jeszcze gniada arabka z malutką gwiazdką na czole i siwa? Popraw mnie jeśli się myle:) Konie arabskie to moja wielka miłość:D Jeszcze do niedawna jeździłam na wałaszku arabskim jednak musiałam zaprzestać, bo dała o sobie znać moja alergia:( Arabów jest tam kilka, między innymi te co wymieniłaś :lol:. Ja osobiście jestem zakochana w Erendarze :loveu: polecam obejrzeć ją na stronce stadniny w dziale Hodowla - Arabskie. Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Śliczna jest :loveu: Taka delikatna..Jednak oglądanie arabów na żywo, a na zdjęciach to co innego...Zazdroszcze Ci że możesz je oglądać kiedy tylko chcesz... Wracając do tych troche mniejszych koników, to przyznam się że zawsze chciałam mieć doga arlekina:) Taką łaciatą krówke:) Narazie mam za małe mieszkanie ale może kiedyś:D Quote
Korenia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='simbik']Zastanawiałam się czy nie odsprzedać tej kanapki. Tylko ona jest troszkę złachana (ten ciemny granat łatwo się brudzi, choć może po praniu zejdą te ślady po glutach :evil_lol: ). Ogólnie nie jest nigdzie rozerwana, kupiona była w Pupilandii: http://www.pupilandia.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=1597 Myślałam o cenie 30zł. Jakby co to ja na początku grudnia będę jechać przez Wrocław to mogłabym Ci ją podrzucić :lol: . Ona ma wymiary 100x80 ? Bo ja mam 10-cio kilowca :oops: Musze pomierzyć czy by sie w niej nie utopił ;) Quote
simbik Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Korenia napisał(a):Ona ma wymiary 100x80 ? Bo ja mam 10-cio kilowca :oops: Musze pomierzyć czy by sie w niej nie utopił ;) Te wymiary to oczywiście zewnętrzne bo ta część wewnętrzna jest mniejsza. Quote
Dobermania Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Przyszłam popodziwiać i przekazać pozdrowienia od Lachsa i Kacpra:) Też lubisz konie!:multi: Quote
Korenia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 simbik napisał(a):Te wymiary to oczywiście zewnętrzne bo ta część wewnętrzna jest mniejsza. Ja jednak dziękuje... za duże łóźeczko..:( Quote
simbik Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Dobermania']Przyszłam popodziwiać i przekazać pozdrowienia od Lachsa i Kacpra:) Też lubisz konie!:multi: Dziękuję za pozdrowienia :lol: . Od czasu jak mam Opkę i dowiedziałam się o jej przodku dobermanie moje zainteresowanie i fascynacja dobkami cały czas rośnie :cool3: i na pewno kiedyś taki domownik się u nas pojawi :roll: . Koniki to moja pasja od bobasa, a na swojego długo się na czekałam. Tak wyglądał jak został mój :lol: : Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 łoo jeju ale wielkolud:) Texas jakiej rasy jest? Quote
simbik Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):łoo jeju ale wielkolud:) Texas jakiej rasy jest? Małopolak :lol: . Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jejciu nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze:) Wstaw wiecej fotek Texaska:) Quote
Klaudia :-) Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jaki słodki źrebaczek z teog Texia:-) Quote
Asiaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Simbik, czy ta kanapka dla psiaków jest jeszcze wolna? Jeśli tak, skontaktuj się ze mną, proszę, na PW, OK? Pzdr. Quote
Recommended Posts