madziorna Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A będziecie za 1,5 tygodnia na wystawie w Katowicach? Quote
simbik Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='madziorna']A będziecie za 1,5 tygodnia na wystawie w Katowicach? W tym roku do Katowic się nie wybieram, bo w tym samym czasie będziemy na wystawie w Nitrze (w sobotę na specjalistycznej doga niemieckiego a w niedzielę na krajówce :lol:). Z polskich wystaw w najbliższym czasie mamy w planach wystawę w Legionowie pod Warszawą :roll:. Quote
madziorna Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='simbik']W tym roku do Katowic się nie wybieram, bo w tym samym czasie będziemy na wystawie w Nitrze (w sobotę na specjalistycznej doga niemieckiego a w niedzielę na krajówce :lol:). Z polskich wystaw w najbliższym czasie mamy w planach wystawę w Legionowie pod Warszawą :roll:. Szkoda :-( Myślałam, że poznam Ciebie i czarnego pięknotę... Quote
Cloudy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Kasiu, super pierwsza fotka z tych z Jarosławia! Tofik świetnie wyszedł, bardzo fajnie wygiął szyję! A jak się sprawdza oponka? Podziwiam, bo jak sobie przypomnę, kiedy ja biegałam szybciej niż tym wystawowym kulawym kłusem to robi mi się bardzo, bardzo wstyd... :eviltong: No i wiosna uciekła, wiosennych fot nie będzie :shake: ... Trzymam mocno kciuki za Nitrę! Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='madziorna']Szkoda :-( Myślałam, że poznam Ciebie i czarnego pięknotę... ooj.. Madzik... żałuuj :cool3: Tosiś jest cudnym faflunem :loveu: a jakim słodziachnym:) dobrej nocki Toficzki!! :calus: Quote
simbik Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 madziorna napisał(a):Szkoda :-( Myślałam, że poznam Ciebie i czarnego pięknotę... Z polskich wystaw w najbliższym czasie to planujemy: Legionowo, Płock, Radom. Klaudia :-) napisał(a):ale spotężniał Tofiś Troszkę spotężniał :roll: ale ja bym chciała żeby jeszcze troszkę masy nabrał :cool3:. Cloudy napisał(a):Kasiu, super pierwsza fotka z tych z Jarosławia! Tofik świetnie wyszedł, bardzo fajnie wygiął szyję! On skubaniec jak chce to potrafi szyjkę wyciągnąć, tylko musi się mu chcieć :eviltong:. Cloudy napisał(a): A jak się sprawdza oponka? Podziwiam, bo jak sobie przypomnę, kiedy ja biegałam szybciej niż tym wystawowym kulawym kłusem to robi mi się bardzo, bardzo wstyd... :eviltong: Na początku się bał co to się za nim toczy :evil_lol:, ale teraz to nawet opona może podskakiwać. Natomiast obciążenie to na nim dużego wrażenia nie robi, przynajmniej na początku treningu... nadąrzyć za nim nie mogę :cool3:, ale później oboje wymiękamy :eviltong:. Cloudy napisał(a): No i wiosna uciekła, wiosennych fot nie będzie :shake: ... Trzymam mocno kciuki za Nitrę! Dziękujemy za kciuki i już się nie mogę doczekać wyjazdu :lol:. Tymczasem z wiosną to rzeczywiście coś nie tak :razz:... zresztą zobaczcie jak ją witaliśmy: Quote
BeaC Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 .masz tak samo piekną wiosne ...................jak ja:cool1: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A ja myslę, że to nie jest wiosna, tylko wczesna zima... Ha! Pzdr. Quote
Aganiok Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Kasiu kiedy dokładnie będziecie w Legionowie? Wybieram się na tę wystawę, chętnie Wam pokibicuję! ;-) Quote
simbik Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Aganiok']Kasiu kiedy dokładnie będziecie w Legionowie? Wybieram się na tę wystawę, chętnie Wam pokibicuję! ;-)[/QUOTE] W Legionowie jesteśmy w sobotę, pewnie w hali i bardzo miło było by Cię spotkać :lol:. Tymczasem w ten weekend wyruszamy do Nitry :multi:, śpimy blisko słowackich gór, więc mam nadzieję coś ufocić :cool3:. Quote
Aganiok Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 wyczytałam, że wystawa jest niby w Legionowie a tak naprawdę będzie się odbywać w Nowym Dworze Mazowieckim, ale i tak postaram się wpaść :) Quote
BeaC Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Przyszłam z rewizyta strasznie szybko bo siedze w pracy.............. znaczy się powinnam pracować:razz: [/B][/COLOR] Quote
simbik Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Aganiok']wyczytałam, że wystawa jest niby w Legionowie a tak naprawdę będzie się odbywać w Nowym Dworze Mazowieckim, ale i tak postaram się wpaść :) Jednak jesteśmy na ringu na dworku :cool3: nr 10 w sobotę i rzeczywiście w Nowym Dworze Mazowieckim i będziemy na 99,9%.... choć zawsze trzeba te 01% liczyć.....dziś na przykład jakiś ......:angryy: wesoły motocyklista urwał mi w korku lusterko i uciekł :mad:. [quote name='BeaC']Przyszłam z rewizyta strasznie szybko bo siedze w pracy.............. znaczy się powinnam pracować:razz: To żeby rewizyty były ciekawsze :eviltong:, trochę fotek z innego oblicza wiosny, którego doświadczaliśmy w ten weekend na Słowacji: i coś z ringu w Nitrze, ale tu nam kiepskawo poszło :eviltong:: Quote
Klaudia :-) Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 śliczne focie:-) tzn jaką dostaliscie ocene i opis? Quote
simbik Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Klaudia :-) napisał(a):śliczne focie:-) tzn jaką dostaliscie ocene i opis? Hi,hi,hi :evil_lol:...lokatę mamy pierwszą w oba dni :eviltong:, ale w sobotę pokonaliśmy konkurenta z oceną bdb, a w niedzielę już awansowaliśmy na ocenę doskonałą, jednak wesoły sędzia już nam wniosku do championatu nie dał. W sumie to się powinnam cieszyć, bo przepiękny pies z młodzieży który był przed nami zszedł z bdb, jak większość w niedzielę. Mimo wszystko wyjazd był super relaksacyjny i udany, a Toffi bardzo fajnie się zaprezentował na ringu, a że nie był w guście sędziego, no cóż :eviltong: pewnie u tego pana już nie zawitam, przynajmniej jednego z nich :roll:. Zaś opisy....hmmmm :razz: w słowackim mało biegła jestem, szczególnie pisanym odręcznie. Z tego co zrozumiałam w niedzielę to wszystko było ok (ruch , linie, grzbiet etc.) tylko Tofii byk nie jest i to sędziemu w przyznaniu wniosku przeszkodziło :eviltong:. Quote
Klaudia :-) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 rozumiem:-) Tofiś i tak jest śliczny:-) a że sędzia się nie zna:-P Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bardzo ładna fotka:loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/200/6f3fdb0fc331eff3.jpg Quote
simbik Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Widzę, że się fotki podobają :multi: to jeszcze trochę : Quote
Asiaczek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Najpiękniejsze...:loveu: http://images24.fotosik.pl/187/040c71e71e0717ce.jpg http://images32.fotosik.pl/199/607361fd77ce6da3.jpg http://images31.fotosik.pl/200/be2b5e8170c0f6aa.jpg Pzdr. Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ..............śliczne zdjecia........... a Tofiś to kawał chłopa...............moja ciotka ma doga, więc teraz wiem jakie to to jest duże.....:razz::razz::razz: Quote
credita Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 piękne fotki ,miejsce mi znajome dla pewności możesz napisać gdzie foty zostały zrobione? Quote
limoncia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witam ja pierwszy raz w tej uroczej galerii :loveu: piekny psiak superrowe fotki :p :loveu: Pozdrawiam Monika &Farko Quote
Recommended Posts