Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fotorelacja nieco później, bo padłam.

Tymczasem mały wstęp pt. Mieliśmy bardzo udany debiut - I lokata w baby czarne psy i III miejsce na bis baby :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

Tak grzecznie czekałem na oglądanie ząbków

a potem je ładnie pokazywałem

następnie trochę pobiegałem

a potem się prezentowałem...

a ze mną moji konkurenci :roll:

i tak zdobyłem I lokatę w klasie baby czarne psy

za co dostałem torbę pełną niespodzianek i oczywiście pucharek :cool3:

potem prezentowałem się na bisach baby

tu zdobyłem III pozcję, a piesek po mojej lewej II, a prawej I (nasz kumpel Bax Baxter Oregon - Serdecznie gratulujemy:multi: :multi: :multi: ).

a to pozostałe baby na bisach

Posted

Bodziulka napisał(a):
:drinking: :multi: ja wiem czemu Teufel wygrał - bo jako jedyny założył biały krawacik :cool3: :lol:

Oj z tą jego elegancją to tak średnio, bo do garnituru białe skarpetki zakłada :evil_lol: .

Dziękujemy za gratulacje :lol: .

Posted

[quote name='simbik']
i tak zdobyłem I lokatę w klasie baby czarne psy

Ale minę ma niezbyt zadowoloną. Ciekawe dlaczego? Medal za mały? Za duży? A może pucharek za mało reprezentacyjny?
Eee, pewnie się martwi, że sędzia zauważyl te białe skarpetki do garnitury i się w duchu z niego smieje...
Pzdr.

Posted

a pułeczka na trofea z wystaw już gotowa?:evil_lol: bo ja zakładam, że musi mieć dużżżżżżżżżżże rozmiary.
Teufel prezentował się wczoraj ekstra, jako jego cioteczka czuję się dumna:evil_lol::diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale minę ma niezbyt zadowoloną. Ciekawe dlaczego? Medal za mały? Za duży? A może pucharek za mało reprezentacyjny?
Eee, pewnie się martwi, że sędzia zauważyl te białe skarpetki do garnitury i się w duchu z niego smieje...
Pzdr.

Jak to dlaczego ?! Zabrali mu troebę z niespodzianką :placz: I kazali dalej stać :placz:
Brawo!!!!!!!!!

Posted

Gratuluję serdecznie!!!

Masz przepięknego malca! Bardzo cieszę się, że mogliśmy z Korkosmokiem Was poznać :) (panowie ewidentnie się polubili :) )

Teufelek jest cudny i ma jeszcze taki pocieszny wyraz pyszczka (Koreczek też niedawno budził tylko ciepłe uczucia, np.u przechodniów, teraz zaczynają się go bać :) ) - chciałoby się go głaskać i miziać i głaskać i miziać... :)

Do zobaczenia na Światówce (bo chyba będziecie?) :) (a wczesniej na dogowisku :) )

Posted

Bardzo dziękuję Wszyskim za gratulacje :lol: .

teqquila dziękuję za zdjęcia i mocno się uśmiecham o jeszcze :lol:, szczególnie te Opki z agility :roll:.

Sylvia nas niestety na światówce nie będzie :shake: . Teufelkowi brakuje 2 dni do klasy szczeniąt. Za to na pewno będziemy w Kielcach :multi: .

Posted

Strasznie dziękuję za zdjęcia :multi: :multi: :multi: , super fotki i jak dużo :lol: .
My dziś wybieramy się na dogomaniacki spacerek, więc pewnie będą nowe zdjątku:cool3: .

Posted

simbik napisał(a):
Strasznie dziękuję za zdjęcia :multi: :multi: :multi: , super fotki i jak dużo :lol: .
My dziś wybieramy się na dogomaniacki spacerek, więc pewnie będą nowe zdjątku:cool3: .

No to czekamy z niecierpliwością:p :p