simbik Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='jo-jo']Hihi to razem staniemy :cool3: My idziemy z Sońkiem na reproduktora :multi: Gołek, Jojek, Hirek, Ionesco, Ozzy, i takich 5 panów (pewnie będzie nas wiecej ;-) Stanie sobie z tatusiem na ringu w ramach reproduktora :evil_lol: Mam nadzieję, że razem staniemy :lol:, bo Monika coś straszy że Harrego nie weźmie :shake: . Tymczasem wstawię nowe fotki, bo coś tu pusto. Zdjątka z waszego ulubionego tematu pt. Wodne szaleństwa : Do biegu gotowi... start :evil_lol: Teufelka z ulubionym przyjacielem Tysonem :loveu: Z koleżanką Beirą (zdjątko autorstwa jej pani - dziękujemy :roll: ) Mój wesoły duecik :multi: Opa solo... obowiązkowo z żółtą piłką, którą urzywamy za radę dbsst do otrzymania odpowiedniej głębokości i ostrości obrazu foto :cool3: No i Teufel solo Quote
Imbirka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ale ekstra foty:multi::multi::multi::multi::multi:, Kasia, zaczynasz brać lekcje u dbsst? Zaczynam widzieć postępy:lol:, brawo, strasznie mi się podobają (nie wiem co bardziej, zdjęcie, czy twoje modele):evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu: Quote
simbik Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='madzia i medor']:turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu: No co....brał udział w castingu do 5 części batmana :diabloti: . Quote
jo-jo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='simbik'] Teufelek :loveu: Ale fajnie mu tu gółóweczka wyszła :loveu: Ale wiesz to że Harrego nie zabierze nie zanaczy że na reproduktora nie idziecie ;) Można iść na reproduktora jak go nei ma, musi być tylko zgłoszony na wystawe ;) Quote
simbik Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='jo-jo'] Ale wiesz to że Harrego nie zabierze nie zanaczy że na reproduktora nie idziecie ;) Można iść na reproduktora jak go nei ma, musi być tylko zgłoszony na wystawe ;) A to mnie oświeciłaś, bo nie wiedziałam :roll: . No to jeszcze wstawię dwie fotki Teufela na dobranoc... następne pewnie z wystawy:cool3: No bo dziś specjalna okazja[SIZE="6"]Teufelek skończył 4 miesiące i dobił do 59 cm wzrostu :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 simbik napisał(a):No co....brał udział w castingu do 5 części batmana :diabloti: . Ma tę rolę;) :lol: Quote
simbik Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 madzia i medor napisał(a):Ma tę rolę;) :lol: No ba ... z miejsca go przyjeli, odpadły im koszta szycia kostiumu. Po prostu oszaleli jak zobaczyli jego uszy w akcji :p . Quote
Imbirka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='simbik']Teufelek skończył 4 miesiące i dobił do 59 cm wzrostu :multi: :multi: :multi: no ładnie to jeszcze 3 cm i będzie takiego wzrosu jak Imbir:evil_lol: ale chyba niedługo Quote
e.v.a Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ale ci kon rosnie:evil_lol: super foty:loveu: :multi: Quote
Koma Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 On już taki duży :-o konik się robi :lol: Quote
simbik Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Imbir1 napisał(a):no ładnie to jeszcze 3 cm i będzie takiego wzrosu jak Imbir:evil_lol: ale chyba niedługo He,he,he... to albo ja coś pokićkałam albo Ty :lol: , bo według moich obliczeń Opka ma 63cm wzrostu. To oznaczałoby, że jest tylko o 1 cm wyższa od Imbira... a to coś mało. Jak go mierzyłaś? Ja stawiam przy framudze drzwi i zaznaczam wysokość przykładając jakąś grubą teczkę do kłębu. Quote
Imbirka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ja Imbirowi przykładam linijkę i też go mierze przy futrynie i wyszło, że ma 62 cm Quote
simbik Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Imbir1']Ja Imbirowi przykładam linijkę i też go mierze przy futrynie i wyszło, że ma 62 cm No to musimy się kiedyś umówić na wspólne mierzenie :lol: . Natomiast zapomniałabym jeszcze o fotkach z nad morza. Najciekawsze nie są bo pogoda była nieciekawa, ale uwieczniły pierwszy kontakt moich bobasków z morzem :cool3: . Opa nie zauważyła różnicy między morzem a większą kałużą :evil_lol: Teufel zaś podszedł do dużej wody z rezerwą:razz: Zdecydowanie bezpieczniej czuł się na brzegu Opa w tym czasie przekopywała się na drugą stronę kuli ziemskiej :diabloti: Tudzież poszukiwała kamyków w morzu Opcia dodawała Teufelkowi odwagi :p w plażowych wybrykach Przed wyjazdem młody pilnował bagaży... a Opa jak zwykle była nie uchwytna A tak miśki wyglądały po powrocie do domu ... Opa w tej pozycji praktycznie przeleżała najbliższe dwa dni :diabloti: Quote
Paula Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Slodkie robaczki :loveu: Musicie miec niezly ubaw, jak sie bawia :cool3: Jakie zdechlaczki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Teufelek, przed wejściem do wody musiał się po prostu zastanowić i pomysleć. A że główka duża to i proces myślowy trwał, trwał, trwał...:lol: Pzdr. Quote
Jupi Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 śliczności moje:loveu: hi hi to znaczy twoje:evil_lol: :lol: Quote
Korenia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Świetna galeria !! Foto cudowne! Na 100 % będę wpadać! My zapraszamy do nas ;) Quote
BeaC Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Boskie.... po prostu boskie..... zakochalam się w Teuflu..... miodzio:loveu::loveu::loveu: Quote
Korenia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Mam małe pytanko ;) Teufel czytacie normalnie czy jakos 'inaczej' ;) :> ? Quote
simbik Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='Korenia']Świetna galeria !! Foto cudowne! Na 100 % będę wpadać! My zapraszamy do nas ;) Dziękujemy, chętnie wpadniemy. Tylko narazie mamy nerwówke przed jutrzejszą klubówką dogów :roll:, więc pewnie zajrzę jak emocje nieco opadną. Teufel to oczywiście po niemiecku diabeł - czyta się tojfel (pewnie zapis fonetyczny byłby inny ale w tej kwestii jestem guła ;) ) Napisała Beac Boskie.... po prostu boskie..... zakochalam się w Teuflu..... miodzio Dziękujemy, ja też jestem fanką Luśki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 simbik napisał(a):Dziękujemy, chętnie wpadniemy. Tylko narazie mamy nerwówke przed jutrzejszą klubówką dogów :roll:, więc pewnie zajrzę jak emocje nieco opadną. Teufel to oczywiście po niemiecku diabeł - czyta się tojfel (pewnie zapis fonetyczny byłby inny ale w tej kwestii jestem guła ;) ) Nie dziwię się ;) Będziecie we Wrocławi ;> ? Na wystawie rzecz jasan ;> ;) Z niecierpliwością będę czekać na fotorelacje z wystawy! I trzymam kciukasy! Quote
Imbirka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 No nie, a co tu taka cisza?:mad::mad::mad::mad::mad: Nikt sie nie chwali i nie opowiada jak było?:cool3: Quote
Recommended Posts