jo-jo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Pozdrowienia i liźnięcia od czarnego kumpla (jaka szkoda, ze nie mieszkacie gdzieś blizej :razz: ) Sylwia, spokojnie mi Kasia obiecała że przyjadą z Teufelkiem do nas:evil_lol: w odwiedziny, więc musicie i Wy wteyprzyjechać:razz: Quote
simbik Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='jo-jo']Sylwia, spokojnie mi Kasia obiecała że przyjadą z Teufelkiem do nas:evil_lol: w odwiedziny, więc musicie i Wy wteyprzyjechać:razz: Ja się obraże jak nie będzie jesiennego dogowiska w Wa-wie :mad: . Teraz zmykamy nad morze a po powrocie odbieram autko i mam bardzo dużą ochotę na spotkanie z warszawskimi dogami. W Łodzi jakieś dziwne towarzystwo. Ostatnio u pana doktora Majewicza spotkaliśmy naszego rówiesnika z Oregonu (Baxa), ale pan nie był specjalnie skory do nawiązania znajomości, a psiak dygotał jak w febrze ze strachu, aż pan doktor nie mógł wyjsć z podziwu że Teufel taki spokojny i odważny a tamten taki spanikowany. Tymczasem Teufel właśnie skończył 3 miesiące i prezentujemy zaległe foty sprzed tygodnia. Pogoda paskudna, więc foty średnie ale zawsze :lol: . Tymczasem na jesień szykujemy się do podwójnego debiutu :cool3: : Opka na zawodach agility, a Teufel na klubówce :lol: . Quote
jo-jo Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Jaki on cudaśny, a jak pije z Opką z jedne miski to juz wogóle super ;-)) Myśle że dogowisko należało by zrobić koniec września początek października, bo 15 października wyjeżdżam, a chce wcześniej wkońcu poznać Teufelka :loveu: Quote
moon_light Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Jeeju jak on szybko rośnie! Juz wiem dlaczego nie za często wstawiasz foty- chcesz nas zaszokowac rozmiarami Teufla !:evil_lol:...doskonale Ci się to udaje:lol:! Quote
BeaC Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Super miodzio chłopak (boski po prostu), zdaje się że będę tutaj częstym gościem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mila_2 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaki Olbrzym - Wy mu chyba jakies sterydy podajecie;););) Quote
Polna Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 super fotki, a na zywo to sam cud miod (i orzeszki :evil_lol: ) o moja miska :D Quote
Klaudia:-) Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Kasiu jaki on już wielki,macie jeszcze trochę miejsca w łóżku dla siebie czy całkowicie opanowane przez Opkę i Teufla:) No i trzymam kciuki za te debiuty,podejrzewazm,że Opka pojedzie na czekoladę do Włocławka???? Quote
Asiaczek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Przeglądnęłam galerię i.... jakoś tak tu ucichło. Podejrzewam, ze Pańswo mają urlop. To i zdjęć nie ma... Ale po powrocie z urlopu liczymy na masę zdjęć!!! Opka - cudo sunia. Baaaardzo koffana!!! Teufelek - rosnie jak na drożdżach, naprawdę! Kiedy debiut wystawowy? Pzdr. Quote
simbik Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Przeglądnęłam galerię i.... jakoś tak tu ucichło. Podejrzewam, ze Pańswo mają urlop. To i zdjęć nie ma... Ale po powrocie z urlopu liczymy na masę zdjęć!!! Opka - cudo sunia. Baaaardzo koffana!!! Teufelek - rosnie jak na drożdżach, naprawdę! Kiedy debiut wystawowy? Pzdr. Właśnie wróciliśmy, zdjęć troche mamy i już wkrótce zaprezentuję co nieco. Tymbardziej, że był to wyjazd związany z naszym hobby, czyli żyliśmy sobie w obozie wojskowym z XV wieku w prześlicznej okolicy :lol: . Narazie Opka praktycznie nie odrywa głowy od poduchy (prawie tydzień szaleństw zrobił swoje :lol: - co nie którzy dopytywali się czym my ją karmimy :evil_lol: ). Natomiast mały rozsądnie siłami rozporządzał i pełen werwy szaleje po mieszkaniu, jakby nie zauważył, że to już nie łąka :evil_lol: . Teufel debiutuje na wrześniowej klubówce w Łodzi, już jesteśmy zgłoszeni i mam nadzieję, że sobie poradzimy :lol: . Opka oczywiście będzie walczyć o tabliczkę czekolady w Włocławku :lol: . Proszę o cierpliwość ze zdjęciami, bo jak zwykle mam tony prania i zmywania po wyjeździe (to się chyba nigdy nie zmieni, panowie wojują, a panie pracują :diabloti: ). Quote
Imbirka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :multi:ja się już nie mogę doczekać tych waszych zdjęć:evil_lol:, nam wyjazd też się udał:multi: Quote
Asiaczek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 simbik napisał(a):Właśnie wróciliśmy, zdjęć troche mamy i już wkrótce zaprezentuję co nieco. Tymbardziej, że był to wyjazd związany z naszym hobby, czyli żyliśmy sobie w obozie wojskowym z XV wieku w prześlicznej okolicy :lol: . Narazie Opka praktycznie nie odrywa głowy od poduchy (prawie tydzień szaleństw zrobił swoje :lol: - co nie którzy dopytywali się czym my ją karmimy :evil_lol: ). Natomiast mały rozsądnie siłami rozporządzał i pełen werwy szaleje po mieszkaniu, jakby nie zauważył, że to już nie łąka :evil_lol: . Teufel debiutuje na wrześniowej klubówce w Łodzi, już jesteśmy zgłoszeni i mam nadzieję, że sobie poradzimy :lol: . Opka oczywiście będzie walczyć o tabliczkę czekolady w Włocławku :lol: . Proszę o cierpliwość ze zdjęciami, bo jak zwykle mam tony prania i zmywania po wyjeździe (to się chyba nigdy nie zmieni, panowie wojują, a panie pracują :diabloti: ). Poczekamy poczekamy. Oby niezbyt długo...:placz: Pzdr. Quote
Klaudia:-) Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 W takim razie czekam na fotki i relacje z wyjazdu,a i masz pw. Quote
simbik Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Trochę zabiegana jestem, a do tego mam mini szpitalik, bo Opka wrócił z wyjazdu z kontuzją :shake: , a i małemu znów krostki wykwitły :shake:. No ale mam chwilę:lol: , więc kilka fotek jak jechaliśmy na miejsce: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 a co sie Opeczce stalo??? a maly jejaaa jak rosnie:d czekamy na wiecej fotek :multi: Quote
simbik Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Jak piesek szalał cały wyjazd to takie są efekty, coś sobie nadwyrężyła. Na początku myśleliśmy, że to od odparzeń łap tak czasem lekko utyka. Jednak musiała sobie coś naciągnąć, ale po zastrzykach już jest lepiej. Tylko narazie zakaz hasania i mamy tylko nadzieję, że zdąrzymy się jeszcze przygotować do zawodów o tabliczkę czekolady. A do takiego miejsca dojechaliśmy: i w takim obozie mieszkaliśmy: Narazie tyle bo zmykam na angielski :roll: ... Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:komuś sie drzemło Quote
Imbirka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 no nie co za baba, pokazała nam podróż i kawałek obozu i sobie poszła:shake::mad: zaostrzyła tylko naszą ciekawość, a ja się chciałam pochwalić, że poznaliśmy dziś dwie żółte sunie dożyce i szaleństwa trwały ponad 2 godziny. Opowiadałam o was i dziewczyny chcą was poznać:lol: może na klubówce się uda bo będą z młodszą dziewczyną się wystawiać:lol: Quote
simbik Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 No cóż, w mojej robocie bez języka ani rusz :roll: , więc się muszę w wakacje dokształcać. Z dożycami się z dużą radością poznam :multi: jakby co to mogę do Was do parku dojechać. Tymczasem ostatnio wytropiłam małego czarnego dożka na mojim osiedlu, tylko niestety za każdym razem go widzę z autobusu... ale kiedyś wkońcu go złapię na piechtę :evil_lol: . No i coś nie coś z życia obozowego: Quote
Imbirka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 hehe widzę, że ktoś tutaj pomaga panu:evil_lol: Dziewczyny się pytały czy nie przyjeżdzacie czasami do nas na spacerki bo one bardzo chętnie więc napewno jakoś was umówię:lol: i mają natępną pasję, konie;) Quote
simbik Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Imbir1']Dziewczyny się pytały czy nie przyjeżdzacie czasami do nas na spacerki bo one bardzo chętnie więc napewno jakoś was umówię:lol: i mają natępną pasję, konie;) No to się zgadamy w następnym tygodniu :lol: , bo narazie Opka ma zakaz biegania. Tymczasem jeszcze trochę zdjęć głównie Teufela, bo Opka była ciężko uchwytna :evil_lol: - przemieszczała się z prędkością światła w poszukiwaniu frajera który by jej rzucał kijek (nawet pana od obsługi Toi przekonała do zabawy :diabloti: ) .... i znowu Opcia ma poodparzaną mordkę od noszenia kijów :evil_lol: Quote
Koma Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ten obóz wygląda ciekawie :) Ale Teufel urósł :multi: Biedna Opka :shake: simbik napisał(a):mamy tylko nadzieję, że zdąrzymy się jeszcze przygotować do zawodów o tabliczkę czekolady A co to za zawody o tabliczkę czekolady? :lol: Quote
simbik Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Koma']A co to za zawody o tabliczkę czekolady? :lol: We Włocławku 1 października zawody agility :lol:. Aktualnie nie wiadomo czy pojedziemy przez tą kontuzję Opki, choć odpukać objawy ustały. Co do obozu to pozwolę sobie jeszcze co nieco zamieścić już bez psiaków, co by lepiej pokazać jak to wyglądało: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Cześć Kasiu, jakiś czas temu mówiłaś że jak będzie dogowisko, to chciałabyś przyjechać tak więc zapraszamy na przyszły tydzień :razz: :multi: Musze wkońcu zobaczyć Teufelka:loveu: Quote
simbik Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo']Cześć Kasiu, jakiś czas temu mówiłaś że jak będzie dogowisko, to chciałabyś przyjechać tak więc zapraszamy na przyszły tydzień :razz: :multi: Musze wkońcu zobaczyć Teufelka:loveu: Niestety chyba we wrześniu nie damy rady. Troszkę mnie pracą zasypali po urlopie. No i jeszcze za dwa tygodnie jedziemy na wekend z wszystkimi naszymi zwierzaczkami tzn. Opka, Teufel i Texas :lol: . Jednak coś spróbuje pokombinować :lol: . Tymczasem jeszcze kilka zdjęć bezpsiowych :evil_lol: : Quote
Recommended Posts