lula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 super duecik :)Opka jak sarenka ;Ppozdrawiamy Quote
mila_2 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 zdjęcia PRZEPIĘKNE... mam nadzieję, że w końcu uda mi się Teufla osobiście poznać:):):) Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Woow:crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Teufelek - prawdziwe szczenię wystawowe! A te łapięta... To gdzie i kiedy bedzie debiut? Pzdr. Quote
BeaC Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Rośnie Ci chłopak jak na drożdzach( a może i szybciej:evil_lol:), a z Opki to.... niezła sarenka. Pozdrowionka Quote
teqquila Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jaki on juz duzy :) !!A Opencja hm.. nowa konkurencja :P dla nas:) Quote
simbik Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Czas leci i Teufel za trzy dni kończy 4 miesiące... goniąc wzrostowo Opkę :lol: Quote
Bodziulka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :crazyeye: Simbik jesteś pewna, że Teufel to dog, a nie np koń :cool3: :evil_lol: gigant :lol: Quote
simbik Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Na dobranoc kilka zdjęć Opki z jej ulubioną koleżanką Beirą :cool3: : Quote
e.v.a Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='simbik']Czas leci i Teufel za trzy dni kończy 4 miesiące... goniąc wzrostowo Opkę :lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tylko tyle moge napisac :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='simbik'] Kasiu chciałaś mieć Harrego, i Twoje maleństwo jest zupełnie jak tatuś :loveu: Ciesze się że wkońcu za tydzień go zobacze :multi: Quote
simbik Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 jo-jo napisał(a):Kasiu chciałaś mieć Harrego, i Twoje maleństwo jest zupełnie jak tatuś :loveu: Ciesze się że wkońcu za tydzień go zobacze :multi: Ja też się nie mogę doczekać tej niedzieli :lol:, wreszcie poznam wszystkich dogarzy osobiście. Dziś na psim przedszkolu ćwiczyliśmy sobie z boczku prezentację wystawową, no i jestem dumna z maluszka. Mimo całego tego zamieszania wokół był skupiony na mnie. Myślę że damy sobie radę, żeby tylko mnie trema nie zjadła :razz: . No a na następny tydzień szykujemy się na dogowisko - jeżeli oczywiscie będzie :lol: . Quote
jo-jo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 simbik napisał(a):Ja też się nie mogę doczekać tej niedzieli :lol:, wreszcie poznam wszystkich dogarzy osobiście. Dziś na psim przedszkolu ćwiczyliśmy sobie z boczku prezentację wystawową, no i jestem dumna z maluszka. Mimo całego tego zamieszania wokół był skupiony na mnie. Myślę że damy sobie radę, żeby tylko mnie trema nie zjadła :razz: . No a na następny tydzień szykujemy się na dogowisko - jeżeli oczywiscie będzie :lol: . Oczywiście że będzie :loveu: Mam nadzieje że napewno ędziecie, bo narazie krucho coś, bo Achillów nie będzie (wrocław i wystawa) Dziewczynek od Olimpii też nie bedzie (suńki obydwie z cieczką), Koroniasta mam nadzieje będzie, no i najwyzej dalej będziemy szukać ;-) A możeby tak Lexusa i Kali? ;-)) Quote
simbik Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 jo-jo napisał(a): A możeby tak Lexusa i Kali? ;-)) Mogłabym ich zgarnąć po drodze ;) do Warszawy. Trzeba będzie pogadać z Moniką na Klubówce :cool3: ... Quote
jo-jo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 simbik napisał(a):Mogłabym ich zgarnąć po drodze ;) do Warszawy. Trzeba będzie pogadać z moniką na Klubówce :cool3: ... Hihi myśle że ona baaardzo hętnie przyjedzie ;-) Pewnie powie że napewno z Luksusem ale kali też przecież moze przyjechać ;-)) Ale na wystawie pogadamy, bo my tak jak rok temu razem siedzieć będziemy ;-) Tak rodzinnie ;-) Quote
simbik Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Bodziulka napisał(a)::crazyeye: Simbik jesteś pewna, że Teufel to dog, a nie np koń :cool3: :evil_lol: gigant :lol: Jakieś końskie geny w nim siedzą, bo uwielbia brykać jak ćwiczymy wystawowe bieganie przy nodze :evil_lol: . Quote
Jupi Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 4 miesiące ma powiadasz :lol: :crazyeye: niezły z niego konik:evil_lol: a mi się wydawało że mój Bosar tak szybko rośnie:lol: ile juz Tufuś waży? oj marzy mi się dog:loveu: , kto wie może kiedyś:lol: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Teufelek - mały źrebaczek! Oj, rośnie Wam pociecha...:loveu: pzdr. Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ale on rośnie:crazyeye: :crazyeye: Już prawie jak Opka:razz: :loveu: A dla przypomnienia materiał o Ozzy'm w Polsacie dzisiaj o 16:10 (interwencja) podajcie dalej jak możecie Quote
BeaC Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ślicznie się twoja dziewuszka bawi... z koleżanką A chłopak????? rośnie Ci że hej i jest cudniasty:oops::oops::oops: Quote
Klaudia:-) Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jejku jaki on już wielki,a Opka jak szaleje po lasach. Kasia dogi są w sobote czy niedziele? Quote
simbik Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Dogi są w niedzielę :lol: . My będziemy najpierw z tatusiem Teufela walczyć o najlepszego reproduktora tzn. Huragan Saxifraga będzie się ubiegał o ten tytuł:cool3: . No a później mamy trzech konkurentów w klasie baby czarne psy :roll: . Quote
jo-jo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 simbik napisał(a):Dogi są w niedzielę :lol: . My będziemy najpierw z tatusiem Teufela walczyć o najlepszego reproduktora tzn. Huragan Saxifraga będzie się ubiegał o ten tytuł:cool3: . No a później mamy trzech konkurentów w klasie baby czarne psy :roll: . Hihi to razem staniemy :cool3: My idziemy z Sońkiem na reproduktora :multi: Gołek, Jojek, Hirek, Ionesco, Ozzy, i takich 5 panów (pewnie będzie nas wiecej ;-) Stanie sobie z tatusiem na ringu w ramach reproduktora :evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 w niedziele mam też bordery,ale to najwyżej puścisz mi głuchego jak będziecie wchodzić na ring Quote
Recommended Posts