Asiaczek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ale na tej wystawie to mieliście świetny "wystrój", plakacik z dogami w tle - ekstra!!! No i sporo nagród... Pzdr. Quote
Klaudia:-) Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kasia ogromne gratulacje,młody prezentował się świetnie,ale to Twoja zasługa. Quote
nathaniel Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 łuuuu szkoda , że nie na wystawie w Zabrzu :D :evil_lol::placz: Quote
simbik Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 simbik napisał(a):Strasznie dziękuję za zdjęcia :multi: :multi: :multi: , super fotki i jak dużo :lol: . My dziś wybieramy się na dogomaniacki spacerek, więc pewnie będą nowe zdjątku:cool3: . Niestety pani guła naładowała baterię ale nie wzieła aparatu :shake: . Ale za to jutro jedziemy do rodzinki Teufela :multi: :multi: :multi:, więc będą fotki z tatusiem, mamusią no i dwójką rodzeństwa które jeszcze czeka na domki. Asiaczek napisał(a):Ale na tej wystawie to mieliście świetny "wystrój", plakacik z dogami w tle - ekstra!!! No i sporo nagród... Pzdr. Doże klubówki rzeczywiście mają zawsze bardzo ładną oprawę. Z nagrodami bywa różnie. My mieliśmy farta, bo pewna pani ufundowała specjalne nagrody dla pierwszych lokat czarnych i arlekinów w klasie baby. Dostaliśmy fajną smyczkę, zabawki i psie smakołyki :cool3: . Natomiast na bisach był już inny sponsor, no i dostaliśmy karmę, którą pewnie sprezentujemy jakimś biednym psiaczkom.:multi: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Jak nie macie co zrobić z karmą, to we Wrocławiu koło ringu grupy V będzie punkt kontaktowy i tam będziemy zbierać "różności" dla schroniska. Jezeli wybieracie się do Wrocka - zapraszam. Pzdr. Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 simbik napisał(a): Dostaliśmy fajną smyczkę, zabawki i psie smakołyki :cool3: . No to proszę pokazywać smyczkę i zabweczkę:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ta, ta. Psie smakołyki już Wam darujemy...:lol: Pzdr. Quote
simbik Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Jak wrócimy z wycieczki, bo właśnie się szykujemy... zresztą zabaweczkę już częściowo rozpracowała Opka :evil_lol: ... musiała mieć jakieś zadośćuczynienie za siedzenie w domu w trakcie wystawy :roll: . Quote
Asiaczek Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Rozumiem, że wycieczka będzie z psami + aparacik? My tak bardzo czekamy na fotki... Pzdr. Quote
simbik Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że wycieczka będzie z psami + aparacik? My tak bardzo czekamy na fotki... Pzdr. ...+ psie stado z hodowli Saxifraga :cool3: , więc mam nadzieję, że będzie co pokazać na zdjęciach :lol: . Quote
Asiaczek Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Oh, a więc bedzie istna orgia zdjęciowa!!! Pogoda się szykuje wspaniała, tak więc...czekamy!!! I życzymy cudownego wypoczynku dla psiaków i dla Was.:lol: pzdr. Quote
simbik Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 No i niestety wyjazd przełożony na jutro :shake: . Mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje :razz: ... Quote
BeaC Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ... jak zwykle śpóźniona:shake::shake::shake: ... ale szczere gratulacje dla mojego ulubionego Diablika:diabloti::diabloti::diabloti: ... no i dla Opki za piękne hopki!!!! Quote
simbik Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 BeaC napisał(a):... jak zwykle śpóźniona:shake::shake::shake: ... ale szczere gratulacje dla mojego ulubionego Diablika:diabloti::diabloti::diabloti: ... no i dla Opki za piękne hopki!!!! Ostatni będą pierwszymi :lol: ... bardzo dziękuję za gratulacje. Tymczasem Opka tak hopka, bo 15 jedziemy na zawody agility pod Warszawą :roll: i pilnie trenujemy. Quote
haska_12 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Rewelacyjne zdjęcie :loveu: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześc :multi: Tak się chyba złozylo, że chyba mam Teufelka na fotkach z Klubowki :razz: mozesz do mnie wpaśc i zobaczyc ;) Quote
simbik Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 PIKA napisał(a):Cześc :multi: Tak się chyba złozylo, że chyba mam Teufelka na fotkach z Klubowki :razz: mozesz do mnie wpaśc i zobaczyc ;) Już pędzę :Dog_run: Quote
simbik Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Narazie na szybko kilka zdjęć z odwiedzin u rodzinki Teufela :lol: Z braciszkiem: ą Czarne trio :cool3: z tatusiem Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='simbik']Narazie na szybko kilka zdjęć z odwiedzin u rodzinki Teufela :lol: Z braciszkiem: ą Czarne trio :cool3: z tatusiem Nie ma to jak faceci w czerni :loveu: i do tego gustowne, białe krawatki :loveu: śliczne :loveu: Quote
Imbirka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='simbik']Narazie na szybko kilka zdjęć z odwiedzin u rodzinki Teufela :lol: Z braciszkiem: Ale przystojniaki, nawet tak samo siedzą:evil_lol: Quote
BeaC Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Fajne czarne chłopaki.... tylko który jest który????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ten po lewej to Teufel ;) patrz po skarpetkach - tylko on zakłada długie białe skarpetki do garnituru :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Simbik a czy Ty napewno masz Teufela w domu, nie pomyliłaś czasami psiaków:razz: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='madzia i medor']Simbik a czy Ty napewno masz Teufela w domu, nie pomyliłaś czasami psiaków:razz: :evil_lol: Teufelka nie da się pomylić :razz: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Galantne chłopaki!!! Rozumiem, że nie było żadnych zatargów z tatusiem i braciszkiem? Pzdr. Quote
Recommended Posts