Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziorna']A będziecie za 1,5 tygodnia na wystawie w Katowicach?

W tym roku do Katowic się nie wybieram, bo w tym samym czasie będziemy na wystawie w Nitrze (w sobotę na specjalistycznej doga niemieckiego a w niedzielę na krajówce :lol:). Z polskich wystaw w najbliższym czasie mamy w planach wystawę w Legionowie pod Warszawą :roll:.

Posted

[quote name='simbik']W tym roku do Katowic się nie wybieram, bo w tym samym czasie będziemy na wystawie w Nitrze (w sobotę na specjalistycznej doga niemieckiego a w niedzielę na krajówce :lol:). Z polskich wystaw w najbliższym czasie mamy w planach wystawę w Legionowie pod Warszawą :roll:.

Szkoda :-( Myślałam, że poznam Ciebie i czarnego pięknotę...

Posted

Kasiu, super pierwsza fotka z tych z Jarosławia!
Tofik świetnie wyszedł, bardzo fajnie wygiął szyję!

A jak się sprawdza oponka?
Podziwiam, bo jak sobie przypomnę, kiedy ja biegałam szybciej niż tym wystawowym kulawym kłusem to robi mi się bardzo, bardzo wstyd... :eviltong:

No i wiosna uciekła, wiosennych fot nie będzie :shake: ...

Trzymam mocno kciuki za Nitrę!

Posted

[quote name='madziorna']Szkoda :-( Myślałam, że poznam Ciebie i czarnego pięknotę...
ooj.. Madzik... żałuuj :cool3: Tosiś jest cudnym faflunem :loveu: a jakim słodziachnym:)

dobrej nocki Toficzki!!
:calus:

Posted

madziorna napisał(a):
Szkoda :-( Myślałam, że poznam Ciebie i czarnego pięknotę...

Z polskich wystaw w najbliższym czasie to planujemy: Legionowo, Płock, Radom.

Klaudia :-) napisał(a):
ale spotężniał Tofiś

Troszkę spotężniał :roll: ale ja bym chciała żeby jeszcze troszkę masy nabrał :cool3:.

Cloudy napisał(a):
Kasiu, super pierwsza fotka z tych z Jarosławia!
Tofik świetnie wyszedł, bardzo fajnie wygiął szyję!

On skubaniec jak chce to potrafi szyjkę wyciągnąć, tylko musi się mu chcieć :eviltong:.

Cloudy napisał(a):

A jak się sprawdza oponka?
Podziwiam, bo jak sobie przypomnę, kiedy ja biegałam szybciej niż tym wystawowym kulawym kłusem to robi mi się bardzo, bardzo wstyd... :eviltong:

Na początku się bał co to się za nim toczy :evil_lol:, ale teraz to nawet opona może podskakiwać. Natomiast obciążenie to na nim dużego wrażenia nie robi, przynajmniej na początku treningu... nadąrzyć za nim nie mogę :cool3:, ale później oboje wymiękamy :eviltong:.

Cloudy napisał(a):

No i wiosna uciekła, wiosennych fot nie będzie :shake: ...

Trzymam mocno kciuki za Nitrę!

Dziękujemy za kciuki i już się nie mogę doczekać wyjazdu :lol:. Tymczasem z wiosną to rzeczywiście coś nie tak :razz:... zresztą zobaczcie jak ją witaliśmy:

Posted

[quote name='Aganiok']Kasiu kiedy dokładnie będziecie w Legionowie? Wybieram się na tę wystawę, chętnie Wam pokibicuję! ;-)[/QUOTE]

W Legionowie jesteśmy w sobotę, pewnie w hali i bardzo miło było by Cię spotkać :lol:.
Tymczasem w ten weekend wyruszamy do Nitry :multi:, śpimy blisko słowackich gór, więc mam nadzieję coś ufocić :cool3:.

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Przyszłam z rewizyta strasznie szybko
bo siedze w pracy.............. znaczy się powinnam pracować:razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Aganiok']wyczytałam, że wystawa jest niby w Legionowie a tak naprawdę będzie się odbywać w Nowym Dworze Mazowieckim, ale i tak postaram się wpaść :)

Jednak jesteśmy na ringu na dworku :cool3: nr 10 w sobotę i rzeczywiście w Nowym Dworze Mazowieckim i będziemy na 99,9%.... choć zawsze trzeba te 01% liczyć.....dziś na przykład jakiś ......:angryy: wesoły motocyklista urwał mi w korku lusterko i uciekł :mad:.

[quote name='BeaC']Przyszłam z rewizyta strasznie szybko
bo siedze w pracy.............. znaczy się powinnam pracować:razz:

To żeby rewizyty były ciekawsze :eviltong:, trochę fotek z innego oblicza wiosny, którego doświadczaliśmy w ten weekend na Słowacji:

i coś z ringu w Nitrze, ale tu nam kiepskawo poszło :eviltong::

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
śliczne focie:-) tzn jaką dostaliscie ocene i opis?

Hi,hi,hi :evil_lol:...lokatę mamy pierwszą w oba dni :eviltong:, ale w sobotę pokonaliśmy konkurenta z oceną bdb, a w niedzielę już awansowaliśmy na ocenę doskonałą, jednak wesoły sędzia już nam wniosku do championatu nie dał. W sumie to się powinnam cieszyć, bo przepiękny pies z młodzieży który był przed nami zszedł z bdb, jak większość w niedzielę. Mimo wszystko wyjazd był super relaksacyjny i udany, a Toffi bardzo fajnie się zaprezentował na ringu, a że nie był w guście sędziego, no cóż :eviltong: pewnie u tego pana już nie zawitam, przynajmniej jednego z nich :roll:.
Zaś opisy....hmmmm :razz: w słowackim mało biegła jestem, szczególnie pisanym odręcznie. Z tego co zrozumiałam w niedzielę to wszystko było ok (ruch , linie, grzbiet etc.) tylko Tofii byk nie jest i to sędziemu w przyznaniu wniosku przeszkodziło :eviltong:.

Posted

..............śliczne zdjecia...........

a Tofiś to kawał chłopa...............moja ciotka ma doga, więc teraz wiem jakie to to jest duże.....:razz::razz::razz: