Korenia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Gratuluję :D Pewnie będą świąteczne imiona :D! Quote
agrazka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 radosna nowina :) znowu zobaczymy małe kluchy :) Quote
_Dunaj_ Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 A Cormaczek bedzie mial nowych bracii i siostry, bo to synuś Uroczej Panny :) Quote
simbik Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='Kaaasia']Gratulacje i trzymamy kciuki :smile: [quote name='_Dunaj_']Gratuluję :) [quote name='Korenia']Gratuluję :D Pewnie będą świąteczne imiona :D! [quote name='phase']Gratki!! :):) [quote name='agrazka']radosna nowina :) znowu zobaczymy małe kluchy :) Dziękuję :-) Imionka już mam przygotowane :cool3:, ale mało świąteczne ;-) [quote name='_Dunaj_']A Cormaczek bedzie mial nowych bracii i siostry, bo to synuś Uroczej Panny :) :lol: A w tym samym czasie przyjdą na świat również inne dzieciaki bardzo mi bliskie :roll:: Tatą zostanie Vertiś (Vertigo di Stella Ardens) ... To wszystko wydarzy się na początku grudnia... a dziś świętujemy pierwszy roczek dzieciaków z miotu "C" :BIG::new-bday::BIG: Quote
agrazka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 zdrowia i szczęścia dla roczniaków :) Quote
_Dunaj_ Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Duuuużo zdrówka i kolejnych szczęśliwych rocznic życzę wszystkim roczniakom z miotu "C" a zwłaszcza naszemu ukochanemu Cormaczkowi :) Quote
simbik Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 (edited) [quote name='agrazka']zdrowia i szczęścia dla roczniaków :) [quote name='_Dunaj_']Duuuużo zdrówka i kolejnych szczęśliwych rocznic życzę wszystkim roczniakom z miotu "C" a zwłaszcza naszemu ukochanemu Cormaczkowi :) [quote name='Korenia']Wszystkiego najlepszego :loveu: [quote name='Kaaasia']Najlepszego :multi: Dziękuję z dzieciakami za życzenia :lol: A dziś się pochwalę sukcesem jednej mojej roczniaczki w Rosji :roll: Na Specjalistycznej Wystawie Dogów Niemieckich "Puchar Klubu 2013" w Moskwie CIRILLA Czar Olbrzyma I/5 dosk., MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU i tego samego dnia na Specjalistycznej Wystawie Dogów Niemieckich "ZLATA-2013" CIRILLA Czar Olbrzyma III/5 dosk., JCC ..i dzięki temu MŁODZIEŻOWY CHAMPION KLUBU ROSJI Edited November 20, 2013 by simbik Quote
phase Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Oby jak najwięcej tych zdrowych "roczków"! :tort::BIG::bday::new-bday: Gratuluję pięknej damie! Quote
_Dunaj_ Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Cieszymy się bardzo z sukcesów Cirilli :) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='simbik']Dziękuję z dzieciakami za życzenia :lol: A dziś się pochwalę sukcesem jednej mojej roczniaczki w Rosji :roll: Na Specjalistycznej Wystawie Dogów Niemieckich "Puchar Klubu 2013" w Moskwie CIRILLA Czar Olbrzyma I/5 dosk., MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU i tego samego dnia na Specjalistycznej Wystawie Dogów Niemieckich "ZLATA-2013" CIRILLA Czar Olbrzyma III/5 dosk., JCC ..i dzięki temu MŁODZIEŻOWY CHAMPION KLUBU ROSJI Gratulacje:) A to ni epomyłka, że napisałas, że "III/5" i Mł.Ch. Klubu Rosji? Pzdr. Quote
simbik Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='phase']Oby jak najwięcej tych zdrowych "roczków"! :tort::BIG::bday::new-bday: Gratuluję pięknej damie![/QUOTE] [quote name='_Dunaj_']Cieszymy się bardzo z sukcesów Cirilli :)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Gratulacje:) A to ni epomyłka, że napisałas, że "III/5" i Mł.Ch. Klubu Rosji? Pzdr.[/QUOTE] Dziękuję :-). Nie to nie pomyłka, tam się chyba zbiera to JCC na tego klubowego championa. Ona ma dwa zwycięstwa klubu i trzy JCC. Chyba ten fakt dał jej ten tytuł ale biegła w rosyjskich przepisach nie jestem :roll: Quote
simbik Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 ... a my czekamy na maluszki :-) Tofik na straży przyszłej mamy :p ...wypatruje intruzów :cool3: Quote
_Dunaj_ Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Trzymamy kciuki za mamusię i szczęśliwe rozwiązanie. Wujku Tofiku pilnuj naszej mamusi :) Quote
agutka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 jakie tu na forum są cudeńka:loveu: będę zaglądać do Was jak i oczekiwać kluseczek ;) Quote
Kirinna Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 trzymam kciuki :) i chętnie odwiedze później maluchy w ramach socjalu :) pozdrawiam Joanna od rudego Juniora ;) Quote
simbik Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='_Dunaj_']Trzymamy kciuki za mamusię i szczęśliwe rozwiązanie. Wujku Tofiku pilnuj naszej mamusi :) Dziękuję :-). Wujek Tofik się bardzo poczuwa do roli wuja :cool3: [quote name='agutka']jakie tu na forum są cudeńka:loveu: będę zaglądać do Was jak i oczekiwać kluseczek ;) Dziękuję i zapraszam :-) [quote name='Kirinna']trzymam kciuki :) i chętnie odwiedze później maluchy w ramach socjalu :) pozdrawiam Joanna od rudego Juniora ;) Dziękuję i serdecznie zapraszam :-), dam znać jak już malce będą gotowe do odwiedzin ...a dziś trochę zdjęć spacerkowych bo pewnie niedługo zasypię się w fotkach malców ;-) Quote
agutka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 imponująco wyglądają takie olbrzymy :loveu: Quote
simbik Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='agutka']imponująco wyglądają takie olbrzymy :loveu: [quote name='_Dunaj_']:loveu:.................... [quote name='phase']Krówki :loveu::loveu: Dziękuję i dziś jeszcze troszkę inna para, taka chyba najbliższa mojemu serduchu :roll: Cleo 1 roczek i Zazul 5 latek Quote
trabeska Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jakie te psy są piękne! :loveu: Ehh, nie mogę oglądać zdjęć dogów, bo zaraz mnie dopada chęć posiadania takiego, a to jeszcze nie czas... ;) Ale kiedyś na pewno taki zagości u mnie :loveu: Uwielbiam je :loveu: Quote
Recommended Posts