Marlena:) Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Cintra też powalająco piękna :loveu: A Urocza Panna dość długo chyba dochodzi do siebie po tych małych potworach, nie? Te bidne cycuszki taakie powyciągane. Niedobre te dzieciaki, tak matce figurę zniszczyć! :diabloti: Quote
simbik Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 _Dunaj_ napisał(a)::loveu: śliczne, a Borysek jak wyrósł :) Oj rośnie w oczach :-) Marlena:) napisał(a):Cintra też powalająco piękna :loveu: A Urocza Panna dość długo chyba dochodzi do siebie po tych małych potworach, nie? Te bidne cycuszki taakie powyciągane. Niedobre te dzieciaki, tak matce figurę zniszczyć! :diabloti: Dziękuję :-) No niestety kobiety też po dzieciach często do wersji wyjściowej nie wracają ;-), coś wiem na ten temat :evil_lol:. W każdym razie Boryskowi tego nie wypominam ;-). Akurat ja myślę że Panna bardzo ładnie wróciła do formy, a i listwa mleczna dobrze się wciągnęła. Czasem zdarzają się suczki po których prawie nie widać że miały szczenięta, ale to kwestia czysto osobnicza. U większości nie da się nie zauważyć że odchowały miot. My z Panną to w sumie po połowie go wykarmiłyśmy :cool3:. Ona nigdy nie karmiła jednocześnie więcej niż 7 szczeniąt. Pracowałyśmy zmianowo :-), ona siedem z biustu, ja siedem z butelki :roll:. Quote
simbik Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 A dziś świętujemy :p THEO Moloseum dziś obchodzi 3 urodziny :new-bday:. Wszystkiego Najlepszego czarny przystojniaku Czarciochu :cool3: Quote
M&S Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Sto Lat, Sto Lat Theo :loveu::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
vege* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Wszystkiego Najlepszego dla czarnego księcia :loveu: Quote
trabeska Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Wszystkiego najlepszego dla czarnego olbrzyma :loveu::loveu::loveu: :BIG: Quote
Marlena:) Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 simbik napisał(a):Pracowałyśmy zmianowo :-), ona siedem z biustu, ja siedem z butelki :roll:. Dobrze , że dodałaś to "z butelki" :evil_lol: Quote
simbik Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='M&S']Sto Lat, Sto Lat Theo :loveu::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: [quote name='Kaaasia']Najlepsiejszego :multi: [quote name='vege*']Wszystkiego Najlepszego dla czarnego księcia :loveu: [quote name='trabeska']Wszystkiego najlepszego dla czarnego olbrzyma :loveu::loveu::loveu: :BIG: [quote name='_Dunaj_']Duuuuuuuuuuuużo zdrowka :) [quote name='FredziaFredzia']Samych pyszności :) [quote name='phase']I od nas sto latek:) Dziękuję w imieniu swoim i Czarciocha :D Troszkę nas tu nie było, więc dziś przypomnę moich facetów "materacowo" w jesiennym słoneczku: Zazol z Czarciochem :cool1: i senior Torfeusz :roll: Quote
agrazka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 senior świetnie sie trzyma ile liczy wiosen :) Quote
simbik Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='_Dunaj_']:loveu::).......................[/QUOTE] [quote name='agrazka']senior świetnie sie trzyma ile liczy wiosen :)[/QUOTE] Dziękuję :-) Tfu, tfu... senior trzyma się nieźle jak na doga w wieku 7 i pół roczku. Ostatnio robiliśmy generalny przegląd weterynaryjny i wypadł na 5 z plusem :cool3:. Właśnie mi się marzy troszkę więcej zdjęć moich seniorów (jeszcze Opeczka się tu łapie ;) ) tylko czekam na więcej jesiennego słoneczka... bo w tej materii na razie łyso :shake: Quote
simbik Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 To jeszcze trochę mojego najmłodszego faceta :lol:, już prawie dwuletni Vertigo: Quote
_Dunaj_ Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Prawdziwy Top Model, a mimozami szczegolnie uroczy :) Quote
*Magda* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Wpadłam tu przez przypadek ;) Jestem zakochana w dogach i mam nadzieję, że kiedyś taki u mnie zawita :loveu: Mieć jednego to marzenie, a co dopiero całą gromadkę :loveu: Quote
angineuuka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 mnie tutaj dawno nie było, ale widzę was na facebooku :lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Ja też czekam na zdjęcia seniorów, weterany mnie rozczulają... Jeśli są w dobrej kondycji to już w ogóle super. ;) Quote
simbik Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='_Dunaj_']Prawdziwy Top Model, a mimozami szczegolnie uroczy :) Dziękuję :-), to była wersja Top Model "na kotka" który paradował chodnikiem :evil_lol: [quote name='magdabroy']Wpadłam tu przez przypadek ;) Jestem zakochana w dogach i mam nadzieję, że kiedyś taki u mnie zawita :loveu: Mieć jednego to marzenie, a co dopiero całą gromadkę :loveu: Marzenia czasem się spełniają i tego życzę :cool3: [quote name='Angi']mnie tutaj dawno nie było, ale widzę was na facebooku :lol: [quote name='M&S']Fajne chłopaki:) Głaski dla seniora:lol: [quote name='FredziaFredzia']Ja też czekam na zdjęcia seniorów, weterany mnie rozczulają... Jeśli są w dobrej kondycji to już w ogóle super. ;) Dziękujemy i dziś trochę więcej seniorów w jesiennej aurze :roll: Quote
Korenia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Weseli seniorzy :)! Oby tak dalej! Ściskam :)! Quote
simbik Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='_Dunaj_']:loveu:......................... [quote name='Korenia']Weseli seniorzy :)! Oby tak dalej! Ściskam :)! Dziękuję wraz z seniorami i jeszcze trochę dogów, psów z ludziami :roll: Quote
Recommended Posts