simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Imbir1'] bardzo ładny ukłon:loveu::evil_lol: A jak ładnie ozorek prezentuje :eviltong: [quote name='Imbir1'] czy ten pan to na kucu jeździł?:cool3::evil_lol: Tak to kucyś... ale niezwykle niebezpieczny :diabloti: dla dzieci się nie nadaje. W tej stajni jest 20 kuców, jak chcesz zobaczyć to serdecznie zapraszam. Najfajniej jest na wiosnę jak się rodzą małe kucyki - wyglądają jak pluszowe zabawki :loveu: . Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ja to bym wogóle chętnie się z Wami wybrała do stadniny, tylko obawiam się, że już zapomniałam jak się jeździ:evil_lol::cool3: Quote
simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Imbir1 napisał(a):Ja to bym wogóle chętnie się z Wami wybrała do stadniny, tylko obawiam się, że już zapomniałam jak się jeździ:evil_lol::cool3: No to trzeba się będzie zgadać. Może w następnym tygodniu, bo w tym to będzie kocioł z świętami. Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 w ten weckend odpada, bo mam urodzinki .....naste:cool3: i chyba spędze go na łonie rodzinki:evil_lol:;) Quote
simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Tymczasem moje pozostałe futrzaki zapadły w sen zimowy :cool3: Teufel się tylko dziś nieco przebudził, żeby zdać egzamin w przedszkolu... czyli idziemy teraz do zerówki :evil_lol: ...oczywiście byka w imieniu szczelili, ale przy takim wymyślnym to już się zaczynamy do tego przyzwyczajać :lol: . Quote
Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 no to GRATULACJE dla twoich panów:lol: :evil_lol: Quote
simbik Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Dziękuj za gratulacje :lol: panom przekarzę. Tymczasem chyba duuuże psy się nie podobają,... bo tylko Julia do nas zagląda :shake: . Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 simbik napisał(a):Dziękuj za gratulacje :lol: panom przekarzę. Tymczasem chyba duuuże psy się nie podobają,... bo tylko Julia do nas zagląda :shake: . Ależ oczywiście, że podobają i to bardzo:cool3: :cool3: :cool3: My zawsze zaglądamy, ale nie zawsze mamy czas cosik napiasać:oops: Quote
simbik Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 madzia i medor napisał(a):Ależ oczywiście, że podobają i to bardzo:cool3: :cool3: :cool3: My zawsze zaglądamy, ale nie zawsze mamy czas cosik napiasać:oops: No to bardzo mi miło :lol: , bo rzadko mam okazję zrobić zdjęcia w stajni. Zwykle za bardzo jestem zabiegana i chciałam się wreszcie mojim trzecim futrzakiem pochwalić :roll: . Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Koniki to moje ukooffffane zwierzaczki:loveu: :loveu: Rzecz jasne, zaraz po piesach;) Tak dawno już nie jeździłam, ale tego się nie zapomina:eviltong: Quote
Klaudia :-) Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Kasiu bardzo ładny konik ten Twój Texiu:-) Mam nadzieje,że kiedyś go poznam osobiście,a narazie więcej fotek poproszę. Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 dawno Was nie odwiedzałam....i narobiłam sobie zaległości...JAKI MONTEK JUŻ WIELKI!!!!!!!! a jaki piękny...:loveu::loveu::loveu::loveu: oto ulubione: Quote
Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Jak bedziemy jechać do Texasa to ja biore aparat, bo to może być mój pierwszy i ostatni raz na koniu po tka długiej przerwie i będzie to trzeba uwiecznić zanim się połamię:evil_lol::lol: (ale mam pietra):cool3: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Nigdy nie miałam nic wspólnego z końmi, a więc nie wiem, czy chwalić, czy się zachwycać... Ale jak tyle osób się zachwyca, to ja też się zachwyc, OK?:lol: No, zachwycam się, zachwycam się, zachwycam się... Starczy? Pzdr. Quote
Aganiok Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Kasiu ja zaglądam ale nie zawsze mam czas napisać! Super wszystkie zwierzaki te duże i te... no mniejsze trochę :-) :multi: Quote
julita104 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='simbik']Tymczasem moje pozostałe futrzaki zapadły w sen zimowy :cool3: Teufel się tylko dziś nieco przebudził, żeby zdać egzamin w przedszkolu... czyli idziemy teraz do zerówki :evil_lol: ...oczywiście byka w imieniu szczelili, ale przy takim wymyślnym to już się zaczynamy do tego przyzwyczajać :lol: . gratulacje! a przy tym kucu to Twoje koniki jak staną (te psie) to chyba podobne gabaryty :cool3: Quote
teqquila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Kasiu Texas superowy konik ja tez bym sie z wami chetnie wybrala bo ja juz dawno niejezdzilam oj chyba ze sto latbedzie :d i aparat wezme by uwiecznic Julie :P i Texasa oczywisice!! i wielkie gratulacje dla Teufelka za zdany egzamin :) Quote
simbik Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 To wycieczkę do stajni obowiązkowo trzeba będzie zorganizować :lol: (w następnym tygodniu wieczorkiem). Dziś udało nam się złapać trochę pogody i pohasać po lesie przy Lublinku :roll: Pogonie za butelką: Mordeczki Pozowanko Z Opą to było zadanie wyzwanie :evil_lol: , bo ona przepięknie przyjmuje postawę wystawową sama z siebie, ale robi to wtedy kiedy chce, a do tego trwa to sekundę :evil_lol: . Quote
Imbirka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dzieńdoberek:multi: jakie fajne jesienne fotki i avatarek widze nowy:lol: Justyna proszę się ze mnie nie nabijać:cool3::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Simbik - tak więc spacerek był jednocześnie testem na cierpliwość i refleks!:lol: Pzdr. Quote
teqquila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 refleks to Kasia ma zlapala butelke w locie :) super fotki !! nie wyglada by wialo :)tylko na sliczna cieply jesinny dzien:)Julia ja sie z Ciebie nie nabijam :):diabloti: Quote
AśkaK Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale foty!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :p Ja tak jak Madzia mam "koniki to moje ukochane zwierzaczki". Niestety też mam 5-letnią przerwę i wiem, że już nigdy do formy nie wrócę.:oops: madzia i medor napisał(a): Tak dawno już nie jeździłam, ale tego się nie zapomina:eviltong: Hihihi, nie zapomina się, ale jakie potem są zakwasy jak się po roku przerwy posadzi tyłek w siodło.:evil_lol: :lol: :placz: simbik, Texas jest świetny! No i cała fotorelacja z lisa extra, też bym tak chciała.:oops: Mizianko dla śpiochów.:loveu: Quote
simbik Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki :lol: . Dziś Teufelek doznał szoku :crazyeye: , bo ktoś posypał jakimś białym mokrym i zimnym proszkiem po całym trawniku :evil_lol: . Quote
Ty_Asya Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='simbik'] pontonik dwupsiowy :cool1: Ale fajna poducha! Ja tez taka chce! Quote
Recommended Posts