Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to kolacji już nie zmieścił?:evil_lol: Czysta oszczędność...
A tak na poważnie, to jakaś cała para się znalazła?
Pzdr.

Właśnie o dziwo to typ kolekcjonera, bo tylko jeden but nadgryzł :evil_lol: . Może chciał je wyczyścić :razz: .

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, kolekcjoner-amator! Ale to i dobrze.:lol: Ale spróbujcie jakoś zabezpieczyć szafki z butami, co? To tak na przyszłość.
Pzdr.

Powiem tak... dotychczasowe zabezpieczenie okazało się nie skuteczne :evil_lol: .

Posted

Zupełnie nowych zdjęć nie ma bo dopadło mnie choróbsko i nie chce puścić :shake: . Jednak wygrzebałam jeszcze troszkę fot z Zgniłych Błot :cool3:

Melania z kolegą Teufela z psiego przedszkola (chyba woli zabawę z psiakami bardziej zbliżonymi mu gabarytami :evil_lol: )

Kolejne przepychanki o aport

A tu Teufelek grzecznie czeka

jak Opcia popłynie po aport... a on go zabierze jak ta dotrze na brzeg:diabloti:

Znudzony aportowaniem Teufel przeszukuje szuwary

Opka czeka z nadzieją że pan jeszcze coś rzuci

jamnik ala zmokła kura

jamniki też pływają :cool3:

i wysoko skaczą

A tu pan i Opa poszli pływać, a reszta wyczekuje powrotu na brzegu

Wspólne przeszukiwanie brzegu... może ktoś jakimiś okruszkami dla ptaków sypnął :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Młody rośnie w oczach! I rzeczywiście dopiero na zdjęciach widać, jak to się szybko dzieje... Niedługo przerośnie Opkę! Albo już to zrobił...:lol:
Pzdr.

W piątek kończy pięć miesięcy. Na dzień dzisiejszy są równi, więc chyba razem z tą piątką na liczniku Opkę przerośnie :evil_lol: .

Posted

Historyczna chwila - pięć miesięcy życia i "jestem większy od Opki"!!!

A co na to wszystko Opka? Chyba nawet nie zauważyła, że jej malutki towarzysz powoli zmienia się w coraz bardziej przystojnego faceta! I coraz większego!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='mila_2']widzę, że i park Poniatowskiego poznał już Opkę i Teufla:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Parki łódzkie zwiedzamy :lol: , a Poniatowski mamy po drodze do mojej mamy. Choć przyznam, że mam do niego uraz przez częste spotkania z SM :angryy: z moją poprzednią dożycą.

Tymczasem wstawię pare fot, bo coś tak pusto :lol: . No i w piątek chcemy zrobić ładną jesienną sesję zdjęciową z okazji przekroczenia przez Teufela 5 miesiąca życia. Tymbardziej, że to ciekawy dzień - piątek 13 :cool3: . Natomiast w niedzielę będziemy dzielnie biegać z Opą na torze agility w Pruszkowie... i mam nadzieję, że nas nie zdyskwalifikują :evil_lol: . W związku z tymi wydarzeniami pewnikiem będzie co oglądać w naszej galeryjce w najbliższym tygodniu.

A teraz zdjęcia z serii monotematyczne :eviltong:

Szaleńcze biegi Opki

w asyście teufela :diabloti:

... chyba jej nie dogonię :shake:

w takim razie zabiegnę drogę i zabiore piłkę :diabloti:

nudne to bieganie za piłką:roll:

... i znowu mnie męczą pozowaniem :razz:

A te dziury na boku Opki to działalność Teufela... już siły do niego nie mam :mad: .