Paula Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='simbik']Natomiast w niedzielę będziemy dzielnie biegać z Opą na torze agility w Pruszkowie... i mam nadzieję, że nas nie zdyskwalifikują :evil_lol: Trzymam kciuki :kciuki: Super zdjecia z gonitwy kuni ;) :multi: Quote
Imbirka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No ładnie:cool3: , Opka robi się łaciata:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Mam nadzieję, że te dziury w Opce to wynik głębokiego uczucia, co? Oj, trzeba pogrozić palcem małemu rozbójnikowi... Liczymy na obfity fotoreportaż z Pruszkowa! Pzdr. Quote
moon_light Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..jakby dożek zrobił takie dziury w moim minipsie, to by go zamordował:-o, może ja lepiej poczekam z tym dogiem..:evil_lol: Quote
simbik Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Proszę nie panikować :lol: - dziury są mikroskopijnej wielkości, ale Opcia pieczołowicie je leczy jedyną słuszną według niej metodą lizania ozorem :evil_lol: . Dzięki temu świetnie się paprzą i pańcia musiała w tych miejscach wyciąć futro i przejąć kontrolę nad dalszym procesem leczenia :eviltong: . Teufel pewnie robi je z miłości :loveu: , bo dziurkowanie Opy odbywa się w trakcie jej pościgu za piłką. Mój maluszek uwiesza się wtedy zębiskami na Opce ze złości, że nie może jej dogonić i w nosie ma że go za to obsztorcujemy :eviltong: . Za pierwszym razem to myślałam że Opa skaleczyła się akacją, ale szybko odkryliśmy sprawcę mikrodziurek w futrze Opy ;) . Quote
Asiaczek Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No to Opka ma futerko zdziebko wybrakowane...:evil_lol: Pzdr. Quote
moon_light Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No to mnie uspokoiłaś:evil_lol:. mały łobuz:cool3: Tak sobie oglądam zdjecia Opki, i nie mogę pojąć, jakie to olbrzymie szczęście że do Was trafiła. Pamiętam jak znalazłam jej wątek na PwP. Smutna siedziała na jakimś sznurze uwiązana.. A teraz! AgilityDog:evil_lol: Pełna pasji sportsmanka :lol: ojj dobrze ma ta panna:) Quote
mila_2 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jakie wieści z ringów sportowych??:lol::lol: Quote
BeaC Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Z racji chronicznego braku czasu żadko wstępuje na dogomanię.... wogóle ,ale od czasu do czasu przychodze pooglądać sobie "super chłopaka", ...... To dzięki niemu zaczełam się ponownie zastanawiać nad dogiem, coby moja Luśka samotna na wsi się nie czuła.... ale po dziurkowaniu Opki.... nadal się zastanawiam Pozdrowienia i ucałuj faflate Teofla i Opki(czy ona ma fafle????):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
simbik Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Zajeliśmy I miejsce drużynowo :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: tak biegaliśmy: http://www.youtube.com/watch?v=A4YlxInggLw Nam się udało zaliczyć dwa przebiegi bez dyskwalifikacji (jeden Igor, drugi ja :lol:). Opka spisała się super :loveu: ,... my trochę gorzej :roll: , ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdjęć niestety brak, bo warunki oświetleniowe były paskudne, nie na możliwości naszego aparatu. Dlatego czekam na filmik z przebiegu Opki od Justyny :lol: . Generalnie zabawa super, a przy okazji pobawiłam się z Teufelem w wystawianie na zielonym dywaniku i Kielce już nam nie straszne :cool3: . P.S. Opka w spadku po boksiu ma fafelki... małe ale zawsze:lol: . Quote
e.v.a Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 simbik napisał(a):Zajeliśmy I miejsce drużynowo :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: tak biegaliśmy: http://www.zippyvideos.com/3779986626140866/100_2936/ Nam się udało zaliczyć dwa przebiegi bez dyskwalifikacji (jeden Igor, drugi ja :lol:). Opka spisała się super :loveu: ,... my trochę gorzej :roll: , ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdjęć niestety brak, bo warunki oświetleniowe były paskudne, nie na możliwości naszego aparatu. Dlatego czekam na filmik z przebiegu Opki od Justyny :lol: . Generalnie zabawa super, a przy okazji pobawiłam się z Teufelem w wystawianie na zielonym dywaniku i Kielce już nam nie straszne :cool3: . P.S. Opka w spadku po boksiu ma fafelki... małe ale zawsze:lol: . i zgrabny tyłeczek :cool3: wielkie gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
simbik Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 A jednak dogrzebałam się w wynikach, że w pierwszym przebiegu opa miała dyskwalifikacje za trzy odmowy. Jednak biorąc pod uwagę, że to było jej pierwsze spotkanie z innym torem niż tym na którym ćwiczy, z zawodami w hali..i wogle z zawodami :lol: to i tak była dzielna. A do tego jak się rozkręciła tzn. w trzecim przebiegu, tym drużynowym to i bez problemu murek skoczyła, mimo że pierwszy raz na oczy :crazyeye: coś takiego widziała :cool3: . Quote
Medorowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gratulacje:bigcool: :bigcool: :bigcool: [SIZE=2]A mi się filmik nie wyświetla :niewiem: Quote
simbik Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 madzia i medor napisał(a):Gratulacje:bigcool: :bigcool: :bigcool: [SIZE=2]A mi się filmik nie wyświetla :niewiem: Już wstawiam ponownie, bo coś się zbiesiło :roll: . Quote
Klaudia :-) Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Opka miała bardzo fajne przebiegi:-) Gratuluje Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gratulacje dla Opki :multi: Świetny przebieg :multi: Quote
Paula Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 simbik napisał(a):Zajeliśmy I miejsce drużynowo :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!::Cool!: tak biegaliśmy:http://www.youtube.com/watch?v=A4YlxInggLwrugi Gratulacje :klacz: Fajny filmik :multi: Quote
BeaC Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 i ja się dołączam do gratulek dla dzielnej Opeczki:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
mila_2 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 a ja nie mogę filmu obejrzeć:placz::placz::placz: GRATULUJEMY:):):) Quote
simbik Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 mila_2 napisał(a):a ja nie mogę filmu obejrzeć:placz::placz::placz: GRATULUJEMY:):):) A próbowałaś z mojego linka, czy tego zacytowanego przez evaxon. Coś było nie tak i zmieniłam lokalizacje filmiku, jednak w cytowanym przez evaxon poście został stary link. Tymczasem dziękujemy za liczne odwiedziny i gratulacje. Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja też nie mogę zobaczyć :shake: otwieram z Twojego linku i nic Quote
simbik Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Z filmikiem coś jeszcze powojuje jutro, mi się normalnie otwiera. Tymczasem dzięki uprzejmości ŁukaszK mamy dwa zdjęcia Opy z zawodów :lol: Quote
bellatriks Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Opka cudna mina:loveu: :loveu: :loveu: btw. Kasiu dzisiaj uploadowalam czesc zdjec Teufka z wystawy, ale jeszcze nie wszystkie, bo mi sie fotosik zawiesil. http://bellatriks.fotosik.pl/albumy/71496.html tu jest album ale jeszcze nie jest pelny, jutro moze wrzuce reszte:razz: Quote
Imbirka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 łłłłłłłłłłłłooooooooo, ale ekstra foty:crazyeye: , czy widziałaś jak wygląda jej lewa przednia łapka na kładce (paluszek):evil_lol: no a skok przez hopkę cudny i ta minka:lol: p.s. a ja filmik obejrzałam, ekstra Quote
mila_2 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 yeah - widziałam filmik :multi::multi::multi: super ekstra i znajome psy;) Opa jak zwykle rozgadana;) a foty - REWELACJA - nic dodać nic ująć Quote
Recommended Posts