Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']
bardzo ładny ukłon:loveu::evil_lol:

A jak ładnie ozorek prezentuje :eviltong:

[quote name='Imbir1']

czy ten pan to na kucu jeździł?:cool3::evil_lol:

Tak to kucyś... ale niezwykle niebezpieczny :diabloti: dla dzieci się nie nadaje. W tej stajni jest 20 kuców, jak chcesz zobaczyć to serdecznie zapraszam. Najfajniej jest na wiosnę jak się rodzą małe kucyki - wyglądają jak pluszowe zabawki :loveu: .

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ja to bym wogóle chętnie się z Wami wybrała do stadniny, tylko obawiam się, że już zapomniałam jak się jeździ:evil_lol::cool3:

No to trzeba się będzie zgadać. Może w następnym tygodniu, bo w tym to będzie kocioł z świętami.

Posted

Tymczasem moje pozostałe futrzaki zapadły w sen zimowy :cool3:

Teufel się tylko dziś nieco przebudził, żeby zdać egzamin w przedszkolu... czyli idziemy teraz do zerówki :evil_lol:

...oczywiście byka w imieniu szczelili, ale przy takim wymyślnym to już się zaczynamy do tego przyzwyczajać :lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Dziękuj za gratulacje :lol: panom przekarzę. Tymczasem chyba duuuże psy się nie podobają,... bo tylko Julia do nas zagląda :shake: .

Ależ oczywiście, że podobają i to bardzo:cool3: :cool3: :cool3: My zawsze zaglądamy, ale nie zawsze mamy czas cosik napiasać:oops:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ależ oczywiście, że podobają i to bardzo:cool3: :cool3: :cool3: My zawsze zaglądamy, ale nie zawsze mamy czas cosik napiasać:oops:

No to bardzo mi miło :lol: , bo rzadko mam okazję zrobić zdjęcia w stajni. Zwykle za bardzo jestem zabiegana i chciałam się wreszcie mojim trzecim futrzakiem pochwalić :roll: .

Posted

Jak bedziemy jechać do Texasa to ja biore aparat, bo to może być mój pierwszy i ostatni raz na koniu po tka długiej przerwie i będzie to trzeba uwiecznić zanim się połamię:evil_lol::lol: (ale mam pietra):cool3:

Posted

Nigdy nie miałam nic wspólnego z końmi, a więc nie wiem, czy chwalić, czy się zachwycać...
Ale jak tyle osób się zachwyca, to ja też się zachwyc, OK?:lol:
No, zachwycam się, zachwycam się, zachwycam się...
Starczy?
Pzdr.

Posted

[quote name='simbik']Tymczasem moje pozostałe futrzaki zapadły w sen zimowy :cool3:

Teufel się tylko dziś nieco przebudził, żeby zdać egzamin w przedszkolu... czyli idziemy teraz do zerówki :evil_lol:

...oczywiście byka w imieniu szczelili, ale przy takim wymyślnym to już się zaczynamy do tego przyzwyczajać :lol: .

gratulacje!
a przy tym kucu to Twoje koniki jak staną (te psie) to chyba podobne gabaryty :cool3:

Posted

Kasiu Texas superowy konik ja tez bym sie z wami chetnie wybrala bo ja juz dawno niejezdzilam oj chyba ze sto latbedzie :d i aparat wezme by uwiecznic Julie :P i Texasa oczywisice!! i wielkie gratulacje dla Teufelka za zdany egzamin :)

Posted

To wycieczkę do stajni obowiązkowo trzeba będzie zorganizować :lol: (w następnym tygodniu wieczorkiem).

Dziś udało nam się złapać trochę pogody i pohasać po lesie przy Lublinku :roll:

Pogonie za butelką:

Mordeczki

Pozowanko

Z Opą to było zadanie wyzwanie :evil_lol: , bo ona przepięknie przyjmuje postawę wystawową sama z siebie, ale robi to wtedy kiedy chce, a do tego trwa to sekundę :evil_lol: .

Posted

Ale foty!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :p Ja tak jak Madzia mam "koniki to moje ukochane zwierzaczki". Niestety też mam 5-letnią przerwę i wiem, że już nigdy do formy nie wrócę.:oops:

madzia i medor napisał(a):
Tak dawno już nie jeździłam, ale tego się nie zapomina:eviltong:

Hihihi, nie zapomina się, ale jakie potem są zakwasy jak się po roku przerwy posadzi tyłek w siodło.:evil_lol: :lol: :placz:

simbik, Texas jest świetny! No i cała fotorelacja z lisa extra, też bym tak chciała.:oops:
Mizianko dla śpiochów.:loveu:

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki :lol: . Dziś Teufelek doznał szoku :crazyeye: , bo ktoś posypał jakimś białym mokrym i zimnym proszkiem po całym trawniku :evil_lol: .