simbik Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='M&S']Hejka, trochę nas nie było, ale fotki bomba! Dziękuję :-) A dziś przypomnimy czarnych chłopaków :cool3: MANTEUFEL Saxifraga vel Tofiś, Torfeusz który wczoraj obchodził 7 urodziny :new-bday: oraz 2 i pół letni THEO Moloseum vel Czarcioch :roll: Quote
trabeska Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Mój boże, ale cuda :mdleje: Sto lat dla Manteufel'a :loveu: A Theo jest po prostu przeboski... :mdleje: :loveu: Quote
phase Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Wszystkiego naj, naj, naj, przede wszystkim zdróweczka! :) Quote
simbik Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 [quote name='trabeska']Mój boże, ale cuda :mdleje: Sto lat dla Manteufel'a :loveu: A Theo jest po prostu przeboski... :mdleje: :loveu: [quote name='Kaaasia']Wszystkiego Najlepszego dla Tofisia :multi: [quote name='phase']Wszystkiego naj, naj, naj, przede wszystkim zdróweczka! :) Dziękujemy :-) i jeszcze kilka majówkowych zdjęć. Tym razem dziewczyny: mama UROCZA PANNA Moloseum i córka CLEO Czar Olbrzyma: Quote
Izabela124. Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Spoznione wszystkiego dobrego dla MANTEUFELA Saxifraga ! Quote
simbik Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 [quote name='Izabela124.']Spoznione wszystkiego dobrego dla MANTEUFELA Saxifraga ! Dziękujemy z Tofikiem :-) i pochwalimy się rezultatami z Wystawy Światowej naszej małej Cintry: CINTRA Czar Olbrzyma I wybitnie obiecująca, Najlepsze Baby w kolorze czarny/arlekin Wystawy Światowej - Budapeszt 2013 :multi: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Sto lat dla tofiśka, zdrówka dla Theo i.... OGROMNE GRATULACJE ZA WYNIKI NA WDS 2013:) PZDR. Quote
vege* Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 http://www.manteufel.kylos.pl/fora/dogo%20czarcioch%202ipolroku/DSC04888.jpg :loveu: Spóźnione ale szczere sto lat! :loveu: Quote
simbik Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='phase']Gratuluję! :) [quote name='Korenia']Gratulacje! :) [quote name='vege*']http://www.manteufel.kylos.pl/fora/dogo%20czarcioch%202ipolroku/DSC04888.jpg :loveu: Spóźnione ale szczere sto lat! :loveu: [quote name='Izabela124.']No to gratuluję :) [quote name='Asiaczek']Sto lat dla tofiśka, zdrówka dla Theo i.... OGROMNE GRATULACJE ZA WYNIKI NA WDS 2013:) PZDR. Dziękuję :lol: i kilka aktualnych zdjęć Cintry: Quote
simbik Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='trabeska']Cóż za przepiękna panienka :) Dziękuję i jeszcze dodam siostrzyczkę Cleo :-): Quote
trabeska Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Śliczności :) I jak cierpliwie pozuje :) Ile dziewczęta mają aktualnie w kłębie? :) Quote
simbik Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='trabeska']Śliczności :) I jak cierpliwie pozuje :) Ile dziewczęta mają aktualnie w kłębie? :) Cleo ma talent do pokazywania :-) bardzo się z tego cieszę bo tego nie da się wyuczyć :D. Ile w kłębie mają ciężko mi powiedzieć jakoś nie mam serca do psich pomiarów ;-). Mama ma około 79 cm ... one tak 2-3 cm mniej będą miały. Cleo na dziś dzień jest wyższa od Cintry. Przypomnę jeszcze 2,5 letnią mamę :-) UROCZĄ PANNĘ Moloseum: Quote
trabeska Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 To dziewczyny wyrosły :) Ahh... I cudowna mamusia :) Quote
Ana :) Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 To już nie dziewczynki tylko panienki :) pięknie wyrosły no i mamusia też urocza ;) Quote
simbik Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Asiaczek']Rzeczywiscie - olbrzymy:) Pzdr. Mamusia akurat taki mini olbrzym ;-), córki już ją dogoniły :D [quote name='trabeska']To dziewczyny wyrosły :) Ahh... I cudowna mamusia :) [quote name='Ana :)']To już nie dziewczynki tylko panienki :) pięknie wyrosły no i mamusia też urocza ;) Dziękuję :-) Dawno nas tu nie było więc tak dla porównania :D Cintra 1,5 miesiąca później: i na dokładkę łatki trzy :p Quote
simbik Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Nie wiem czy ktoś do nas wakacyjnie zagląda :hmmmm: ... ale z dziennikarskiego obowiązku :roll: pokarzę jeszcze jak urosła druga siostrzyczka, czyli Cleo : Quote
trabeska Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ja zaglądam :) Przepiękne olbrzymy :) A arlekiny to już w ogóle marzenie :loveu: Quote
Korenia Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Zaglądamy :) Chyba Cleo trochę wyższa, czy tylko mi się wydaje ;)? Quote
Recommended Posts