Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='simbik']Czas leci i Teufel za trzy dni kończy 4 miesiące... goniąc wzrostowo Opkę :lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
tylko tyle moge napisac
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='simbik']

Kasiu chciałaś mieć Harrego, i Twoje maleństwo jest zupełnie jak tatuś :loveu:
Ciesze się że wkońcu za tydzień go zobacze :multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
Kasiu chciałaś mieć Harrego, i Twoje maleństwo jest zupełnie jak tatuś :loveu:
Ciesze się że wkońcu za tydzień go zobacze :multi:

Ja też się nie mogę doczekać tej niedzieli :lol:, wreszcie poznam wszystkich dogarzy osobiście. Dziś na psim przedszkolu ćwiczyliśmy sobie z boczku prezentację wystawową, no i jestem dumna z maluszka. Mimo całego tego zamieszania wokół był skupiony na mnie. Myślę że damy sobie radę, żeby tylko mnie trema nie zjadła :razz: .
No a na następny tydzień szykujemy się na dogowisko - jeżeli oczywiscie będzie :lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Ja też się nie mogę doczekać tej niedzieli :lol:, wreszcie poznam wszystkich dogarzy osobiście. Dziś na psim przedszkolu ćwiczyliśmy sobie z boczku prezentację wystawową, no i jestem dumna z maluszka. Mimo całego tego zamieszania wokół był skupiony na mnie. Myślę że damy sobie radę, żeby tylko mnie trema nie zjadła :razz: .
No a na następny tydzień szykujemy się na dogowisko - jeżeli oczywiscie będzie :lol: .

Oczywiście że będzie :loveu:

Mam nadzieje że napewno ędziecie, bo narazie krucho coś, bo Achillów nie będzie (wrocław i wystawa) Dziewczynek od Olimpii też nie bedzie (suńki obydwie z cieczką), Koroniasta mam nadzieje będzie, no i najwyzej dalej będziemy szukać ;-)

A możeby tak Lexusa i Kali? ;-))

Posted

jo-jo napisał(a):

A możeby tak Lexusa i Kali? ;-))

Mogłabym ich zgarnąć po drodze ;) do Warszawy. Trzeba będzie pogadać z Moniką na Klubówce :cool3: ...

Posted

simbik napisał(a):
Mogłabym ich zgarnąć po drodze ;) do Warszawy. Trzeba będzie pogadać z moniką na Klubówce :cool3: ...

Hihi myśle że ona baaardzo hętnie przyjedzie ;-)
Pewnie powie że napewno z Luksusem ale kali też przecież moze przyjechać ;-))

Ale na wystawie pogadamy, bo my tak jak rok temu razem siedzieć będziemy ;-) Tak rodzinnie ;-)

Posted

Bodziulka napisał(a):
:crazyeye: Simbik jesteś pewna, że Teufel to dog, a nie np koń :cool3: :evil_lol: gigant :lol:

Jakieś końskie geny w nim siedzą, bo uwielbia brykać jak ćwiczymy wystawowe bieganie przy nodze :evil_lol: .

Posted

4 miesiące ma powiadasz :lol: :crazyeye: niezły z niego konik:evil_lol:
a mi się wydawało że mój Bosar tak szybko rośnie:lol:
ile juz Tufuś waży?
oj marzy mi się dog:loveu: , kto wie może kiedyś:lol:

Posted

Dogi są w niedzielę :lol: . My będziemy najpierw z tatusiem Teufela walczyć o najlepszego reproduktora tzn. Huragan Saxifraga będzie się ubiegał o ten tytuł:cool3: . No a później mamy trzech konkurentów w klasie baby czarne psy :roll: .

Posted

simbik napisał(a):
Dogi są w niedzielę :lol: . My będziemy najpierw z tatusiem Teufela walczyć o najlepszego reproduktora tzn. Huragan Saxifraga będzie się ubiegał o ten tytuł:cool3: . No a później mamy trzech konkurentów w klasie baby czarne psy :roll: .

Hihi to razem staniemy :cool3:
My idziemy z Sońkiem na reproduktora :multi:
Gołek, Jojek, Hirek, Ionesco, Ozzy, i takich 5 panów (pewnie będzie nas wiecej ;-) Stanie sobie z tatusiem na ringu w ramach reproduktora :evil_lol: