Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Madzia&Marszi&Irys napisał(a):
Wciąż mój ulubiony z tego motu :loveu::loveu:

Asiaczek napisał(a):

Oj on kąciki ma aż nadto ;-). Mam dla jego fanów bardziej aktualne zdjęcie, czyli Lech sprzed tygodnia :-) :

Kaaasia napisał(a):
http://www.manteufel.kylos.pl/fora/laciate%20lato2013/DSC08024dogo.jpg Po minach widać, że wspaniałe wakacje mają :loveu:

FredziaFredzia napisał(a):
Świetne są olbrzymy ;)

Asiaczek napisał(a):

phase napisał(a):
Szalenstwa laciatych. :loveu:

Dziękuję :-), a dziś drugie trio :roll: :

i najmłodsza z tej ekipy, już prawie 9 miesięczna Cleo:

Posted

Przypadkiem znalazłam, a Cleo jak pisała Ania bardzo bardzo podobna brata na tym zdjęciu ma minę taką samą jaką często robi nasz "mały głupol" którego rozpiera energia :)

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Przypadkiem znalazłam, a Cleo jak pisała Ania bardzo bardzo podobna brata na tym zdjęciu ma minę taką samą jaką często robi nasz "mały głupol" którego rozpiera energia :)

To jeszcze dodam dwie fotki siostrzyczki dla porównania z bratem :-)

phase napisał(a):

Nie ma się co śmiać :razz:, ja byłam tu fotografem i lekko nie było :eviltong:.. to po drapieżnikach z prerii dodam jeszcze hipcia z rzeczki, czyli Uziego któremu właśnie stuknęło 5 latek :-)

Posted

Mam nadzieję Kasiu, że nie będziesz miala mi za złe, wstawienie zdjęć, dowodów na podobieństwo Cormaca i Cleo :)

Chwila zamyślenia :)

Wypatrywanie :)

A to w poniedziałek zrobiła Ania i porównując zdjęcia Cleo z Cormaciem na żywo sama zauważyła podobieństwo :)

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Mam nadzieję Kasiu, że nie będziesz miala mi za złe, wstawienie zdjęć, dowodów na podobieństwo Cormaca i Cleo :)

Oczywiście że nie mam za złe :-), wręcz przeciwnie. Często nie mam czasu wstawić zdjęć... na komputerze mam ogrom zdjęć z zeszłych lat które chcę wstawić na stronę i mam nadzieję że kiedyś mi się uda. A Cleoś i Cormac rzeczywiście bliźniaki :cool1:

Asiaczek napisał(a):

Oj prezentacja majstersztyk :cool3:.. to tak przy okazji dziś inna siostrzyczka spoza kraju, Moskwiczanka Cirilla:

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Jakie wszystkie są śliczne :)

Dziękuję :-)

phase napisał(a):

Ona od początku była straszną pieszczochą i bardzo jest wpatrzona w pana a on w nią :roll:

Asiaczek napisał(a):

Właśnie też się zdziwiłam jak skoczyła wzrostowo, bo w stadku należała raczej do tych drobniejszych.

Kaaasia napisał(a):

Ona pewnie tak jak Cleo, niewinną minką uzyska to co chce :evil_lol:

A dziś trochę rozpędzonego towarzystwa :cool3:

i dowód na duże podobieństwo między mamą i córcią (obie w wieku 9 miesięcy :lol:)

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Rączki się same wyciągają do miziania

:-)

Marlena:) napisał(a):
Wszystkie piękne! Ale dalej mdleję jak widzę Cirillę :loveu:

Oj ona ma sporą rzeszę fanów :cool3:

A dziś trochę drugiej siostrzyczki, bo jej dawno nie było. Czyli CINTRA Czar Olbrzyma 9 miesięczna

sama :roll:

i z moim synkiem Borysem :roll:

... i mamusia UROCZA PANNA Moloseum :roll: