Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='simbik']Natomiast w niedzielę będziemy dzielnie biegać z Opą na torze agility w Pruszkowie... i mam nadzieję, że nas nie zdyskwalifikują :evil_lol:
Trzymam kciuki :kciuki:

Super zdjecia z gonitwy kuni ;) :multi:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Proszę nie panikować :lol: - dziury są mikroskopijnej wielkości, ale Opcia pieczołowicie je leczy jedyną słuszną według niej metodą lizania ozorem :evil_lol: . Dzięki temu świetnie się paprzą i pańcia musiała w tych miejscach wyciąć futro i przejąć kontrolę nad dalszym procesem leczenia :eviltong: .
Teufel pewnie robi je z miłości :loveu: , bo dziurkowanie Opy odbywa się w trakcie jej pościgu za piłką. Mój maluszek uwiesza się wtedy zębiskami na Opce ze złości, że nie może jej dogonić i w nosie ma że go za to obsztorcujemy :eviltong: .
Za pierwszym razem to myślałam że Opa skaleczyła się akacją, ale szybko odkryliśmy sprawcę mikrodziurek w futrze Opy ;) .

Posted

No to mnie uspokoiłaś:evil_lol:. mały łobuz:cool3:
Tak sobie oglądam zdjecia Opki, i nie mogę pojąć, jakie to olbrzymie szczęście że do Was trafiła.
Pamiętam jak znalazłam jej wątek na PwP. Smutna siedziała na jakimś sznurze uwiązana.. A teraz! AgilityDog:evil_lol: Pełna pasji sportsmanka :lol:
ojj dobrze ma ta panna:)

Posted

Z racji chronicznego braku czasu żadko wstępuje na dogomanię.... wogóle ,ale od czasu do czasu przychodze pooglądać sobie "super chłopaka", ......
To dzięki niemu zaczełam się ponownie zastanawiać nad dogiem, coby moja Luśka samotna na wsi się nie czuła.... ale po dziurkowaniu Opki.... nadal się zastanawiam
Pozdrowienia i ucałuj faflate Teofla i Opki(czy ona ma fafle????):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zajeliśmy I miejsce drużynowo :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
tak biegaliśmy:

http://www.youtube.com/watch?v=A4YlxInggLw
Nam się udało zaliczyć dwa przebiegi bez dyskwalifikacji (jeden Igor, drugi ja :lol:). Opka spisała się super :loveu: ,... my trochę gorzej :roll: , ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdjęć niestety brak, bo warunki oświetleniowe były paskudne, nie na możliwości naszego aparatu. Dlatego czekam na filmik z przebiegu Opki od Justyny :lol: . Generalnie zabawa super, a przy okazji pobawiłam się z Teufelem w wystawianie na zielonym dywaniku i Kielce już nam nie straszne :cool3: .

P.S. Opka w spadku po boksiu ma fafelki... małe ale zawsze:lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Zajeliśmy I miejsce drużynowo :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
tak biegaliśmy:

http://www.zippyvideos.com/3779986626140866/100_2936/

Nam się udało zaliczyć dwa przebiegi bez dyskwalifikacji (jeden Igor, drugi ja :lol:). Opka spisała się super :loveu: ,... my trochę gorzej :roll: , ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdjęć niestety brak, bo warunki oświetleniowe były paskudne, nie na możliwości naszego aparatu. Dlatego czekam na filmik z przebiegu Opki od Justyny :lol: . Generalnie zabawa super, a przy okazji pobawiłam się z Teufelem w wystawianie na zielonym dywaniku i Kielce już nam nie straszne :cool3: .

P.S. Opka w spadku po boksiu ma fafelki... małe ale zawsze:lol: .

i zgrabny tyłeczek :cool3:

wielkie gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

A jednak dogrzebałam się w wynikach, że w pierwszym przebiegu opa miała dyskwalifikacje za trzy odmowy. Jednak biorąc pod uwagę, że to było jej pierwsze spotkanie z innym torem niż tym na którym ćwiczy, z zawodami w hali..i wogle z zawodami :lol: to i tak była dzielna. A do tego jak się rozkręciła tzn. w trzecim przebiegu, tym drużynowym to i bez problemu murek skoczyła, mimo że pierwszy raz na oczy :crazyeye: coś takiego widziała :cool3: .

Posted

madzia i medor napisał(a):
Gratulacje:bigcool: :bigcool: :bigcool:
[SIZE=2]A mi się filmik nie wyświetla :niewiem:

Już wstawiam ponownie, bo coś się zbiesiło :roll: .

Posted

mila_2 napisał(a):
a ja nie mogę filmu obejrzeć:placz::placz::placz:

GRATULUJEMY:):):)

A próbowałaś z mojego linka, czy tego zacytowanego przez evaxon. Coś było nie tak i zmieniłam lokalizacje filmiku, jednak w cytowanym przez evaxon poście został stary link.

Tymczasem dziękujemy za liczne odwiedziny i gratulacje.

Posted

łłłłłłłłłłłłooooooooo, ale ekstra foty:crazyeye: , czy widziałaś jak wygląda jej lewa przednia łapka na kładce (paluszek):evil_lol: no a skok przez hopkę cudny i ta minka:lol:
p.s. a ja filmik obejrzałam, ekstra