mila_2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Łaski nie robi; jeść dostaje , to i rośnie...;) Pzdr. z tym jedzeniem to nie tak łatwo, Pańcia z Pańciem głodzą i musi dojadać na spacerach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jupi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 śliczne maleństwo:loveu: rzeczywiście wziąśc go na ręce było by raczej trudno, ile on już waży? z całą pewnością kiedyś będę miała doga, mój stosunek do psów jest w stylu im większy tym lepszy, choć ostatnio im więcej tym lepiej:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mila_2 napisał(a):z tym jedzeniem to nie tak łatwo, Pańcia z Pańciem głodzą i musi dojadać na spacerach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ehehehehe... Pzdr. Quote
simbik Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Pamiętacie jak zjadałem Opce ucho ... dalej to robię :diabloti: A tymczasem dwa portreciki ten chyba podmienimy w banerku :lol: Quote
e.v.a Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: ale miny :roflt: :roflt: :roflt: Quote
bellatriks Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 evaxon napisał(a): :turn-l: :turn-l: :turn-l: ale miny :roflt: :roflt: :roflt: anioł i diabeł w jednym stali domu...:loveu: Quote
BeaC Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Poglądałam filmik Opki z zawodów i ona jest świetna.... ty zreszt też :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: Quote
Medorowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 simbik napisał(a):Pamiętacie jak zjadałem Opce ucho ... dalej to robię :diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
mila_2 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ja już widzę, że Becia nie ma już z Teuflem szans:shake: :shake: :shake: Quote
Aganiok Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ojej, dawno mnie tu nie było...ale on wyrósł, fiu fiuuuuuuu :-o cud, miód :) Quote
Kamila Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Nom,sliczny kawaler rosnie :evil_lol: Wiecej portrecikow prosze :lol: Quote
AśkaK Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='simbik']Dwa głupie psy :evil_lol: Nie no, rewelka!!!:-D :-D :-D :loveu: I gryzienie Opkowego uszka przez Teufelka jest bomba!:lol: Jakie mają pomarszczone faflunki przy tym.:loveu: Śliczne piesy!!! Simbik, jak ja wam zazdroszczę tego agility!Filmy widziałam, ale faaajnie! Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 hejka:multi:, jak tam dzisiejsza gonitwa za lisem (kitką lisa):evil_lol:? Będą foteczki? Quote
simbik Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Texio złapał lisią kitkę :multi: :multi: :multi: . Co prawda nie ze mną tylko z moją przyjaciółką, ale jestem potwornie dumna z chłopaka :loveu: . Normalnie moje zwierzątka w tym roku super się pokazują :loveu: . Zdjątka i filmik oczywiście będzie :lol: ...właśnie się zgrywają. Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 eeeeeeeejjjjjjj to gratulujemy :multi: i czekamy na foteczki:lol: Quote
simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Na początek dwa zdjątka naszej zwycięskiej pary: Basi i Texasa, reszta później :roll: Quote
simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 A tu filmik z rundy honorowej :lol: , czyli Basia z lisim trofeum na Texiu http://www.youtube.com/watch?v=7Sxr-8Dy0gU Tylko mój Igorek miał fantazję i w pewnej chwili przekręcił aparat ;) . Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Fajnie mieliście:multi:, Kasia a ty uczestniczyłaś w gonitwie? Quote
simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Imbir1 napisał(a):Fajnie mieliście:multi:, Kasia a ty uczestniczyłaś w gonitwie? Ja byłam spieszona, bo w gonitwie dla dorosłych nie miałam ochoty brać udziału (za dużo się na patrzyłam na wypadki:shake: ), a dla dzieci się nie łapie :eviltong: ... więc tam wystąpił Texio z Basią :lol: . Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 aaaaaaaa, no to już wszystko rozumiem;) Quote
simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 To Was trochę pomęcze zdjęciami "dużych psów" :diabloti: Ten pan w środku złapał liska w gonitwie dla dorosłych a to lisek w gonitwie dla dzieci... mały ale cwany jak każdy lis :evil_lol: a to ruda lisica w gonitwie dla dorosłych (ciekawostka kobyłka ma 19 lat... bardzo długo nikt nie dawał rady zerwać jej kity lisiej z ramienia :cool3: ) Różne koniki: Pościgi: ...i spacerki a tu znowu Texio :lol: Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 duże psy to wy macie w domu, a to są bardzo duuuuuuuuuuuże psy:evil_lol: Quote
simbik Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Imbir1']duże psy to wy macie w domu, a to są bardzo duuuuuuuuuuuże psy:evil_lol: iiiiiitam :roll: No to jeszsze trochę " bardzo duuuuuuużych psów :diabloti: " koniczki mój ulubieniec :loveu: Monsun koniś po prawo - ulubieniec mojego męża :cool3: znów się ganiamy :roll: - gonitwa dla dzieci No i teraz moje słoneczko czyli Texas :loveu: z Basią no i zakończenie gonitwy Texiowi nie zabardzo podobała się dekoracja ;) ... ale ostatecznie pozwolił sobie przymocować flo (to ta rozetka :lol: ) Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 bardzo ładny ukłon:loveu::evil_lol: czy ten pan to na kucu jeździł?:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts