Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

simbik napisał(a):
Strasznie dziękuję za zdjęcia :multi: :multi: :multi: , super fotki i jak dużo :lol: .
My dziś wybieramy się na dogomaniacki spacerek, więc pewnie będą nowe zdjątku:cool3: .

Niestety pani guła naładowała baterię ale nie wzieła aparatu :shake: .
Ale za to jutro jedziemy do rodzinki Teufela :multi: :multi: :multi:, więc będą fotki z tatusiem, mamusią no i dwójką rodzeństwa które jeszcze czeka na domki.

Asiaczek napisał(a):
Ale na tej wystawie to mieliście świetny "wystrój", plakacik z dogami w tle - ekstra!!! No i sporo nagród...
Pzdr.

Doże klubówki rzeczywiście mają zawsze bardzo ładną oprawę. Z nagrodami bywa różnie. My mieliśmy farta, bo pewna pani ufundowała specjalne nagrody dla pierwszych lokat czarnych i arlekinów w klasie baby. Dostaliśmy fajną smyczkę, zabawki i psie smakołyki :cool3: . Natomiast na bisach był już inny sponsor, no i dostaliśmy karmę, którą pewnie sprezentujemy jakimś biednym psiaczkom.:multi:

Posted

Jak nie macie co zrobić z karmą, to we Wrocławiu koło ringu grupy V będzie punkt kontaktowy i tam będziemy zbierać "różności" dla schroniska. Jezeli wybieracie się do Wrocka - zapraszam.
Pzdr.

Posted

Jak wrócimy z wycieczki, bo właśnie się szykujemy... zresztą zabaweczkę już częściowo rozpracowała Opka :evil_lol: ... musiała mieć jakieś zadośćuczynienie za siedzenie w domu w trakcie wystawy :roll: .

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rozumiem, że wycieczka będzie z psami + aparacik?
My tak bardzo czekamy na fotki...
Pzdr.

...+ psie stado z hodowli Saxifraga :cool3: , więc mam nadzieję, że będzie co pokazać na zdjęciach :lol: .

Posted

... jak zwykle śpóźniona:shake::shake::shake:
... ale szczere gratulacje dla mojego ulubionego Diablika:diabloti::diabloti::diabloti:
... no i dla Opki za piękne hopki!!!!

Posted

BeaC napisał(a):
... jak zwykle śpóźniona:shake::shake::shake:
... ale szczere gratulacje dla mojego ulubionego Diablika:diabloti::diabloti::diabloti:
... no i dla Opki za piękne hopki!!!!

Ostatni będą pierwszymi :lol: ... bardzo dziękuję za gratulacje. Tymczasem Opka tak hopka, bo 15 jedziemy na zawody agility pod Warszawą :roll: i pilnie trenujemy.

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc :multi:

Tak się chyba złozylo, że chyba mam Teufelka na fotkach z Klubowki :razz: mozesz do mnie wpaśc i zobaczyc ;)

Już pędzę :Dog_run:

Posted

[quote name='simbik']Narazie na szybko kilka zdjęć z odwiedzin u rodzinki Teufela :lol:

Z braciszkiem:

ą

Czarne trio :cool3: z tatusiem

Nie ma to jak faceci w czerni :loveu: i do tego gustowne, białe krawatki :loveu: śliczne :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Simbik a czy Ty napewno masz Teufela w domu, nie pomyliłaś czasami psiaków:razz: :evil_lol:

Teufelka nie da się pomylić :razz: