Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Simbik a zdjęcia Opki i Teufel w duecie to gdzie?. Mały solo - widać , że rośnie, ale Mały z Opką - to dopiero będzie można porównać:lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak już się rozkręciłam to jeszczę cos wstawię :p

Kijaszka wspólne obgryzanie

padliśmy w przedpokoju

... tu nas przyłapali w pościeli :razz:

Tu widać jak Teufel wygonił Opkę z jej materacyka

pontonik dwupsiowy :cool1:

Posted

Kiedy Teufel (jak się wymawia jego imię?:lol:) urośnie to na łóżku już nie będzie można usiąść :lol:

[quote name='simbik']

Lubię oglądać jak psy bawią się czymś wspólnie, niestety moja sucz nie lubi się dzielić, a o patyka już się ze swoją psią kumpelką zeżarła na amen :roll:

Posted

[quote name='simbik']padliśmy w przedpokoju

ta fotka mnie totalnie roczuliła.:loveu:

[quote name='simbik']... tu nas przyłapali w pościeli :razz:

Hahaha, a tutaj Opka pomyślała pewnie, ze jak schowa głowę i nie będzie na Was patrzeć, to Wy też jej nie zobaczycie jak leży w pościeli.:evil_lol:

Posted

na miejscu Opki obraziłabym si e na Pańcię i Pańcia...cały czas Teufel i Teufel...ile można:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Opka jest duza i wie jak udawac ze wcale sie na łożku nie leży - lapki nie leżą :evil_lol: maluch boski super że tak wspaniale sie dogadują !!!

Posted

mila_2 napisał(a):
Kaisa...to kiedy spacerek??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz, ze Becia lubi szczeniaczki:lol::lol:

Narazie spacerki mamy ograniczone możliwościami Teufela. Wczoraj byliśmy pierwszy raz na Zdrowiu :lol: . Żeby tam dotrzeć odbyliśmy pierwszą podróż autobusem - całe dwa przystanki :cool3: , mały był bardzo dzielny i bał się przez pierwsze kilka sekund. Potem już był zafascynowany nowym miejscem.

Opeczka nie ma co narzekać na brak uwagi panci i pańcia :razz: . Teufel w naszym życiu dominuje na fotach, ale Opka jest zdecydowanie bardziej absorbująca. Bez porządnych spacerów i pracy nie dała by nam żyć :evil_lol: . Ja nawet czasem trochę się boję, że Teufelowi poświęcam za mało czasu, że już nie wspomnę o naszym konisiu Texasie, dla którego ostatnio mam bardzo mało czasu :shake: . Pocieszam się że chłopak ma trochę wakacji ode mnie:lol: .

A tak Opcia rozładowuje nadmiar energii:

W drodze..

za piłką...

i w towarzystwie...

...a potem uzupełniamy braki elektrolitów :lol:

A na zdjęcia z serii psy na ściernisku (jedno z nich w avatarku) zapraszam wkrótce :p .

Posted

Witaj Simbik :multi: Super psiaki :loveu:

Opka bardzo przypomina mi nasza Axe, sliczna jest :loveu: A maly dozio - co tu duzio pisac - miodzio :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

CUDNA GALERIA!!!! fantastycznie Teufel rośnie i bosko Opeczka kochana sunieczka go przyjęła :loveu: :loveu: :loveu: boszzz rozpływam się z zachwytu po prostu :loveu: Opce się należy tyle szczęścia ile ma z Wami i z Teuflem :multi: :loveu:

Posted

Już przechodzi pod nią tylko tam gdzie jest podkasana :evil_lol: a mi już sięga prawie do kolana. No i na rączkach już się go ciężko nosi :diabloti: .